- 26 Ocak 2009
- 298
- 9
- 116
- 39
Oy ne guzel normal dogum. Duydukca hevesim artıyor. Artık bizimki de gelse normal doğursam diye. Allah en iyisini bilir gerci.
Allah analı babalı büyütsün insallsh.
:) maasallah o zaman.
Insan ne yapacagını şaşırıyor degil mı canım.
Suni sancı fakdn denemiyor mu dr'un canım. Bizimki de haftaya bakacağız. Gerekirse suni sancı verebiliriz dedi.
Suni sancı dedi demek. Benimde haftaya kadar gelmezse suni sancı olacak sanırım.benide 8 ekimde yatıracak hastaneye planlı normal doğum yaptıracam diyor sanırım basacak suni sancıyı doğumu başlatacak..
dün gittim sancı mancı yok ama kabus gibi bir son hafta gece dönemiyorum tıs tıs çok gerginim..
37 dolup 38 den gun almış oluyorsun canım.Benim hesaplamalarıma göre 37. Hafta 2 günlük ama doktora göre 37. Hafta bitmiş
Belki usutmussundur canım. Dr randevuna var mı daha.kızlar selam,
gece de yazdım ama cevap veren olmadı. benim kasıklarım gerçekten çok ağrıyor. sancı gibi değil, yumurtalıklarda sürekli ağrı adet ağrısı gibi. sizde de oluyor mu?
üşüttüm mü diyeceğim ama kendimi çok koruyorum. belden gelen bir ağrı yok. sancı şeklinde de değil... anlamadım ne olduğunu.
Facede sayfa mı actınız kız?ismini özelden yaz bana ekliyim canım seni
benimde bu cuma son günüm pazartesi evimdeyim çok şükürrr
30 eylul gunu aksama dogru normal dogumla kizimi kucagima aldim,adi elif eylul,eylulun son gunu dogmasaydi elif defne olacakti...dogum hikayemi son paylasacam halen hastanedeyiz,gecmisi okuyamadim,dogum yapamlari tebrik ediyor,yapacak olanlara da kolay dogumlar diliyorum,yarin obur gun donecem topige ins...
benim doktorum suni sancı verme taraftarı değil, neden olduğunu bilmiyorum ama..
Suni sancı dedi demek. Benimde haftaya kadar gelmezse suni sancı olacak sanırım.
37 dolup 38 den gun almış oluyorsun canım.
Belki usutmussundur canım. Dr randevuna var mı daha.
Facede sayfa mı actınız kız?
Allah analı babalı büyütsün canım. Normal doğumda bir gun kalınmıyor muydu?
benim doktorum suni sancı verme taraftarı değil, neden olduğunu bilmiyorum ama..
arkadaş olacaz :)Facede sayfa mı actınız kız?
30 eylul gunu aksama dogru normal dogumla kizimi kucagima aldim,adi elif eylul,eylulun son gunu dogmasaydi elif defne olacakti...dogum hikayemi son paylasacam halen hastanedeyiz,gecmisi okuyamadim,dogum yapamlari tebrik ediyor,yapacak olanlara da kolay dogumlar diliyorum,yarin obur gun donecem topige ins...
selam kızlar nasılsınız bıkac gunndr gıremıyodum varmı aramızda doguran...
bugu hastanede kont vardı nts ıcın 1 saat nts de kaldım tatlı yedım tekrar gırdım felan sonra duzeldı doktor ıyı dedı ama benım kafama baska bısey takıldı 36 haftalıkken 3300 kg demıstı doktor bugun 2900 dedı ben dedım 3300 ıkı hafta once dedım yanlıs hatırlayabılırsın dedı muayanehanesınde bakmadı bugun sancı odasında baktı oyuzden pc yede bakamadı bu mumkunmu ya zayıflarmı bebek nette bulamdım duyan bılen varmı kont cumrtesı kagıdı goturecem ama ıcım hıc rahat deıl
ewt ya diom ortada bebek yok bişey yok hep uyanığım bari doğsunda oğluşumla beraber uyanık kalayım bir işe yarar baribebekler doğunca uykusuz kalacaksın şimdi uyuyabildiğin kadar uyu diyorlar ama gel de uyusabaha kadar kaç kere uyanıyorum zorla uyumaya çalışıyorum şimdi de kocişi gönderdim hiç uyumak gelmedi Allah alıştırıyor bence bebek doğunca zorluk çekmeyelim die
cnm benim 36. haftada doktor kanala girmiş dedi ben anlamaımmkızlarr son gunlerr gecmıyor resmenn her gece acaba bugece dogarmı dusuncesıyle yatağa gırıyorum bıan once kavuşmak ıstıyorumm helede doğum yapanları okudukça daha da heveslenıyorumm allah hepımıze bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasıp eder ınsallahh.benım bebiş donuk ama kanala gırmeye hıc nıetı yok heraldee sızler kanalı gırdıgnı anlamısmıydınız
Merhaba kızlar dün doktora gittim doktor 14 ekim demişti doğuma ama suyum azalmış 10 Ekim'e aldı doğumu eşimde 10 ekim doğmuş sevindi bakalım. Şu an 37.haftadayım bebeğin kilo ve boyu sanki 1 hafta önde gidiyor
arkadaş olacaz :)
kızlar kk de dolunay epilasyonu diye bir sey gördüm.şimdi de tam zamanıymış.siz de bir bakın derim.o zamnlar kılları alınca azalıyormuş.
cnm sıkma canını bana 11 gün önce 2800 dediler 1 hafta öndeydi dün gittim 2870 çıktı bende şaşırdım bu bebek hiçmi kilo almadı bu ne saçmalık artık doğsunda ne olursa olsun diomm
ewt ya diom ortada bebek yok bişey yok hep uyanığım bari doğsunda oğluşumla beraber uyanık kalayım bir işe yarar bari
cnm benim 36. haftada doktor kanala girmiş dedi ben anlamaımm
ayyy benim oğlanda 10 ekimde doğacak benim de ogün doğum günümm
kilo boya artık doktorlara inanmıyorum habire farklı diolar çünkü
senin kontrolün cuma günü mü canımuykum çok var bı hayrılısıyla cuma gelseydı
hadi hayırlısıs maşallah bebeğine de ama daha fazla almaz bence 3800 doğar en fazla o da normal doğumda zorlamaz seni..sen bol bol yürü dicem ama hava da çok kötü yaa şansından en iyisi evde hareketli ol dans et kız belki işe yararMerhaba kızlar.
Bİzde dr'dan geldik. Nst de sancı çıkmadı. Alttan muayene etti açılma da yok. Oğlumun keyfi yetinde anlaşılan.
Dr'um haftaya Perşembe sabah 9 da gel eğer o zamana kadar sancı vs gelmezse dedi. Konuşalım ne yapacagimizi dedi.
3500 olmus kilosu.
Şimdilik çatın iyi ama daha büyürse durum ne olur bilemem dedi. Bakalım artık.
Belki suni sancı veririz dedi. Suni sancıyı sordum. Damardan mı veriliyor nasıl oluyor diye. Eğer açılma hic yoksa once alttan birsey koyacağım rahim ağzına sonra koldan verilecek dedi.
Demir hapım bitmişti, tekrardan yazdı içmen gerekir dedi.
Benden haberler bu kadar.
Hayırlısı artık.
gözün aydın allah analı babalı büyütsün30 eylul gunu aksama dogru normal dogumla kizimi kucagima aldim,adi elif eylul,eylulun son gunu dogmasaydi elif defne olacakti...dogum hikayemi son paylasacam halen hastanedeyiz,gecmisi okuyamadim,dogum yapamlari tebrik ediyor,yapacak olanlara da kolay dogumlar diliyorum,yarin obur gun donecem topige ins...
Selamlarrrrr
Hii anladımyok canım özel adreslerimiz
Suni sancıyi cok kullanmıyorlar mı normalde? Sezeryanda da mı veriyorlar? Hic bilmiyordum.ya aslında suni sancı konusunda neden bu kadar ön yargı var ki işimizi kolaylaştırıyor benim doktor genellikle her doğumda suni sancı veriyoruz diyor mesela ben sezeryanda verilmiyor diye biliyordum ama veriliyormuş rahmin kasılıp kendini toplaması için gerekliymiş verilen seruma katıyorlar milletin ruhu duymuyor gibime geliyor..
arkadaş olacaz :)
kızlar kk de dolunay epilasyonu diye bir sey gördüm.şimdi de tam zamanıymış.siz de bir bakın derim.o zamnlar kılları alınca azalıyormuş.
Selamlarrrrr
lilyped slm seninle doğum tarihlerimiz aynı sana katılıyorum banada hergün soruyorlar laf anlatmak zor beklemek daha bir zor...benim kızım kanala girmiyor birtürlü halen beklemedeyim .bazen yalancı doğum sancılarım oluyor doğurucakmışım gibi oluyor ama sonra yine tık yok:) gecen hafta doktora gittiğimde syun azalmış dedi hareket etmezse beni ara mutlaka dedi ama benim kızımın maşallahı var hiç durmuyor kıpır kıpır:) artık yerim daraldı yalnız hareket ettikçe aşağıya baskı yapıyor karnım çatlıycakmış gibi acıyor ..allahım hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin hepimize.
hadi hayırlısıs maşallah bebeğine de ama daha fazla almaz bence 3800 doğar en fazla o da normal doğumda zorlamaz seni..sen bol bol yürü dicem ama hava da çok kötü yaa şansından en iyisi evde hareketli ol dans et kız belki işe yarar
:
Evet canım ya hava kötü maalesef. Evin icinde hareket edeceğim artık bol bol :)
Kız dans mı edeyim :)) ay belki dediğin gibi çıkmak ister o zaman bizimki :))
Artık bakalım daha da kilo almasın da. Pekmez cok yedim bi ara simdi yemiyorum cok kilo almasın yavrum diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?