2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

benim doktorum suni sancı verme taraftarı değil, neden olduğunu bilmiyorum ama..

Suni sancı dedi demek. Benimde haftaya kadar gelmezse suni sancı olacak sanırım.
Benim hesaplamalarıma göre 37. Hafta 2 günlük ama doktora göre 37. Hafta bitmiş
37 dolup 38 den gun almış oluyorsun canım.
Belki usutmussundur canım. Dr randevuna var mı daha.
ismini özelden yaz bana ekliyim canım seni
benimde bu cuma son günüm pazartesi evimdeyim çok şükürrr
Facede sayfa mı actınız kız?

Allah analı babalı büyütsün canım. Normal doğumda bir gun kalınmıyor muydu?

yok canım özel adreslerimiz

benim doktorum suni sancı verme taraftarı değil, neden olduğunu bilmiyorum ama..

ya aslında suni sancı konusunda neden bu kadar ön yargı var ki işimizi kolaylaştırıyor benim doktor genellikle her doğumda suni sancı veriyoruz diyor mesela ben sezeryanda verilmiyor diye biliyordum ama veriliyormuş rahmin kasılıp kendini toplaması için gerekliymiş verilen seruma katıyorlar milletin ruhu duymuyor gibime geliyor..

ayy beklıyordun oldu iştee

gözün aydın canım doğumun sıkıntılı mı oldu iki gündür neden hastanedesin eğer öyleyse geçmiş olsun bir an önce toparlanırsın inşallah

anammm darısı başımıza bacım bizede dua et hemencecik sağlıkla doğuralım

cnm sıkma canını bana 11 gün önce 2800 dediler 1 hafta öndeydi dün gittim 2870 çıktı bende şaşırdım bu bebek hiçmi kilo almadı bu ne saçmalık artık doğsunda ne olursa olsun diomm

ewt ya diom ortada bebek yok bişey yok hep uyanığım bari doğsunda oğluşumla beraber uyanık kalayım bir işe yarar bari

cnm benim 36. haftada doktor kanala girmiş dedi ben anlamaımm

ayyy benim oğlanda 10 ekimde doğacak benim de ogün doğum günümm
kilo boya artık doktorlara inanmıyorum habire farklı diolar çünkü

selam güzel anneler...

37. haftayıda yarıladık Allahn izniyle.. oğluşuma kavuşmama az kaldı.. park yatak alacam ama hangi marka hangi model alsam bilemedim yardımcı olurmusunuz ???

ayy dmi ya inşallah o günlerde gelsin biran öncee

Yeni doğum yapanlar olmuşş yineeeRabbim bizlere de sağlıklı rahat doğumlar nasip eder inşallah

uykum çok var bı hayrılısıyla cuma gelseydı
senin kontrolün cuma günü mü canım
hadi hayırlısıs maşallah bebeğine de ama daha fazla almaz bence 3800 doğar en fazla o da normal doğumda zorlamaz seni..sen bol bol yürü dicem ama hava da çok kötü yaa şansından en iyisi evde hareketli ol dans et kız belki işe yarar
gözün aydın allah analı babalı büyütsün

selamm

yok canım özel adreslerimiz
Hii anladım
Suni sancıyi cok kullanmıyorlar mı normalde? Sezeryanda da mı veriyorlar? Hic bilmiyordum.
arkadaş olacaz :)
kızlar kk de dolunay epilasyonu diye bir sey gördüm.şimdi de tam zamanıymış.siz de bir bakın derim.o zamnlar kılları alınca azalıyormuş.

Aleykum selam canım. Hosgeldin.

slm tatlım.insanlara laf anlatmak gerçekten çok zor.benim kızımda kanala inmedi canım.öle yukardaki kaburgalarım çok acıyo artık.aşağı inse belki bu kadar zorlanmıcam.senin gene doğum sancıların yalancıda olsa başlamış bende oda yok.nst de sancın çıkıyormu canım?benim en fazla 40-50lere gidip geliyo oda sancıdan sayılmıyo hayırlısıyla sağ salimkucağımıza almamızı nasip eder inş. RABBİM.

Evet canım ya hava kötü maalesef. Evin icinde hareket edeceğim artık bol bol :)
Kız dans mı edeyim :)) ay belki dediğin gibi çıkmak ister o zaman bizimki :))
Artık bakalım daha da kilo almasın da. Pekmez cok yedim bi ara simdi yemiyorum cok kilo almasın yavrum diye :)

valla benim aklıma geliyor ne yalan söylim bazen acaba halay horon allah ne verdiyse hergün denesem mi diyorum
almaz bence ben ara tahin pekmeze sarmıştım ama bu hafta az almış yemediğim günlere göre 150 gr almıştı 1 haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…