• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Oy ne guzel normal dogum. Duydukca hevesim artıyor. Artık bizimki de gelse normal doğursam diye. Allah en iyisini bilir gerci.
Allah analı babalı büyütsün insallsh.

:) maasallah o zaman.

Insan ne yapacagını şaşırıyor degil mı canım.

Suni sancı fakdn denemiyor mu dr'un canım. Bizimki de haftaya bakacağız. Gerekirse suni sancı verebiliriz dedi.

benim doktorum suni sancı verme taraftarı değil, neden olduğunu bilmiyorum ama..

benide 8 ekimde yatıracak hastaneye planlı normal doğum yaptıracam diyor sanırım basacak suni sancıyı doğumu başlatacak..
dün gittim sancı mancı yok ama kabus gibi bir son hafta gece dönemiyorum tıs tıs çok gerginim..
Suni sancı dedi demek. Benimde haftaya kadar gelmezse suni sancı olacak sanırım.
Benim hesaplamalarıma göre 37. Hafta 2 günlük ama doktora göre 37. Hafta bitmiş
37 dolup 38 den gun almış oluyorsun canım.
kızlar selam,
gece de yazdım ama cevap veren olmadı. benim kasıklarım gerçekten çok ağrıyor. sancı gibi değil, yumurtalıklarda sürekli ağrı adet ağrısı gibi. sizde de oluyor mu?

üşüttüm mü diyeceğim ama kendimi çok koruyorum. belden gelen bir ağrı yok. sancı şeklinde de değil... anlamadım ne olduğunu.
Belki usutmussundur canım. Dr randevuna var mı daha.
ismini özelden yaz bana ekliyim canım seni
benimde bu cuma son günüm pazartesi evimdeyim çok şükürrr:16::16::16:
Facede sayfa mı actınız kız?
30 eylul gunu aksama dogru normal dogumla kizimi kucagima aldim,adi elif eylul,eylulun son gunu dogmasaydi elif defne olacakti...dogum hikayemi son paylasacam halen hastanedeyiz,gecmisi okuyamadim,dogum yapamlari tebrik ediyor,yapacak olanlara da kolay dogumlar diliyorum,yarin obur gun donecem topige ins...

Allah analı babalı büyütsün canım. Normal doğumda bir gun kalınmıyor muydu?

Suni sancı dedi demek. Benimde haftaya kadar gelmezse suni sancı olacak sanırım.

37 dolup 38 den gun almış oluyorsun canım.

Belki usutmussundur canım. Dr randevuna var mı daha.

Facede sayfa mı actınız kız?

Allah analı babalı büyütsün canım. Normal doğumda bir gun kalınmıyor muydu?

yok canım özel adreslerimiz

benim doktorum suni sancı verme taraftarı değil, neden olduğunu bilmiyorum ama..

ya aslında suni sancı konusunda neden bu kadar ön yargı var ki işimizi kolaylaştırıyor benim doktor genellikle her doğumda suni sancı veriyoruz diyor mesela ben sezeryanda verilmiyor diye biliyordum ama veriliyormuş rahmin kasılıp kendini toplaması için gerekliymiş verilen seruma katıyorlar milletin ruhu duymuyor gibime geliyor..

30 eylul gunu aksama dogru normal dogumla kizimi kucagima aldim,adi elif eylul,eylulun son gunu dogmasaydi elif defne olacakti...dogum hikayemi son paylasacam halen hastanedeyiz,gecmisi okuyamadim,dogum yapamlari tebrik ediyor,yapacak olanlara da kolay dogumlar diliyorum,yarin obur gun donecem topige ins...

ayy beklıyordun oldu iştee

gözün aydın canım :16::16: doğumun sıkıntılı mı oldu iki gündür neden hastanedesin eğer öyleyse geçmiş olsun bir an önce toparlanırsın inşallah

anammm darısı başımıza bacım bizede dua et hemencecik sağlıkla doğuralım

selam kızlar nasılsınız bıkac gunndr gıremıyodum varmı aramızda doguran...
bugu hastanede kont vardı nts ıcın 1 saat nts de kaldım tatlı yedım tekrar gırdım felan sonra duzeldı doktor ıyı dedı ama benım kafama baska bısey takıldı 36 haftalıkken 3300 kg demıstı doktor bugun 2900 dedı ben dedım 3300 ıkı hafta once dedım yanlıs hatırlayabılırsın dedı muayanehanesınde bakmadı bugun sancı odasında baktı oyuzden pc yede bakamadı bu mumkunmu ya zayıflarmı bebek nette bulamdım duyan bılen varmı kont cumrtesı kagıdı goturecem ama ıcım hıc rahat deıl

cnm sıkma canını bana 11 gün önce 2800 dediler 1 hafta öndeydi dün gittim 2870 çıktı bende şaşırdım bu bebek hiçmi kilo almadı bu ne saçmalık artık doğsunda ne olursa olsun diomm:3::3::3:

bebekler doğunca uykusuz kalacaksın şimdi uyuyabildiğin kadar uyu diyorlar ama gel de uyu :53:sabaha kadar kaç kere uyanıyorum zorla uyumaya çalışıyorum şimdi de kocişi gönderdim hiç uyumak gelmedi :21: Allah alıştırıyor bence bebek doğunca zorluk çekmeyelim die:1::1:
ewt ya diom ortada bebek yok bişey yok hep uyanığım bari doğsunda oğluşumla beraber uyanık kalayım bir işe yarar bari:16::16::16:

kızlarr son gunlerr gecmıyor resmenn her gece acaba bugece dogarmı dusuncesıyle yatağa gırıyorum bıan once kavuşmak ıstıyorumm helede doğum yapanları okudukça daha da heveslenıyorumm allah hepımıze bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasıp eder ınsallahh.benım bebiş donuk ama kanala gırmeye hıc nıetı yok heraldee sızler kanalı gırdıgnı anlamısmıydınız
cnm benim 36. haftada doktor kanala girmiş dedi ben anlamaımm:53::53::53:

Merhaba kızlar dün doktora gittim doktor 14 ekim demişti doğuma ama suyum azalmış 10 Ekim'e aldı doğumu eşimde 10 ekim doğmuş sevindi bakalım. Şu an 37.haftadayım bebeğin kilo ve boyu sanki 1 hafta önde gidiyor

ayyy benim oğlanda 10 ekimde doğacak benim de ogün doğum günümm:52::52::52::52:
kilo boya artık doktorlara inanmıyorum habire farklı diolar çünkü:36::36::36::36:

selam güzel anneler...

37. haftayıda yarıladık Allahn izniyle.. oğluşuma kavuşmama az kaldı.. park yatak alacam ama hangi marka hangi model alsam bilemedim yardımcı olurmusunuz ???

cnm sıkma canını bana 11 gün önce 2800 dediler 1 hafta öndeydi dün gittim 2870 çıktı bende şaşırdım bu bebek hiçmi kilo almadı bu ne saçmalık artık doğsunda ne olursa olsun diomm:3::3::3:

ewt ya diom ortada bebek yok bişey yok hep uyanığım bari doğsunda oğluşumla beraber uyanık kalayım bir işe yarar bari:16::16::16:

cnm benim 36. haftada doktor kanala girmiş dedi ben anlamaımm:53::53::53:

ayyy benim oğlanda 10 ekimde doğacak benim de ogün doğum günümm:52::52::52::52:
kilo boya artık doktorlara inanmıyorum habire farklı diolar çünkü:36::36::36::36:

ayy dmi ya inşallah o günlerde gelsin biran öncee
:16::16::16:

Yeni doğum yapanlar olmuşş yineee:52:Rabbim bizlere de sağlıklı rahat doğumlar nasip eder inşallah:16:

uykum çok var bı hayrılısıyla cuma gelseydı
senin kontrolün cuma günü mü canım
Merhaba kızlar.
Bİzde dr'dan geldik. Nst de sancı çıkmadı. Alttan muayene etti açılma da yok. Oğlumun keyfi yetinde anlaşılan.
Dr'um haftaya Perşembe sabah 9 da gel eğer o zamana kadar sancı vs gelmezse dedi. Konuşalım ne yapacagimizi dedi.
3500 olmus kilosu.
Şimdilik çatın iyi ama daha büyürse durum ne olur bilemem dedi. Bakalım artık.
Belki suni sancı veririz dedi. Suni sancıyı sordum. Damardan mı veriliyor nasıl oluyor diye. Eğer açılma hic yoksa once alttan birsey koyacağım rahim ağzına sonra koldan verilecek dedi.
Demir hapım bitmişti, tekrardan yazdı içmen gerekir dedi.
Benden haberler bu kadar.
Hayırlısı artık.
hadi hayırlısıs maşallah bebeğine de ama daha fazla almaz bence 3800 doğar en fazla o da normal doğumda zorlamaz seni..sen bol bol yürü dicem ama hava da çok kötü yaa şansından en iyisi evde hareketli ol dans et kız belki işe yarar:1::1:
gözün aydın allah analı babalı büyütsün:nazar:

selamm:16::16:

yok canım özel adreslerimiz
Hii anladım
ya aslında suni sancı konusunda neden bu kadar ön yargı var ki işimizi kolaylaştırıyor benim doktor genellikle her doğumda suni sancı veriyoruz diyor mesela ben sezeryanda verilmiyor diye biliyordum ama veriliyormuş rahmin kasılıp kendini toplaması için gerekliymiş verilen seruma katıyorlar milletin ruhu duymuyor gibime geliyor..
Suni sancıyi cok kullanmıyorlar mı normalde? Sezeryanda da mı veriyorlar? Hic bilmiyordum.
arkadaş olacaz :)
kızlar kk de dolunay epilasyonu diye bir sey gördüm.şimdi de tam zamanıymış.siz de bir bakın derim.o zamnlar kılları alınca azalıyormuş.
;)

Aleykum selam canım. Hosgeldin.

lilyped slm seninle doğum tarihlerimiz aynı sana katılıyorum banada hergün soruyorlar laf anlatmak zor beklemek daha bir zor...benim kızım kanala girmiyor birtürlü halen beklemedeyim .bazen yalancı doğum sancılarım oluyor doğurucakmışım gibi oluyor ama sonra yine tık yok:) gecen hafta doktora gittiğimde syun azalmış dedi hareket etmezse beni ara mutlaka dedi ama benim kızımın maşallahı var hiç durmuyor kıpır kıpır:) artık yerim daraldı yalnız hareket ettikçe aşağıya baskı yapıyor karnım çatlıycakmış gibi acıyor ..allahım hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin hepimize.

slm tatlım.insanlara laf anlatmak gerçekten çok zor.benim kızımda kanala inmedi canım.öle yukardaki kaburgalarım çok acıyo artık.aşağı inse belki bu kadar zorlanmıcam.senin gene doğum sancıların yalancıda olsa başlamış:27: bende oda yok.nst de sancın çıkıyormu canım?benim en fazla 40-50lere gidip geliyo oda sancıdan sayılmıyo:37: hayırlısıyla sağ salimkucağımıza almamızı nasip eder inş. RABBİM.

hadi hayırlısıs maşallah bebeğine de ama daha fazla almaz bence 3800 doğar en fazla o da normal doğumda zorlamaz seni..sen bol bol yürü dicem ama hava da çok kötü yaa şansından en iyisi evde hareketli ol dans et kız belki işe yarar:1::1:
:

Evet canım ya hava kötü maalesef. Evin icinde hareket edeceğim artık bol bol :)
Kız dans mı edeyim :)) ay belki dediğin gibi çıkmak ister o zaman bizimki :))
Artık bakalım daha da kilo almasın da. Pekmez cok yedim bi ara simdi yemiyorum cok kilo almasın yavrum diye :)

Evet canım ya hava kötü maalesef. Evin icinde hareket edeceğim artık bol bol :)
Kız dans mı edeyim :)) ay belki dediğin gibi çıkmak ister o zaman bizimki :))
Artık bakalım daha da kilo almasın da. Pekmez cok yedim bi ara simdi yemiyorum cok kilo almasın yavrum diye :)

valla benim aklıma geliyor ne yalan söylim bazen acaba halay horon allah ne verdiyse hergün denesem mi diyorum:1::1:
almaz bence ben ara tahin pekmeze sarmıştım ama bu hafta az almış yemediğim günlere göre 150 gr almıştı 1 haftada:31::31:

Back
X