rica ediyorum canım ya sona yaklaştıkça her yönden geriliyoruz o masa bile korkutuyor bide çatı muayenesinde bende enfeksiyon çıktı fitil ve krem kullanıyorum ama düzelme yok...
eğer okdar bekletırse benım ufaklık catlarım heraldee zaman gecmıyo resmen evde sıkılıyorum yapcak bıse bulamıyorum herseyımızde hazır oturup gelsın dıe bekliyorum artıkk :26: allah senıde tezz zamanda bebişine hayırlısyla kavuşturur inşallah
ben pazartesi günü olmuştum muayeneyi benim doktorum o malum masaya çıkardı beni:) canım çatala çıkmak zor evet ama o anda insan bunu düşünemiyor çıkıyosun bi şekilde. zaten içerde ebede oluyo olmadı yardım istersin korkma.bir de sakın kendini kasma ben biraz ağrı hissetmiştim suç bendeydi çünkü çok kastım kendimi
aynen bir de ilk olunca hiç yaşamadığım şeyler açıkçası utanıyorum bile :18:
inşallah en kısa sürede iyileşirsin nasıl anladı ki enfeksiyon olduğunu sıvı örneği falan mı alıyor?
inş canım cok daha stres oluyrm ya 2ay oldu herseyı hazır öyle bos bos bakıyz onlara sevıyz her gören daha dogurmadnmıı dıyo hıc ummazdm sancım gelsn dıye beklıcegımı artk göze aldım sıkıldm artk[/QUOT
canım adın gibi paniklisin bizde bekliyoruz mobilya eşyalar 1 ay oldu yerleşeli geçen temizlik bile yaptım.ama rabbim hayırlısını versin mecbur doğacaklar son bir kaç gün..sabır sabır ya sabır
arkadaşlar bugün çatı muayenesi var da benim sorum doktorunuz bu muayeneyi yaparken çatal denen masaya çıkarıyor mu yoksa normal ultrason için yattığımız sedyede mi yapıyor çatala çıkmak bu halde zor olur diye düşünüyorum nasıl yapıyo :26:
kızlar selam,
gece de yazdım ama cevap veren olmadı. benim kasıklarım gerçekten çok ağrıyor. sancı gibi değil, yumurtalıklarda sürekli ağrı adet ağrısı gibi. sizde de oluyor mu?
üşüttüm mü diyeceğim ama kendimi çok koruyorum. belden gelen bir ağrı yok. sancı şeklinde de değil... anlamadım ne olduğunu.
canım ben şimdi gördüm bendede kaç gündür var ağrı kasıklarım karnım yürümekte bile çok zorlanıyorum bazen gece sabaha kadar dön mek istiyorum dönemiyorum korkunç ağrılarım ama dün nst de sancı mancı yoktu yinede üşütmeyle ilgisi olabilir diyor dün doktora sordum normal olabilir dedi.
aynen kuzum ama gelinim fazla bekletmez herhalde....kız zengin olulrlar işte..bizim burada öyle derler kadın erkekten büyük olursa zengin olurlarmış...
hatunalr günaydın.nasılsınız? doğuranları gördükçe ben ne zaman doğuracam diye bakıyorum.bekliyorum.hayırlısı inşallah.doğuran arkadaşların gözleri aydın diyorum.ptsi den itibaren ben de evdeyim.
kızlar biz de görelim gelininizi bize de gösterin.bizi de arkadaşlık listenize ekleyin
Oy ne guzel normal dogum. Duydukca hevesim artıyor. Artık bizimki de gelse normal doğursam diye. Allah en iyisini bilir gerci.selam kızlar gece 01.30 da normal doğumla oğlusmu kucağıma aldım darısı sizlerin başına cook güzel bi duygu ama karnıma ağrı girdikçe hala hamileyım sanıyorum
:) maasallah o zaman.dünyalar güzeli bir anne ve kızçesinin fotosunu gördükte kuzum onu yazmış zizag...zizagın gelini bana bak diyo nasıl diye...
Insan ne yapacagını şaşırıyor degil mı canım.cok zor ya aglamk istyrm artk gelsn ya hep hayırlısını istyrm allahımdan nstde 50de canm sancı bendede yok yalancı falanda yok inankı esımle mı yakınlassam acaba ben nıyetı bozdum artk ama bısey olur dıye korkuym
cnm benim de senin gibi 40. haftam doldu, dün doktordaydık, 3900 olmuş kilosu, doktor almamız lazım dedi, sancı falan da olmadığı için, 4 ün üstüne çıkarsa riskli dedi..hatta bu günden için gel alalım sezeryanla dedi..yarın gelmezsen bile en geç cuma günü almamız lazım, çünkü bebek büyüyüor dedi..yani cumaya kadar da bişi olmazsa sezeryan olacam artıkk..senin doktor daha beklemeye kararlı heralde..
Canım çatala çıkıyorsun. Ama otomatik kaldırıyorlar. Sorun olmuyor. Ben bugun de tekrardan çıktım. Alıştım artık :)arkadaşlar bugün çatı muayenesi var da benim sorum doktorunuz bu muayeneyi yaparken çatal denen masaya çıkarıyor mu yoksa normal ultrason için yattığımız sedyede mi yapıyor çatala çıkmak bu halde zor olur diye düşünüyorum nasıl yapıyo :26:
Merhaba kızlar dün doktora gittim doktor 14 ekim demişti doğuma ama suyum azalmış 10 Ekim'e aldı doğumu eşimde 10 ekim doğmuş sevindi bakalım. Şu an 37.haftadayım bebeğin kilo ve boyu sanki 1 hafta önde gidiyor
kızlar selam,
gece de yazdım ama cevap veren olmadı. benim kasıklarım gerçekten çok ağrıyor. sancı gibi değil, yumurtalıklarda sürekli ağrı adet ağrısı gibi. sizde de oluyor mu?
üşüttüm mü diyeceğim ama kendimi çok koruyorum. belden gelen bir ağrı yok. sancı şeklinde de değil... anlamadım ne olduğunu.
30 eylul gunu aksama dogru normal dogumla kizimi kucagima aldim,adi elif eylul,eylulun son gunu dogmasaydi elif defne olacakti...dogum hikayemi son paylasacam halen hastanedeyiz,gecmisi okuyamadim,dogum yapamlari tebrik ediyor,yapacak olanlara da kolay dogumlar diliyorum,yarin obur gun donecem topige ins...
saol canım. aynı durumdayım, uyku uyuyamıyorum ağrıdan. ama sancı değil bariz belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?