2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar nasılsınız kahvaltımızı yaptık kızımla ortalığı topladım biraz geçmişi okudum doğum yapan arkadaşlarımız var gözleri aydın darısı başımıza olsun inşallah geçmiyor günler valla herkes bu günlerinin kıymetini bil bol bol dinlen diyo ama uyku yok o olmayıca bi türlü dinlenemiyorummmmm sizler nasılsınız

erkek benim napalım hayırlısı deyip beklemekten başka çaremiz yok sağlıkla gelsinler de nasılsa çıkacaklar içimizden

arkadaşlar bugün çatı muayenesi var da benim sorum doktorunuz bu muayeneyi yaparken çatal denen masaya çıkarıyor mu yoksa normal ultrason için yattığımız sedyede mi yapıyor çatala çıkmak bu halde zor olur diye düşünüyorum nasıl yapıyo :26:

senin gelin paşadan sonra gelecek biraz beklemeniz lazım
benim gelin oğlumdan büyük

aynen kuzum ama gelinim fazla bekletmez herhalde....kız zengin olulrlar işte..bizim burada öyle derler kadın erkekten büyük olursa zengin olurlarmış...

Merhaba kızlar dün doktora gittim doktor 14 ekim demişti doğuma ama suyum azalmış 10 Ekim'e aldı doğumu eşimde 10 ekim doğmuş sevindi bakalım. Şu an 37.haftadayım bebeğin kilo ve boyu sanki 1 hafta önde gidiyor

maalesef canım o masaya çıkacaksın korkma ama kolay bişey

benide 8 ekimde yatıracak hastaneye planlı normal doğum yaptıracam diyor sanırım basacak suni sancıyı doğumu başlatacak..
dün gittim sancı mancı yok ama kabus gibi bir son hafta gece dönemiyorum tıs tıs çok gerginim..

aynen kuzum ama gelinim fazla bekletmez herhalde....kız zengin olulrlar işte..bizim burada öyle derler kadın erkekten büyük olursa zengin olurlarmış...

ilahi serap kız bak veli konumundasınız bu konuşmalarınız sayesinde çocuklarınıza nikah akti yapıyorsunuz biyerden duymuştum..

hatunalr günaydın.nasılsınız? doğuranları gördükçe ben ne zaman doğuracam diye bakıyorum.bekliyorum.hayırlısı inşallah.doğuran arkadaşların gözleri aydın diyorum.ptsi den itibaren ben de evdeyim.

dünyalar güzeli bir anne ve kızçesinin fotosunu gördükte kuzum onu yazmış zizag...zizagın gelini bana bak diyo nasıl diye...

ama çok tatlı dimi gelinimmmmm

kızlar biz de görelim gelininizi bize de gösterin.bizi de arkadaşlık listenize ekleyin

kizlar gece yatarken bazen donmeye calisinca falan gogus ile gobek aramda 1 noktada gerilme oluyor ilik su gibi bisey hissediyorum sonra. kese degildir demi Allah korusun?

ben pazartesi günü olmuştum muayeneyi benim doktorum o malum masaya çıkardı beni:) canım çatala çıkmak zor evet ama o anda insan bunu düşünemiyor çıkıyosun bi şekilde. zaten içerde ebede oluyo olmadı yardım istersin korkma.bir de sakın kendini kasma ben biraz ağrı hissetmiştim suç bendeydi çünkü çok kastım kendimi

canım benm dun bıttı gunum 3600 olmus ben kendı sancımı beklemk istyrm ılkı normal sunı sancıyla istmyrm oda bebegn durumuna göre dedı bebekte ıyı cıktı onun ıcın persembe yıne gel dedı işte nolck bılmym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…