- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
ne biliyim sevgim ben oyle hissediyorumhic belli olmaz tabiki ama ne olucaksa olsunn iyice cildirdim yani
evet haftada bır oldu ama tam haftasını beklemıyorum 8 gun olu 9 gun olur oyle işte acaba bu gııttıgımde catı muayanesı yaparmıkı
ıçıne doğmuşsa çıkar ama
hadi bakalım annesi seninki daha zor beklemesi açıklık da olunca her an olacak gibi geliyordur belirsizlik de zor
evet asıl geçmemesinin nedeni doğumu beklemek galiba acaba nstde sancı çıkacakmı doğum başlar mı gidince diye mearktan geçmiyor herhalde
zullu geldin mi kız nerelerdesin bugün yokluğun hissedildi
Selam kizlar gecmisi azicik okudum Selencik dogum yapmis Rabbim uzun omurler versin bebisine insallahBu arada Yoladevam da dogum yapmis cok sevindim en kisa zamanda hikayeni merak ediyor ve bekliyorum Zulluuucumm herseyin iyi olmasina sevindim tatlim kiloya takilma benimde 2.900 yapacak bisey yok 3.000 kg fln dogar dedi sorun degil takma kafana
Evett gelelim banaBelim cok agriyo ama kasiklara vuran sanci manci yok sadece bel agrisi var o kadar da is fln yapiyorum oglanin keyfi gayet yerinde sanirsam dr 15 ine kalmaz dedi ama insallah oyle olurda gelir artik..
Looorımmm canımmmm nasılsınnnn bebeğin geliyorrrr artık cok az bı zaman kalmıss sabah aksam yanında kollarında olur cok sevındım tatlımmm allahım saglıcakla kucagınaa almanı nasıp etsın ınsallahh nasıl hiissedıyorsun tatlım kendını
Deliye malum olurmus ya
insallah linacimmmm bide sana dun dedigim is vardi ya onuda yaptimama bu oglan cok inatci ciktii banami cekti napti
sende bel ağrısı varmış en azından, ucundan biyerden doğuma işaret bişeyler var :) bende o da yok yahu doğmayacak gibime geliyor artık. bayrama mı denk gelcek doğumlarımız acaba. benim bebeğimde 2800 kilosu pek yok yani ama takmıyorum sağlıklı olsun yeter. hepimiz sağ sağlim kolaylıkla kavuşuruz inşaallah bebişlerimize
ben pazartesi gittiğimde 37+3tüm ama yapmadı 39dan önce yapmıyomuş
kız onun bir işe yaradığı yok bence yarasa bende yarardı:78::78::78
Edammm nerelerdesin kizzzz ozlemisimm vallaiyiyim cok sukur bel agrisi haric evet az kaldi insallah teyzesi dua et amin insallah sen nasilsin ne yapiyorsunn??
Bende iyi diyelim iyi olalımm tatlımmm ya aynı daha bebek özlemi çekmeye devammm sizleri okudukca özeniyorumm walla raabbım yavrularınıza tez vakıtte saglıklıca kavuşmayı nasip etsinnn
Darisi basina insallah edacimmm dualarim seninle insalah en kisa zamanda sende kavusursun yavruna uzme kendinii
İnşallah bitanemmm çokkk saol dualarınn içinnn allahım kımseyı evlat özlemi ile sınamasın cok zorrrrinşşalah yavrum tez vakitte gelirrrr
o zaman söylersin sonra yapar canım müsait değilim dersin nasıl olsa haftada çağırıyorkız yapsında ama musaıt değilim anladınmı tuyler yuzunden ee agdayada gelmıyo ne yapcam ben rezılmı olayım dr a karşı
ise yarar ne var yapmaya hazirim valla gozumu kararttim
o zaman söylersin sonra yapar canım müsait değilim dersin nasıl olsa haftada çağırıyor
akışına bırak tatlım biz ne yaparsak yapalım bunların keyfi yetince çıkacakalr belli
hımm öyle yani inşallah buna gerek kalmaz kendi gelir bebişin..
banada deseye bugun gider yatarimne zaman gidiceksin hastaneye :26:
insallah tatlim sen icini ferah tut sikinti yapma onlar gelecegi zamani gercekten biliyolaroyle bisey olursa ilk benim haberim olsun hee
o zaman söylersin sonra yapar canım müsait değilim dersin nasıl olsa haftada çağırıyor
akışına bırak tatlım biz ne yaparsak yapalım bunların keyfi yetince çıkacakalr belli
inşallah canım ya..
valla pazartesi gl bakcam salı sabah yatıracağım dedi 8 ekim yani
bu bi isaretmi ondan emin degilimtakma hicc kurbetcim yapacak bisey yok doktor iyi diyo normal diyosa sorun yok dogunca elbet alicaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?