2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar gece 01.30 da normal doğumla oğlusmu kucağıma aldım darısı sizlerin başına cook güzel bi duygu ama karnıma ağrı girdikçe hala hamileyım sanıyorum

gözünüzaydın canlar. allah analı babalı büyütsün.
bozem nasıl oldu daha gününe vardı müsait olunca anlat..

:)) olmadı deneyeceğiz. Artık halay ciftetelli, gobek havası.
Bende 4 haftadır tahin pekmez cok yedim. Eskiden hic sevmezdim, bir hoşuma gitti. Yemeye doyamiyirum. Bizimki haftada 300 gr alıyor su son haftalarda. 4u geçmez ama insallah dediğin gibi. Artık su bir haftayı da bakalım nasıl geçireceğiz sancı gelecek mı.
Nasıl birsey ya sancı bekliyoruz resmen :))
Sancıyı sabırsızlıkla beklemek de bir tek hamilrlikte görülür herhalde :)

anlatcam ama masallah bebişte şimdilik bi sorun yok tek sıkıntı emerşen yoruluyo. evet ya 36 haftayla uyumlu doğdu şimdi daha hastanedeyız

canım senle 1gün var aramızda ama bendede tık yok bekliyorum.haftaya salı yatıracam dedi doktor planlı doğum yaptırırım dedi.

evet cnm cuma gunu

aynen insan sancı çekmek için bekler mi bekliyor işte hepimizacı sever olucaz sancı beklemekle
hakkatten ben de senin gibi yemeye doyamıyorum normalde eve bile almazdık aklıma bile gelmezdi ama şimdi hergün yiyesim var tahin pekemz
canım senle 1gün var aramızda ama bendede tık yok bekliyorum.haftaya salı yatıracam dedi doktor planlı doğum yaptırırım dedi.

canım planlı normal doğum nasıl oluyor yaa ben de mi yapsam ki onu çünkü benim doktor haftaya salıdan bayram tatili dönüşüne kadar yok ve benim doğum da tam o aralarda

Selam kizlar gecmisi azicik okudum Selencik dogum yapmis Rabbim uzun omurler versin bebisine insallah Bu arada Yoladevam da dogum yapmis cok sevindim en kisa zamanda hikayeni merak ediyor ve bekliyorum Zulluuucumm herseyin iyi olmasina sevindim tatlim kiloya takilma benimde 2.900 yapacak bisey yok 3.000 kg fln dogar dedi sorun degil takma kafana

Evett gelelim bana Belim cok agriyo ama kasiklara vuran sanci manci yok sadece bel agrisi var o kadar da is fln yapiyorum oglanin keyfi gayet yerinde sanirsam dr 15 ine kalmaz dedi ama insallah oyle olurda gelir artik..

ya bende merak ediyorum zaman doluyor bebek gelişimini tamamladı diyor yatış yapıp suni sancıyla doğumu başlatacağım dedi

ha hay bana da doktor öyle dedi bayrama kalmaz gibi dedi ama bence bayramı bitirir bile hiç bir belirti yok
şimdiki çocuklar içeriyi çok seviyor anlaşılan annem kızlar erken doğar dedi belirtiler başlamıştır diyor ama torunu keyif yapıyor haberi yok

günü gelmek bilmiyor dimi sen haftada gitmeye başladın mı doktora beni haftada çağırıyor artık 2 haftadır pazartesi yine gidicem

evet haftada bır oldu ama tam haftasını beklemıyorum 8 gun olu 9 gun olur oyle işte acaba bu gııttıgımde catı muayanesı yaparmıkı

erken gec bence tamamenn onlarla alakali bisey bazi kizlar var 41i buluyo bazi erkekler var 36 bile durmuyo tamamen onlarin keyfine kaldi bu is ben belirtilere takilmiyorum linacim cunku dr dogum heran olabilir dedi illa sanci olucak atlayip hastaneye gitmicez ben oyle hissediyorum kesin benim ya suyum gelicek yada nisan ahan buraya yaziyorum

benımde içimden gecıyo sancıdan once suyum gelır yada nısan oylece HASTANEYE GIDERIM

hadi bakalım annesi seninki daha zor beklemesi açıklık da olunca her an olacak gibi geliyordur belirsizlik de zor
kız önceden ayda bırdı gecıyordu şimdı ıse haftada bır geçmek bılmıyo zaman aynen sana katılıyorum

evet asıl geçmemesinin nedeni doğumu beklemek galiba acaba nstde sancı çıkacakmı doğum başlar mı gidince diye mearktan geçmiyor herhalde

zullu geldin mi kız nerelerdesin bugün yokluğun hissedildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…