2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Bu arada kendi derdime düştüm bebegimi düşünemedim. Gecen hafta 10gun gerideyken bu hafta yarım kilo almış masallah.2800gr olmus ve haftasiyla uyumlu dedi dr.

Hayırlısı insallah canım.

Canım sen normal mı doğurmuştun sezeryan mı? Sezeryana epidural, sponsor yada genel?
sezeryan cnm bnm ikinci gebelik ve ççatı darlığından dolayı genel anestezi ile sezeryan olmuştum bu sefer doktorum spinal önerdi ama ben kendimi biliyorum paniklerdim o yüzden yine geneli seçtim çok kolayda uyandım Allahmıa şükürler olsun sonrada yürüyüşü yaptım ve ondan sonra hiç yatmadan maaşallah diyim:)darısı sizlerede inş hayırlısı hangisiyse o olsun sizler içinde

selam kızlar dün doktora gittim bebeğim kanala girmeye başlamış ve başı aşağıdaymş.. bu duruma çok sevindim cünkü normal doğum istiyorum.. yürürken falan hissediyoum onu düşüvercekmiş gibi geliyo insana :)) bi gün öncede özele gittim doktora sordum bebeğin duruşu nasıl diye ana normal dedi geçiştirdi söylemedi salak şey kanala girmeye başladığını baş aşağı olduğunu falan... tabi sezeryan işlerine geliyo o yüzden özelde istemiyorum hiç...

selam canım bende perşembe günü sezeryan olucam çok heyecanlıyım ilk doğumum epidural istedim eşimde yanımda olsun diye,sen tecrübelisin bişeyler sorucaktım sütün hemen geliyor mu sezeryandan sonra birde o dikiş yerleri çokmu acıyor günlerce bide kanama nasıl oluyor çok mu adet olur gibi mi?

a.s cnm heyecanını çok ii anlıyorum sen kendini hangi şekilde ii hissediceksen ona karar ver tatlım ben genel istedim çünkü o an ameliyathanede herşeyi görüp duymak belki kendimi sıkarım ne biliim işte genel dedim o an doktorum tekrar sordu:)spinal olan arkadaşlarım vardı ve çokkk memnunlardı işte ben beceremedim:)sütüm hemen gelmedi ama sürekli emzirdim 2.günü gelmeye başladı şükürler olsun o arada mama verdik az az ama ağız sütü denen sıvı geliyodu yani böyle cok cok süt gelme olayı 2.gün sonunda oldu şimdi hiç mama vermiyorum çok şükür kanamada ilk gün adet olur gibi yani pedler yetiyo daha sonra günde 1 ped bile tam dolmadı dün dikişlerim alındı çok şükür cnm Allah herkese kolay doğumlar versin sende inş çok çabuk toparlayıp ayaklanıcaksın sezeryana çok feci bişimiş gibi bakılıp konuşulması beni üzüyo açıkçası çünkü zorunlu sezeryan oluyoruz ki insan isteyerekte seçse bence her kadının kendi tercihi tabiki gönül normali ister ama buda bi yöntem ve gerekli olunca söylencek söz yok yeterki bebişlerde annelerde sağlıkla kurtulsunlar perşembe günü Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm onu kucağına alıp kokladığında sezeryan ağrının o an nasıl geçtiğini görüceksin inş

Ben almadım CNm bwnce gereksiz
Zaten acele büyüyorlar annelerimiz
Bizi emzirme yastığı ile mi büyüttü ki
Zaten bir cok anne bir çok şeyin gereksiz
Olduğunu söylüyor CNm.
Evet canim aslinda oyle ama ince dusununce gerek vardir diye dusunuyoruz bende almadim bakiyorum
Ben almayı düşünüyorum. Sanırım c seklinde olanlardan alırım. Ileride destek yastigi olarak da kullanırım.
Butikbebede vardi canim c seklinde gerci bir cok yerde satiliyor

Merhaba bayanlar :) bizimde dün kontrolümüz vardı, herşey mormal fakat bebeğim 1 hafta kilo bakımından geri geliyor gibi 1.2658 gr 47 cm, dr.a göre normal ve gelişiminde herhangi bir gerilik yok kan akımı suyu falan gayet iyi, yapısı böyle bu bebişin dedi sanırım öyle :) yinede doğum kilosunu 3-3.200 gibi tahmin ediyor dr.muz ve 14 Ekim olan doğum tarihimiz öncelikle dr.un bayram tatiline erken çıkmasından dolayı 7 Ekim gibi düşünüyoruz, bu özellikle benim tercihim çünkü riske atmak istemiyorum doğumu, uzman bir dr.olmayacak hastanede olsa bile ben tercih etmiyorum 7 Ekime kadar normal doğum olmaz ise suni sancıyla başlatılacak en kötü olmaması ihtimalinde de sezeryanı düşüneceğim, ama dr.a göre rahatlıkla normail doğum yapabilirmişim durumum ve kemik yapım oldukça müsaitmiş ve muhtemelen de o tarihe kadar kendisi gelebilir dedi :) umarım ekimin ilk haftası kendiliğinden gelir bebeğim tabiii daha erken değil...artık her hafta kontrolümüz var bakalım önümüzdeki Cumayı sabırsızlıkla bekliyoruz, umarım kanala girmiş oluruz henüz girmemişiz...

Masallah bebise canim kocaman olmus insallah o korkuyuda atlaticaz hayirlisiyla.

Hastaneden geldim herşey yolunda iken ne yazık ki sezeryan olucam sanırım. Vaji gecmisim vardı benimde ve cati muayenesi olamadım. Kendime cok kızıyorum. O kadar motive ettim kendimi yine beceremedim. Sinirden agliyorum
senin ve bebisin sagligi icin bu durum gerekiyorsa hic uzulme canim ya benim kontrolde ekim basinda bakim dogum sekli nasil olucak merak ediyorum

Aslında bizim içn dahs gerekli cnm c şeklinde benim önceden vardı çünkü benim sırt ağrlarım oluyor normalde e bazen yarım saat emzirdiiin oluyor öne doğru yük oluyor yasık çok güzel destekliyor
Benimde belim sirtim cok agrir genelde o zamam bi bakayim cnm

Allah razı olsun canım ne güzel anlatmışsın içim çok rahatladı,bende bebeğimin sağlığı için sezeryana mecburum yoksa herşeyim çok müsait normal doğuma ama napalım bizim tercihimiz değil.sürekli emzirmeye çalışıcam bende süt gelsede gelmesede peki mamayı nasıl verdiniz biberonla mı kaşıkla mı?

ne demek cnma zda olsa için ferahlamışsa ne mutlu bana
mamayı çay kaşığı ile verdik biberona alışıp gögsü almaz falan diyolarya ne biliim sanrım ilk başta çay kaşığı daha mantıklı:)inş sütünde hemen gelicek sürekli kendini motive et emziricem sütüm gelicek inş diyerek Rabbim onun rızkını göndericektir bide cnm humana süt arttırıcı çay varya oda bulunsun çantanda onunda etkisi oluyo inş

Selam kızlarrrr, bugün biraz geç girdik.. Malum cumartesi ilçede pazar var, 10 gibi oraya gittik.. sadece mağazaların standlarında Gecelik ve pijama takımı baktım Tutku'dan, çok güzel şeyler vardı ama lohusa için olanlarından sadece 2 çeşitti, rengini bulamayınca almadım bende. oğluşumla maviş giyinmeyi istiyodum :) Artık onuda perşembe kontrole gittiğimde merkezde hallederim sanırım.
Siz napıyosunuz bakalım, yeni gelişmeler varmı ? Büşradan haber geldi mi ?

çok sağol canım bizde kaşıkla verelim o zaman.evet psikoloji çok önemli kendimi çok hazırlıyorum inşallah herşey yolunda olucak tekrar teşekkür ederim yardımın için çayıda eşime sipariş vereyim alsın bugün çantama koyayım

ne sabahı kuzu yarım saatte bir wc.ye kalktım durdum zaten stresten de uyuyamadım...wc ve yatak odası arasında gidip geldim...

Evet sezeryana karar verdim. Tam günümüz belli değil ama 07 ekim de 38+3 oluyoruz ve sezeryan için elverişli zaman dedi doktorum. Cok şükür bebeğim kilosu da iyi. Diyetimize dikkat edip, gün sayıyoruz artık.

sen karar vermişsin canım ama ben normal istiyorum bakalım 30unda konuşuruz dedi doktorumuz...

kızlar hepinize selamlar ve hayırlı güzel haberlerinizin hep takip ediyorum bizde prensesimle iyiyiz çok şükür ama uzun zamandır yazamıyodum ama ara sıra girip hep takip ediyorum sizleri bizde hayırlısıyla tamamladık herşeyi allahın izniyle kızımızı bekliyoruz rabbim hayırlsını versin hepimize inşallah .kızlar sizlere bir şey soracağım cevaplarsanız çok sevinirim ben şu anda hayırlısıyla 37+3 oldum 38.hafta içindemisayılıyorum merak ettim:))

kızlar biz geldik oğluşum yine beni üzmedi teyzeleri...tahlillerimizi verdik...gebelik şekeri çıkmadı..doktorum sadece iri bir bebek dedi bu değerlere göre...ama beslenmene sen yine de dikkat et dedi..kalorili şeylerden mümkün olduğunca uzak dur daha fazla kilo almasın dedi...30una randevumuz var..pazartesi iş göremez raporu alcaktım bugünden o işimizi de hallettik şükürler olsun...pazartesi gidip okulumuza teslim edip ayrılıyoruz görevden sonra sıpamı bekleyecem evde...gece hiç uyuyamadım gözüme uyku girmedi...şimdi de gölzerimden resmen uyku akıyor..

ne sabahı kuzu yarım saatte bir wc.ye kalktım durdum zaten stresten de uyuyamadım...wc ve yatak odası arasında gidip geldim...
çookk iyi anlıyorum kuzum :) bende yatakta huzur bulamıyorum artık, habire sağa sola yatmaktan o kadar sıkıldımki.. bazen bi tarafımda çok yattığımda başımın o kısmı uyuşuyo gündüz stresin doğum konusundan mı yoksa diğer sıkıntıların mı serabım..

amin cnm.. evt suan 38. haftanın içinde sayılıyosun doldurmana 3 günün kalmıs..
37+6dan sonra 38+0 baslıcak :) net 38 haftalık olmus olucaksın..

merhaba canım gozun aydın son ay ama seker cıkmaması ıyı olmus senın oglus tam bı tosun olucak bızımkıde 3300 du bende fazla almasın ıstıyorum 3 haftada 1200 gr almıs eger gununu beklerse bı uc hafta daha var ve boyle gıderse 4 u gecer normal dogum sansım azalır...bana doktor rapor vermedı sıstemden otomatık dusuyor dedı:44::44:
ben bu bı kac gundur cok uyuyorum :44:hep uykum gelıyor ve hıc enerjım yok sızde de boylemı nıye boyle oldukı hamılelegın ılk zamanları gıbı:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…