- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
hoşgeldiniz kuzucuklarımmm :)kızlar biz geldik oğluşum yine beni üzmedi teyzeleri...tahlillerimizi verdik...gebelik şekeri çıkmadı..doktorum sadece iri bir bebek dedi bu değerlere göre...ama beslenmene sen yine de dikkat et dedi..kalorili şeylerden mümkün olduğunca uzak dur daha fazla kilo almasın dedi...30una randevumuz var..pazartesi iş göremez raporu alcaktım bugünden o işimizi de hallettik şükürler olsun...pazartesi gidip okulumuza teslim edip ayrılıyoruz görevden sonra sıpamı bekleyecem evde...gece hiç uyuyamadım gözüme uyku girmedi...şimdi de gölzerimden resmen uyku akıyor..
çookk iyi anlıyorum kuzum :) bende yatakta huzur bulamıyorum artık, habire sağa sola yatmaktan o kadar sıkıldımki.. bazen bi tarafımda çok yattığımda başımın o kısmı uyuşuyo gündüzstresin doğum konusundan mı yoksa diğer sıkıntıların mı serabım..
.
çookk iyi anlıyorum kuzum :) bende yatakta huzur bulamıyorum artık, habire sağa sola yatmaktan o kadar sıkıldımki.. bazen bi tarafımda çok yattığımda başımın o kısmı uyuşuyo gündüzstresin doğum konusundan mı yoksa diğer sıkıntıların mı serabım..
amin cnm.. evt suan 38. haftanın içinde sayılıyosun doldurmana 3 günün kalmıs..
37+6dan sonra 38+0 baslıcak :) net 38 haftalık olmus olucaksın..
merhaba canım gozun aydın son ay ama seker cıkmaması ıyı olmus senın oglus tam bı tosun olucak bızımkıde 3300 du bende fazla almasın ıstıyorum 3 haftada 1200 gr almıs eger gununu beklerse bı uc hafta daha var ve boyle gıderse 4 u gecer normal dogum sansım azalır...bana doktor rapor vermedı sıstemden otomatık dusuyor dedı:44::44:
ben bu bı kac gundur cok uyuyorum :44:hep uykum gelıyor ve hıc enerjım yok sızde de boylemı nıye boyle oldukı hamılelegın ılk zamanları gıbı:44::44:
aynen bende kuzum, habire uyukluyorum ama yatıncada uyuyamıyorum, kollarım ve bacaklarımda yaşlı insanlar gibi habire yorgun haldemerhaba canım gozun aydın son ay ama seker cıkmaması ıyı olmus senın oglus tam bı tosun olucak bızımkıde 3300 du bende fazla almasın ıstıyorum 3 haftada 1200 gr almıs eger gununu beklerse bı uc hafta daha var ve boyle gıderse 4 u gecer normal dogum sansım azalır...bana doktor rapor vermedı sıstemden otomatık dusuyor dedı:44::44:
ben bu bı kac gundur cok uyuyorum :44:hep uykum gelıyor ve hıc enerjım yok sızde de boylemı nıye boyle oldukı hamılelegın ılk zamanları gıbı:44::44:
hoşgeldiniz kuzucuklarımmm :)
gözünaydın canım benim çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına.. sen öyle diyince bende korkmustum çünkü 2 gündür yediklerim nere gidiyo bilemez olmustum, midem hep boş gibiydi yabi de buna rağmen azıcık geç yesem hemen şekerim düşüyo titriyodum, sanki günlerdir açım ohh rapor işide aradan çıkmış ya rahat rahat bekle artık tosuncuğu =)
rica ederim cnmanladım cnm çok teşekkür ederim:))
inanmıcaksın ama ben bile takmıştım kafayayok kuzum stresten uyuyamadım şekeri taktım durdum kafaya sabaha kadar...
artıkın bitti serabım, cefayı çektin şimdi hayırlısıyla sefa sürmekte :)aynen kuzum ye ye nereye gidiyo bunlar diyordum...neyse hafif şeyler yiyecez artık...üç gündür öldüm resmen...ilk defa ayakalrım bu kadar şişti..aşağı in yukarı çık...öldüm...raporu da bir teslim edeyim..evi temizletip yatıp uzanıp yatcam artık...
aynen walla ogelden sonra bıraz uydum kalktım dedım ıyı uyudum saatlerdır saate bı baktım yarım saat uyumusum ve dedıgın gıbı tum vucud pelteaynen bende kuzum, habire uyukluyorum ama yatıncada uyuyamıyorum, kollarım ve bacaklarımda yaşlı insanlar gibi habire yorgun halde
bende cok normal ıstıyorum bı ara esıme kızdım sezeryan olucam dedım ama benım doktor saolsun hayır once normalı deneyecen dedıaynen kuzum yediğine içtiğine dikkat et dedi daha fazla kilo almasın dedi dr..yoksa normal şansın azalır dedi ki benim bir ayım vardaha...
bilmez miyimmmmmaynen walla ogelden sonra bıraz uydum kalktım dedım ıyı uyudum saatlerdır saate bı baktım yarım saat uyumusum ve dedıgın gıbı tum vucud pelte
kızlar biz geldik oğluşum yine beni üzmedi teyzeleri...tahlillerimizi verdik...gebelik şekeri çıkmadı..doktorum sadece iri bir bebek dedi bu değerlere göre...ama beslenmene sen yine de dikkat et dedi..kalorili şeylerden mümkün olduğunca uzak dur daha fazla kilo almasın dedi...30una randevumuz var..pazartesi iş göremez raporu alcaktım bugünden o işimizi de hallettik şükürler olsun...pazartesi gidip okulumuza teslim edip ayrılıyoruz görevden sonra sıpamı bekleyecem evde...gece hiç uyuyamadım gözüme uyku girmedi...şimdi de gölzerimden resmen uyku akıyor..
sen karar vermişsin canım ama ben normal istiyorum bakalım 30unda konuşuruz dedi doktorumuz...
maşallah bebişine canımGunaydın kılzar
Dun kontrolum vardı. bebegım gayet saglıklı 3180 gr olmus.nst sonucumda bır sorun cıkmadı. 7 ekimde sezeryan gunumu aldım. spınal sezeryan olucam ama korkularım var. normaldende korkuyorum napıcam ben bılmıyorum yhaa:18::18:
bişey olmamıştır canım içini ferah tut olsaydı zaten iila bi belirti olurdu sıkma canınıselam kızlar nasılsınız bizde geldik kızımlakızlar dün gece eşim yanlışlıkla uyku sırasında diziyle karnıma vurdu biraz şiddetli vuruştu ama kanamam falan olmadı kızımda hareket ediyor ama ben gene de bişey oldumu acaba diye çok endişeliyim acaba bişey olmuşmudur ki.o da çok üüzldü artık ayrı yatıcaz dün gece bide sancı girdi bana zor yattım gaz sancısıydı galiba karnımda ama çok kötüydü acaba bebekmi geliyor dedim eşimde tutturmuş çağralım ambulansı çağralım ambulansı dedim dur hemen telaş etme
bişey olmamıştır canım içini ferah tut olsaydı zaten iila bi belirti olurdu sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?