2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hoşgeldiniz kuzucuklarımmm :)
gözünaydın canım benim çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına.. sen öyle diyince bende korkmustum çünkü 2 gündür yediklerim nere gidiyo bilemez olmustum, midem hep boş gibiydi ya bi de buna rağmen azıcık geç yesem hemen şekerim düşüyo titriyodum, sanki günlerdir açım ohh rapor işide aradan çıkmış ya rahat rahat bekle artık tosuncuğu =)

yok kuzum stresten uyuyamadım şekeri taktım durdum kafaya sabaha kadar...

anladım cnm çok teşekkür ederim:))

aynen kuzum yediğine içtiğine dikkat et dedi daha fazla kilo almasın dedi dr..yoksa normal şansın azalır dedi ki benim bir ayım vardaha...

aynen bende kuzum, habire uyukluyorum ama yatıncada uyuyamıyorum, kollarım ve bacaklarımda yaşlı insanlar gibi habire yorgun halde

aynen kuzum ye ye nereye gidiyo bunlar diyordum...neyse hafif şeyler yiyecez artık...üç gündür öldüm resmen...ilk defa ayakalrım bu kadar şişti..aşağı in yukarı çık...öldüm...raporu da bir teslim edeyim..evi temizletip yatıp uzanıp yatcam artık...

anladım cnm çok teşekkür ederim:))
rica ederim cnm

yok kuzum stresten uyuyamadım şekeri taktım durdum kafaya sabaha kadar...
inanmıcaksın ama ben bile takmıştım kafaya çünkü daha sen söyler sölemez benimde içime kurt düştü, acaba şekerden mi midem delik gibi yiyorum diyodum çok şükür temiz çıkmış ya :)

artıkın bitti serabım, cefayı çektin şimdi hayırlısıyla sefa sürmekte :)

aynen bende kuzum, habire uyukluyorum ama yatıncada uyuyamıyorum, kollarım ve bacaklarımda yaşlı insanlar gibi habire yorgun halde
aynen walla ogelden sonra bıraz uydum kalktım dedım ıyı uyudum saatlerdır saate bı baktım yarım saat uyumusum ve dedıgın gıbı tum vucud pelte

aynen kuzum yediğine içtiğine dikkat et dedi daha fazla kilo almasın dedi dr..yoksa normal şansın azalır dedi ki benim bir ayım vardaha...
bende cok normal ıstıyorum bı ara esıme kızdım sezeryan olucam dedım ama benım doktor saolsun hayır once normalı deneyecen dedıama fazla kılo almaması lazım oglunun dedı

aynen walla ogelden sonra bıraz uydum kalktım dedım ıyı uyudum saatlerdır saate bı baktım yarım saat uyumusum ve dedıgın gıbı tum vucud pelte
bilmez miyimmmmm
ben dün sağlık ocağından geldim açlıktan bayılcaktım, hemen bişiler yedim. sonrasında bi ağırlık çöktüüü ki gözlerim açılmıyodu, 2 dk uzanıyım dedim döne döne yarım saat sonra tam dalmısım ki telefon caldı hiç istifimi bozmadan tekrar kapadım gözümü ama nerdeee.. kalktım bi elimi yüzümü yıkadım, ama açılacağım yerde iyice pert oldum

Gozun aydin cnn masallah tontos oglusuna cok iyi beslenmis demekki 4 olur heralde oyyyy .

selam kızlar nasılsınız bizde geldik kızımla kızlar dün gece eşim yanlışlıkla uyku sırasında diziyle karnıma vurdu biraz şiddetli vuruştu ama kanamam falan olmadı kızımda hareket ediyor ama ben gene de bişey oldumu acaba diye çok endişeliyim acaba bişey olmuşmudur ki.o da çok üüzldü artık ayrı yatıcaz dün gece bide sancı girdi bana zor yattım gaz sancısıydı galiba karnımda ama çok kötüydü acaba bebekmi geliyor dedim eşimde tutturmuş çağralım ambulansı çağralım ambulansı dedim dur hemen telaş etme

maşallah bebişine canım hayırlısı olsun gün almışsın Allah sorunsuz doğumlar nasip etsin

bişey olmamıştır canım içini ferah tut olsaydı zaten iila bi belirti olurdu sıkma canını

selam güzel anişler ve tatlı bebişleri nasılsınız biz koçişle birazdan çıkacağız cok zor bi iş haftası geçirdik biraz kafa dağıtalım dedık gezmelerde olacağuız anlayacağınız bu fırsat bi daha ele geçmez diye eşime söleyemedim ama sabahtan beri çok fazla kasılmam var 10 sn falan sürüyo ve bayağı bi sık bişey olur mu acaba bilemedim ya normal mı kızım da cok hareketli bugün hiç olmadığı kadar ne dersiniz gitmesm mi acaba ama coooooooooooooooook sıkıldım ya

kızlar canım çok sıkılıyo ya gece hiç uyuyamadım gözümden uyku akıyo ama uyuyamıyorum yan yatmaktan uyuşuyo kolum bacağım biraz uyuyabilsem ahh ahh

Selamlar kızlar,nasılsınız?Yemeği ateşe koyduktan sonra size biraz bakayım dedim,birazdan ablam ve erkek kardeşim gelecekEvde bütün gün sıkılacaktım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…