2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende okudum canım allah gonlune gore versın ıns

canım bende okudum.Allah yardımcın olsun

bende okudum canım allah kabul etsin

bende okudum canım Allah gönlüne göre versin

bende okudum canım allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Bu arada ayetel kürsi bekleyen arkadaşım, bende okudum..
Allah kabul eylesin.. Hayırlı evlatlar nasib etsin tez zamanda inşallah..

arkadaşlar hepinizden Allah razı olsunn..
Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
size şimdiden hayırlı dogumlar bana ise hayırlısıyla yavrumu alıp sonucu beklemeyi nasip etsin Allah ım

CNm öncelikle Allah dualarını kabul etsin
İnşallah en kısa zamanda miniğini kucağına alırsın
Ben de senin için okudum eşimede söyledim
İnşallah tüm bebiş isteyen kardeşlerime en
Kısa zamanda bebiş nasip etdin(âmin)

Ben tobb'a gidiyorum
Kordon sıkıntısı bizde de var

Kızlar ne zaman dışarı çıksam
Her gören erkek mi diyor yo
Diyorum teyzeler inanmıyor
Birde bir ablaya 9 ay boyunca kız
Demişler bebiş bi doğmuşerkek
Artık rüyalarımda erkek bebiş doğurdugumu
Görüyorum psikolojim bozuldu

teşekkür ederim canım Allah razı olsunn
dualarına kocaman amin diyorum..
30 eylülde tüp bebek transferim olacak nasipse de 12 ekimde diğer bebeğimin doğması gerekn muhtemel tarihtede sonucu öğrenicez cok tuhaf bi haldeyim

Cnm allah gönlüne göre verir inşallah
senin için hep dua edeceğim güzel
haberlerini bekliyorum

Hastaneden geldim herşey yolunda iken ne yazık ki sezeryan olucam sanırım. Vaji gecmisim vardı benimde ve cati muayenesi olamadım. Kendime cok kızıyorum. O kadar motive ettim kendimi yine beceremedim. Sinirden agliyorum

Gunaydın kılzar
Dun kontrolum vardı. bebegım gayet saglıklı 3180 gr olmus.nst sonucumda bır sorun cıkmadı. 7 ekimde sezeryan gunumu aldım. spınal sezeryan olucam ama korkularım var. normaldende korkuyorum napıcam ben bılmıyorum yhaa
:18::18:

Canım sende vajiliydin degil mi. Bende sezeryan olucam sanırım. Benimde tahmini aynı haftada olacak.

Kızlar günaydın dün bebğimin çamaşırlaını yıkadım nihayet bugünde bayağı ütüm var onlafı halledip yerine koymaya çalışıcam bayaı var çünkü kızımdan klan eşylar kuzenimin verdiği eşyalar çok oldu büyüklerde var hepsini ayırıp kızımın dolabında yer açtım oraya dizmeyi düşünüyorum dha sonra da hastane çantam var daha

Evet canım vajılıydım 1,5 cektım. o yuzden normal doguma hıc nıyetlenmedım bıle kendımı tanıyorum cunku ...

Benmde 8ay gibi sürmüştü. Bitti diye düşündüm ama bitmemiş demekki. Kendimi kötü hissediyorum. Niye b en diye. Ama elden birsey gelmiyor. Beynen de hazirlasam kendimi olmuyor olmuyor

Emzirme yastıgı aldınızmı kızlar aslında bebişlerin boynu ıcın gereklı sanki
Aslında bizim içn dahs gerekli cnm c şeklinde benim önceden vardı çünkü benim sırt ağrlarım oluyor normalde e bazen yarım saat emzirdiiin oluyor öne doğru yük oluyor yasık çok güzel destekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…