2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm biz geldik
daha yeni uyandım 8 kalktım 9 yattim ve yeni kalktım
hala çok uykum var bıraksalar sabaha kadar uyurum
bu arada ne yesek midem bulaniyor kusuyorun sizde
de oluyor mu

Kızlar dün bebeğimin eşyalarını yıkamıştım bugün de ütü yaptım çok v ardı kızımdan kalanlar kuzenimin verdikleri şimdi dolaba yerleşirme işim kaldı ama çok yoruldum sol kaburgam çok batıyo biraz dinleneyim dedim bir bakyım dedim n var ne yok

Geçmiş olun bir şey olmamışır onlr bizden daha panikler 2 hfta önce benim ksılmam olmuştu çabuk hazırlan gidiyoruz diyor dur bekle diorum gitti hemen kpıya getirdi arabayı hoş sonra bozuştuk ya neyse

Geçmiş olun bir şey olmamışır onlr bizden daha panikler 2 hfta önce benim ksılmam olmuştu çabuk hazırlan gidiyoruz diyor dur bekle diorum gitti hemen kpıya getirdi arabayı hoş sonra bozuştuk ya neyse

ah o bozuşmalar bizde de oldu ama bu aralar yok.. ya eşim mi hamile ben mi hamileyim anlamadım bi değişti canı bişeyler istiyor resmen benimle yarışıyor adam hamilelikte.bugün gene kavga ortamı vardı ama üstüne gitmedim.pazartesi kontrolüm var anasıda gelcekmiş benimle başka varmı gelen halan falanda gelcekmi dedim merak ediyor kadın gitsin bişey deme sakın insana diyor aslında güzel bi kavga konusuydu ama bişey demedim.ben sevmiyorum doktorda yanımda biri olsun ya kaynananmın yanında ben nasıl konuşçam diyorum eşime nasıl diyecem oram ağrıyo buram ağrıyo dedim o kadar doktora gösterdin oranı buranı açık seçik konuştun anamdanmı çekiniyosun diyor.bebeği merak etmiş işi yokmuş gelcekmiş.daha bi çorap almadı varmı bi isteğin ne aldınız ne alıncak demedi merak etmişmiş bunca sene doktora gidemedik onların çenesi yüüznden şimdi hamileyim merak edermiş ay çok sinir oldum bayağı bi kavga ederdik fakat onlar yüzünden eşimle kavga ediyoruz olan bize oluyor eşimle gene biz üzülüyoruz ve artık usandım bıktım onlar yüzünden kavga etmekten..

Ya cnm seninde tüp bebekti yanlış hatırlamıyosam benimde öyle dondurulmuştu eşlerimizin daha esnek olmzsı gerekiyor kaç yıl aradan sonra olmuş onlar bizi daha çok gerior bende de uzun zamn bir şey yoktu son anda gerildik

evet canım tüp bebek.6 yıl aradan sonra geldi ilk denemem ve sadece 1 yumurtayla hamile kaldım.yumurta toplama işleminde sadece 1 yumurta bulunmuştu benden canım o döllendi onunla hamileyim..eşimin ailesi hep engelledi doktora gidemedik hep kavgalar çıktı tyartışmalar çıktı o yüzeden

Kızlarrrr napıyosunuzz, bugün kimsecikler yok haftasonundan heralde, sayfalarda ilerlememiş pek..

maşallah ben de 6.yılımda 2. tüp bebekle kızıma 8. yılımda da dondurulmuşlarla oğlma kavuşucam inşallah
eşinin ailesi neden engelliyor ki anlamadım insan çocuğunu bebek sahibi olmasını istemez mi hiç bu insanlar enterasan gerçekten. 1 Yumurta ile olacaksa ALlah verecekse oluyor gerçekten inşallah hayırlısıyla da kucağına alırsın
haklısın Cnm ah o ilk aylar resmen dışarı cikamiyordum
aynen bende yatıyordum sürekli

kızlar napıyonuz ben çok yoruldum uzandım azcık sabah halılarımı yıkamaya yolladım tabi toz kalktı altlarından eşiim sakın süpürme evi dedi ama o işe gittiği gibi süpürdüm balkonu yıkadım 3 makinada çamaşır yıkandı topla as derken bittim daha duşa giricem hazırlanıcam akşama düğüne gidicez 5 gün sonra doğumum inşallah bu yorgunlukla bu akşam çıkıp gelmez kızım :)

Slm kızlar biz geldik doktordan bebişim 2624 kilo boyuda 50 cm 4 gün önden gidiyoruz ekimin 12 sinde sabaha karşı alcak bebişimi bayramda alayım dedi ben istemedim 2-3 gün daha dursun istiyo ama benim için zor olcak yinede kararımı değiştirebilirim bakalım haftaya yine gitcez kontrole

kızlar hacı şakir abun tozu aldım granürlü şimdi bu hastane çıkışları beyazın üstüne minikminik renkli kırmızı turuncu lacivert ben hepsini atacam bir arada makineye makine torbasıyla karışmaz dimi renkler birbirine

satımız aynı canım benimde 10 da alacak ekimin benle aynı olacak oğlumun doğum tarihiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…