canım banada gebelik şekeri tehşisi konuldu diyete bi başladım ölçümler 50lere 60mışlara düştü ayağa kalkamayacak gibi oluyodum diyeti bıraktım abartmadan yiyorum şükür şimdi normal hep
Evet ne yazık ki, şablon uygulamaları standart olarak herkese uyguluyorlar. Bana 100 gr. yükleme yapıldı.3 saatlik ölçümlerimin tamamı 200 üstü çıkınca insülin dedi doktor. Yok dedim. Evet baya iştahlıyım ama tatlı yemem, cocuğuma zarar vermesin diye cola bile içmiyorum, diyetle çözülmesi gerekir dedim. Peki dedi, Diyetisyenden liste aldım. 1 hafta uyguladım sonuçlar gayet normal, böyle devam et dedi. Peki insülün kullansaydım? Bir de düşük şekerle uğraşacaktım. Zaten şurda sayılı gün. Kolay mı insülini hayata adapte etmek.
Neyse, sorumluluk almak istemiyorlar, insiyatif kullanmak istemiyorlar, sonuçlara göre ezbere tedavileri yürürlüğe koyuyorlar hemen. Bi' sor bakalım ben nasıl besleniyorum? ne yerim ne içerim? Ona göre de insülin mi? yoksa diyet yeter mi? Allah'dan itiraz ettim de şükürler olsun, başıma başka işler acılmadan devam ediyoruz.