2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Benimde 19 gün gibi gözüküyor şu an

gercektenmı ıcımı rahatlattın ya tsk ederım:)

Allah gonlune göre versın ıns ıstedgın gıbı dogum yaparsın,evet o kadar rısklı dedı ıkı anestezıcıyle konustuk ıkısıde aynı seyı dıyor bıde epıdural-spınal tutmama ıhtımalı ama artık karar verıldı genel olacagım kendımı hazırladım

evet nurbera acıkladı dr zamandan dolayı dedı narkoz gıtmesın bebege dıye dedı.ama gel anlat bana amelıyatı gectım sonda dedın mı beynım dönuyor:) cok sagolun kızlar azda olsa rahatladım ....

kızlar bişey sorcam leke tarzında bişey geldi o ne oluyo ya lütfenn yardımm

kızlar bişey sorcam leke tarzında bişey geldi o ne oluyo ya lütfenn yardımm

bozem senı korkutmak ıstemem ama bana dr öyle bırsey olursa hemen ara benı demıstı basıma gelmedı bılmıyorum senıde yanlıs yonlendırmek ıstemem ama bence dr u bır ara

Hastaneden geldim herşey yolunda iken ne yazık ki sezeryan olucam sanırım. Vaji gecmisim vardı benimde ve cati muayenesi olamadım. Kendime cok kızıyorum. O kadar motive ettim kendimi yine beceremedim. Sinirden agliyorum

Ağlama kız.. Ben de normal isityordum. Doktorum sezeryan olursa daha iyi olur dedi diye. Hiç zorlamadım meğer ne kadar işime gelmiş, şimdi normal doğur dese kabul edemem.. Meğer ben de korkuyormuşum..:18: Ve bundan daha doğal bir şey olamaz. Hiç kendini suçlama. Allah'ım hem normal doğurmak isteyenlerin, hem sezeryan isteyenlerin doğumlarını sorunsuz bir şekilde atlatmasını nasip etsin. Güç versin, cesaret versin. Sağlıklıca bebeklerimizi kucağımıza alalım da. Normal, sezeryan farketmez.

Benmde 8ay gibi sürmüştü. Bitti diye düşündüm ama bitmemiş demekki. Kendimi kötü hissediyorum. Niye b en diye. Ama elden birsey gelmiyor. Beynen de hazirlasam kendimi olmuyor olmuyor

Benim 1,5 yil surdu cnm bayag uzun yani.hic kendini kotu hissetme bence bebislerimiz saglikli olsunda biz katlancaz artik napalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…