Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gece bu lavabo olayından bıktım ya gıtmesem karnım patlayacak gıbı oluyo
dr.um esım olsa yapmam epıdural dıyor cok rıskı var dıyor ınan bugun o kararla gıtmıstım sımdı fıkrım degıstı dogru dıyorsun herkezın fıkrı baska baska herkezın yasadıkları farklı oluyor ben dayanamam sezın kan alırken bıle kötu oluyorum canım benı korkutan sonda olayı ınan onu taktım kafama once takacaklar cunku![]()
Emzirme yastıgı aldınızmı kızlar aslında bebişlerin boynu ıcın gereklı sanki![]()
ya kızlar herkes sezaryan diyor bende de herşey yolunda ve normal olmasına rağmen doktor sürekli sezaryana açık kapı bırakıyor
Emzirme yastıgı aldınızmı kızlar aslında bebişlerin boynu ıcın gereklı sanki![]()
Ben almadım CNm bwnce gereksiz
Zaten acele büyüyorlar annelerimiz
Bizi emzirme yastığı ile mi büyüttü ki
Zaten bir cok anne bir çok şeyin gereksiz
Olduğunu söylüyor CNm.![]()
Aşmaz mı!!.. :)))
Haftasonları ne yzaık ki tüm düzenim alt üst oluyor. Toplu yapılan pazar kahvaltıları beni bozuyor.
Bir de son günler de sabahları kahvaltıdan sonra 140 falan cıkıyor. Kayvaltılarıma ayar cekeceğim. 15 daha iyi idare etmem lazım.
Şükürler olsun, boza moza yine de diyeti iyi yapmışım ki gectiğimiz pazartesi tahlillerimde keton falan cıkmadı. Ama ikramları geri çeviriyorum, yada aklıma bir yemek gelse diyorum şurda sayılı gün kaldı diyorum idare ediyorum. Doğumdan sonra isteiğim gibi yer içerim diyorum. Sen de dikkat et canım. Onemli olan teme şeyler. Şekerli şeyler, hamur işleri, prinç pilavı,patates, meşrubat'dan uzak dur. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yersin. Zaten dokotun seni yonlendirecektir.Biraz kısıtlanmış hissi veriyor ama bebeklerimiz için sayılı gün katlanıcaz. Kaldı ki buna ömürleri boyu katlananlar var. O yüzden hiç şikayet etmiyorum. Şu an beklemediğin bir şey olduğu için şaşkınlığını da anlıyorum. Ama cok var aramızda gebelik şekerli annişler..![]()
IME-DC diye bir marka canım. Hiç araştırmadım. Hastane verdi.
Bende onu kullaniyorum.
Kızlar sallanan ana kucağından alan var mıydı bugün gördüm çok hoşuma gitti çokda işe yarıycak bişay önerdiğiniz bi markanınki var mı:26:
Canım en fazla ıkı dakıka uyuyorum sonra lavabodayım cok zorlanıyorum benı en cok zorlayan bu durum karnım şiş.
Şaşırırlar tabi CNm o kadar gereksiz şeyler varkidün gece wc ye çıkmaktan uyuyamadım bendee naapcaz bilmiom
evt ya bencede zaten çok şey var gereksiz olan bakarsan yeni annelerin heycanından yararlanıp durmadan birşey çıkarıyolar ....annem bile şaşırıyo aldıklarıma kızım bunu naapcan dio :)
CNm miden yanıyorsa yoğurt ye iyi gelir ben midemmidem gene başladı karnım patlayacakmış gibi şişim şu anda ......şu son 19 günüm bitse bebişim gelsin istiyorum artıkk ...ay ne heycanlı olacak annemler kardeşlerim gelcek kaynanam görümcemler gelcek 2 kişilik evimiz şenlenecek
Şaşırırlar tabi CNm o kadar gereksiz şeyler varki
CNm miden yanıyorsa yoğurt ye iyi gelir ben midem
Yanınca patates haşlıyorum bir dene istersen doğuma da
Az kalmış haydi hayırlısı![]()
evet az kaldı doğuma şükürler olasun valla hiç bişey fayda etmedi geçer die bekliyorum akşam akşam biraz fazla yedim galibasenin tarih belli oldumu cnm
Yok CNm ama Dr Ekim'in başı dedi
Ben çok istiyorum ya kesin benim
Kız 40.haftayı doldurur yine gelmez![]()
Oh ne guzel :)
Evet canım darısı sizlere artık
Fotograflarda falan makyajsiz mı çıkacağız. Ama dogum fotograflarının cogunda anneler makyajı. Sormak lazım.
Evet canım tek.zaten artık açması zor dedi dr:18:ne guzel kılosu canım benımkı durdu 2850 de kaldu kordonda 2. ye dolanndı şimle oturuyoz agzımızı bıcak acmıyosenın tekmı dolnmıştı
Maşallah oğluna
Hadi hayırlısıyla doğsun bakalım
Sen de Ankarada mıydın canım?
Evet canım tek.zaten artık açması zor dedi dr:18:ama inşallah perşembeye kadar bi sıkıntımız olmaz.bişey olmaz cnm inş.rabbim korusun evlatlarımızı.bol bol dua etmemiz lazım.
Evet canm ankaradyım.sende mi?hangi hastaneye gidiyosun.ben 29 mayısa![]()
kızlar geçende yazışmıştım biriyle bu konuyu ama unuttum kimiyleydi, tekrar yazayım dedim..
bende de gebelik şekeri var, ve bana da ime-dc yazmıştı doktor, neyse ben 1 hafta boyunca diyet yaptım ölçümleri yaptım doktora gittim göstermeye.. ama bnm değerler hep yüksek, o hafta kız kardeşim gelmişti onda da şeker cihazı vardı başka bi marka, neyse bi de onunla ölçeyim dedim nerdeyse 50 değer farklı.. doktora gittim söyledim bu makina bozuk yanlış ölçüyo dedim, o da baktı hakkaten makina yanlış ölçüyo, ve bu makinalar genelde böylymiş! bu markada sıkıntı oluyomuş böyle sık sık.. az daha insüline başlatacaktı doktor, ucuz yırttım.. makinayı değiştirdik şimdi
değerler normal.. ama hala o makinayla ölçüm yaptığımda yüksek görünüyo değerlerim.. sizinki de bozuk olabilir.. farklı bi makinayla daha ölçün derim...
ben tiny love markasının anakucağı varya, onu çok beğeniyorum.. onu alabilirim belki hem kısa süreli uyumalarda da iyi tıpkı yatak gibi olabiliyo..
aynen bende öyleyim.. gözlerimi bile açmadan gidiyorum tuvalete uykum bölünmesin diye ama yok :) uyuyamıyorum tuvalete gitmekten...
kızlar mrb,ben ptesı sabahı genel anestezı ıle sezeryan oluyorum.dr.lar spınalı onermedı((((((((( sonda olayından cok korkuyorum onu narkozdan önce yapacak ıkna edemedım
ya bana bıseyler dıyın bu sondayla ılgılı