2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

sen kendını ıyı tanıyosun cnım sen nasıl ıstıyosan oyle olsun nasıl rahat edeceksen

İnş bakalım nasıl olcak canım ya sen kaça almıştın sallanan ana kucağını netten bakıyorumda

Canım burda kanky var orda 175 dedı almaya gıttk satılmış üzüldük sonra gıttıgıdıyırda 139 a aynısını aldık bazen bu sitede altta reklam kısmında çıkıyor

Ben boğulma yastığını düşünüyorum alsam mı diye. Baska yastık almadım.

kızlar ne yapiyonuz bakalım kimse sohbet etmiyor
zaman hiç geçmiyor çok sıkıldım normal doğum istiyorum
inşallah bir sorun çıkmaz

Canım benim cok tanıdığım var genel anestezi olan. Ve hic bir sorun yasamadılar. En iyisi oymuş diyorlar.

kızlar ne yapiyonuz bakalım kimse sohbet etmiyor
zaman hiç geçmiyor çok sıkıldım normal doğum istiyorum
inşallah bir sorun çıkmaz

ben cok korkym kız napcm bılmem yaklastı ıyıce stres oluym panık olym hıc cesaretm yok beklıyz ama nstde sancımda cıktı bıraz bugunde sırtım agrıyo omuzlarm moralmen çöküntüdeym

ben cok korkym kız napcm bılmem yaklastı ıyıce stres oluym panık olym hıc cesaretm yok beklıyz ama nstde sancımda cıktı bıraz bugunde sırtım agrıyo omuzlarm moralmen çöküntüdeym

kız korkma korkacak birşey yok
valla şu an dogursam korkmam
keşke yarın dogursam

Canım benim cok tanıdığım var genel anestezi olan. Ve hic bir sorun yasamadılar. En iyisi oymuş diyorlar.

jasemın,benımde sonradan aklıma yattı spınalde cok panık yapacagım kesın.o anı yasamakta zor olup bıtenı duyup ızlemek.oyle yada boyle bır sekılde doguracagız hakkımızda hayırlısı olsun hepımız ıcın

dr.um esım olsa yapmam epıdural dıyor cok rıskı var dıyor ınan bugun o kararla gıtmıstım sımdı fıkrım degıstı dogru dıyorsun herkezın fıkrı baska baska herkezın yasadıkları farklı oluyor ben dayanamam sezın kan alırken bıle kötu oluyorum canım benı korkutan sonda olayı ınan onu taktım kafama once takacaklar cunku

Bende çok beğndim alıyom diyorum da hangisi daha iyi acaba( benm bsktığımın fiyatı 350 sana annen almış fiyatını bilmezsin belki:))

canım fıyatını bılmıyorum marka olmadıgına göre o kadar degıldır fıyatı ama al derım ben sende begenırsın emınım :)

cnm okuyunca hemen yazmak istedim sonda olayından hiçç korkma çok ama çok basit şekilde saniye sürüyo takılması ve sonra hiç hissetmiyosun o varmı yokmu sadece kendini kasma yeterli önce takmalarının sebbede bebeği mümkün olduğunca az narkoz gitmesini sağlamak

Hayırlısı insallah canım.

Canım sen normal mı doğurmuştun sezeryan mı? Sezeryana epidural, sponsor yada genel?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…