Açıkçası benim kıxım tersti çok sevinmiştim sezeryan olu am diye çünkü ben normal doğum yapacağımı sanmıyorum kendimede güvenmiyorum şimdi dönmüş doğum pozisyonunu almış ama ben dr söylüycem epıdural sezeruan istiyorum diye istememin en önemli bedenide normal yapamazsam sezeryana alcak ama bana narkoz dokunuyor mecbur ozamn genel sezeryan yapmak zorunda kalcak ben nadıl kendime gelcem( baştan sezeryan ol ak istiyorum diyip içimi rahatlatmak istiyorum okadar hazırlık yaptım hiç biridini göremeden uyumak istemiyorum ((
sen kendını ıyı tanıyosun cnım sen nasıl ıstıyosan oyle olsun nasıl rahat edeceksen
İnş bakalım nasıl olcakcanım ya sen kaça almıştın sallanan ana kucağını netten bakıyorumda
Arkadaşlar reflü yastığı ve destek minderi aldınız mı?Ben sadece küçük emzirme yastığı aldım başı rahat etsin diye:26:Ne kadar gerekliler bilmiyorum,en fazla 6 ay kullanılıyormuş sanırım,bebeklere normal yastık önerilmiyor..
herkez genel anestezı hakkında bırsey yazmış korktum acıkcasıdr spınal önermıyor helekı korkuyorsan o iş olmaz dedı ben kan aldırırken bıle kötu oluyorum.ama genel hakkında yazılanlar.........................
kızlar ne yapiyonuz bakalım kimse sohbet etmiyor
zaman hiç geçmiyor çok sıkıldım normal doğum istiyorum
inşallah bir sorun çıkmaz
ben cok korkym kız napcm bılmem yaklastı ıyıce stres oluym panık olym hıc cesaretm yok beklıyz ama nstde sancımda cıktı bıraz bugunde sırtım agrıyo omuzlarm moralmen çöküntüdeym
kız korkma korkacak birşey yok
valla şu an dogursam korkmam
keşke yarın dogursam
bılmym tırsıym ıyıce ya bende dıyodm bıan önce dogsun dıye iş cıddıye bınınce öyle olmyo
Cnm senin ikinci doğumun olmayacak mı
tecrübeli annesin korkma basarirsin
korkmak yok
Canım benim cok tanıdığım var genel anestezi olan. Ve hic bir sorun yasamadılar. En iyisi oymuş diyorlar.
canım ben epidural olucam herkesın tercıhı farklı sen yazılanlara bakma doğruluk payıda var elbet ama sen kendını nasıl rahat edıcegıne ınnıyosan oyle yap yanı normal dogum yapmakan cok korkanı zorla normal dogurttugunu düşün bı kasarsa kendını tam bebegın başı cıkarken nolur bebegı boğulur demı oyzden sırf sağlıklı dıye o bu yapılmaz erkes kendını bılıyodur ne yapabılır ne yapamaz kımsede senı zorlayamaz uyursun genelle uyanır bebegını kucaklarsın hiç biey anlamadan bu gune kadar epidural ya da başşka bışey mı vardı 1 yıldır yaygın sadece okadar
tırsak anneym ben hıc cesaretm yok bıde bugun bu sırt agrısı mahvettı benı napıym ya hıc olmuyodu agarlastk ıyıce herhalde ondan sendede oluyomu
Bende çok beğndim alıyom diyorum da hangisi daha iyi acaba( benm bsktığımın fiyatı 350 sana annen almış fiyatını bilmezsin belki:))
kız korkma korkacak birşey yok
valla şu an dogursam korkmam
keşke yarın dogursam
Anam deme kız dua saatine denk gelir bi bakmışsın suyun gelmiş
dr.um esım olsa yapmam epıdural dıyor cok rıskı var dıyor ınan bugun o kararla gıtmıstım sımdı fıkrım degıstı dogru dıyorsun herkezın fıkrı baska baska herkezın yasadıkları farklı oluyor ben dayanamam sezın kan alırken bıle kötu oluyorum canım benı korkutan sonda olayı ınan onu taktım kafama once takacaklar cunku
Hayırlısı insallah canım.jasemın,benımde sonradan aklıma yattı spınalde cok panık yapacagım kesın.o anı yasamakta zor olup bıtenı duyup ızlemek.oyle yada boyle bır sekılde doguracagız hakkımızda hayırlısı olsun hepımız ıcın
cnm okuyunca hemen yazmak istedim sonda olayından hiçç korkma çok ama çok basit şekilde saniye sürüyo takılması ve sonra hiç hissetmiyosun o varmı yokmu sadece kendini kasma yeterli önce takmalarının sebbede bebeği mümkün olduğunca az narkoz gitmesini sağlamak
kız gelsin dr bu haftalarda gelsede sorun olmaz diyo 38 haftalık gorunuyoz ultrasonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?