eyy maşallah maşallah allahım nazarlardan saklasın ya
maşallah nazar değmesin bebişeselam kızlar biz geldik bir sürü haberle :=) şimdi doktordan geliyoruz kızım 3470 gr olmuş normalde haftaya cuma doğum olucaktı ama doktorum şehir dışına çıkacakmış perşembe alalım dedi çok panikledim ama ama halılar perdeler yıkanmadı dedimilk aklıma gelen onlar oldu perşembe saat 7.30da hastanede olucaz 8 buçuk gibi doğuma alıcaklar epidurale karar verdik eşimde giricek doğuma bu arada öksürüğüm için antibiyotiğe ve öksürük şurubuna başladık doktordan çıkar çıkmaz bebek şekeri hastanede tutmak için çikolata ve kapı süsü siparişi verdik halıcıyı temizlikçiyi aradım acayip panikledim inşallah herşeyi yetiştiririz..kızım çok tatlıydı gözleri açık parmağını emiyordu :=)
hoşgeldinizslm kızlar biz geldik minnakımlanasılsınız bakalım görüşmeyeli
bende aynı cnm bi doğum stresı sardıki sorma gitsin. 38. haftamdayım ama karnım hala cok yukarda ve oğlum hala kanala inmemiş. doğum gecıkıcekmı dıye düşünüp stres yapmaya başladım. bide hastane 1 saat uzaklıkta iyice kafaya takmış durumdayım. bayrama kalmak ıstemıyorum öyle işte
selam kızlar biz geldik bir sürü haberle :=) şimdi doktordan geliyoruz kızım 3470 gr olmuş normalde haftaya cuma doğum olucaktı ama doktorum şehir dışına çıkacakmış perşembe alalım dedi çok panikledim ama ama halılar perdeler yıkanmadı dedimilk aklıma gelen onlar oldu perşembe saat 7.30da hastanede olucaz 8 buçuk gibi doğuma alıcaklar epidurale karar verdik eşimde giricek doğuma bu arada öksürüğüm için antibiyotiğe ve öksürük şurubuna başladık doktordan çıkar çıkmaz bebek şekeri hastanede tutmak için çikolata ve kapı süsü siparişi verdik halıcıyı temizlikçiyi aradım acayip panikledim inşallah herşeyi yetiştiririz..kızım çok tatlıydı gözleri açık parmağını emiyordu :=)
iner dimi cnm yaaa:26:ne biliyim düşündükçe stres oluyorum. yarın tekrar kontrolümüz var inşallah kanala inmiş olur benim oğlan.sen nasılsın durumlar nasılmaşallah nazar değmesin bebişesen de benim gibi temizliği mi düşünüyorsun benim de vede temizlik yapılacak yarın boya badana işleri var sonra da temizliği ya temizlik bitmeden gelirse diye düşünüyorum
hoşgeldiniz
hiç düşünme bunları 2 hfta kadar var doğumuna daha benim ramazan bayramında eltim doğum yaptı onun da öyleydi son iki günü inmişti bebiş doğumu da çok kısa sürdü ve kolay oldu maşallah daha açılması bile yoktu doktora haber verdiler doktor evden gelene kadar doğurmuştu
Hadi bakalım hic birsey kalmamış surda :)
Bizde antibiyotik ve oksuruk şurubu kullanıyoruz. Sanırım ameliyattan once seni iyileştirmeye çalışıyor dr'un.
Epiduralde hasta olmak sorun mu bilmiyorum ama full narkoz alacaksan tehlikeli oluyor.
Ya ben epiduralden korkuturum. Birde kötü bit kac ornek duydum.
kızlar büşradan haber var mı?
ben forumu ilk okuduğumda senden haber bekleniyordu sonra baktım kötü haber gelmişti maalesef. ama inşallah bu sefer Allahın izniyle olacak.rabbim sana da bize de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.bir tane de ben okudum canm.hayırlı güzel habrlerini bekliyoruzkızlar biliyorum belkide bıktınız benden ama buraya girmeden yapamıyorum
yeni bi tüp bebek tedavisine daha başladık nasipse 30 eylülde transferim olacak diğer kaybettiğim meleğimin dogması gereken günlerdede sonucu öğreneceğiz
sizden bi ricam olacak
41 hamileden 1 tane olmak üzere 41 ayetel kürsi dagıtmak istedim ve bana yardımcı olabilrmisniz diye rica ediyorum lütfen okuyabilecekler bana özel mesaj veya alıntı ile geri dönerlerse sevinirim..
okuyamazsanızda canınız saolsun
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
sezinm benm de uzuun zamandr tişörtlerim ıslanıyor ama dünkü kontrolden sonra dr erken gelecek gbi konuşmadı,aşağıda olması lazım dedi bizim sıpa yukarıdaymış.allatakı takvımdede kıloya aynı yazıyo ama yook dr dıyorumkı az eşim bana bakıyo anlıyo kuluptekılerle karşılaştırıyon demı dıy anlıyom ben çıkınca odadan dıyo cunku ama elımızde değil demi ben senı cok ıyı anllıyorum canım benım 20 haftadan berı ıkı gogsumden sut gelıyo her gun ama sağlık ocagındakı dedıkı gelmesın erken dogum habercısı korktummm 1 haftadır gelmıyooo neden stressten şimdıde korku saldı benı sutum gelmıcekmı dıye ınan bunu bıre bır yaşıyorum Allaım kruru onları demı yaapmayalım dedı khvaltı yapmadım dur perdelerıı acayım uztumu değişeyım pijamalarlayım
ne anlattılar.iş yerindeyiz ya merak ettimizleeyın dogum parasını anlatıyo
canm benm 40 haftam bayramda doluyor ve doktor burda olmayabilirm dedi.bayramdan önce doğurmam için bol bol yürüyüş yap dedi.40dk yürüyorum dedim onu arttır dedi.bol bol merdiven in çık dedibende aynı cnm bi doğum stresı sardıki sorma gitsin. 38. haftamdayım ama karnım hala cok yukarda ve oğlum hala kanala inmemiş. doğum gecıkıcekmı dıye düşünüp stres yapmaya başladım. bide hastane 1 saat uzaklıkta iyice kafaya takmış durumdayım. bayrama kalmak ıstemıyorum öyle işte
iyidir canım ben de bel aağrıları dışında bir rahatsızlığım yok şükür benim de karnım inmiş eşime göre o öyle diyor iki gündür aşağıdaymış ama benim hep aşağıdaydı zatene
iner dimi cnm yaaa:26:ne biliyim düşündükçe stres oluyorum. yarın tekrar kontrolümüz var inşallah kanala inmiş olur benim oğlan.sen nasılsın durumlar nasıl
Yok canun henüz. Eğer digum yaptıysa Almanya'da en az 4 gun yatıyor benim bildigim. İnterneti de yoksa eve gelince ancak haber verir.
bak o zamanları haber bekleniyodu şimdilerde ise yeni haber için kolları sıvadım bakarsınız ekim ayı benm ayım olur yine..ben forumu ilk okuduğumda senden haber bekleniyordu sonra baktım kötü haber gelmişti maalesef. ama inşallah bu sefer Allahın izniyle olacak.rabbim sana da bize de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.bir tane de ben okudum canm.hayırlı güzel habrlerini bekliyoruz
bak o zamanları haber bekleniyodu şimdilerde ise yeni haber için kolları sıvadım bakarsınız ekim ayı benm ayım olur yine..
o ayda anne olamamıs olabilirim ama belki anne adayı olarak tekrar yazarım size burda...
dualarına aminn diyorum canım Allah razı olsun Rabbim hepimizi yavrularımıza kavustursun bebek bekleyenlere hayırlı evlat doğum bekleyenlere hayırlı dogum nasip etsin Rabbim
ben forumu ilk okuduğumda senden haber bekleniyordu sonra baktım kötü haber gelmişti maalesef. ama inşallah bu sefer Allahın izniyle olacak.rabbim sana da bize de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.bir tane de ben okudum canm.hayırlı güzel habrlerini bekliyoruz
sezinm benm de uzuun zamandr tişörtlerim ıslanıyor ama dünkü kontrolden sonra dr erken gelecek gbi konuşmadı,aşağıda olması lazım dedi bizim sıpa yukarıdaymış.
ne anlattılar.iş yerindeyiz ya merak ettim
canm benm 40 haftam bayramda doluyor ve doktor burda olmayabilirm dedi.bayramdan önce doğurmam için bol bol yürüyüş yap dedi.40dk yürüyorum dedim onu arttır dedi.bol bol merdiven in çık dedi
aynen canım ilk düşündüğüm evin temizliği oldu tertemiz düzenli bir eve getirmek istiyorum kızımı aklımda birşey kalmadan doğuma girmeliyim inşallah çarşambaya kadar herşeyi bitirir çarşamba güzelce dinlenip perşembe kızımızı alırız..maşallah nazar değmesin bebişesen de benim gibi temizliği mi düşünüyorsun benim de vede temizlik yapılacak yarın boya badana işleri var sonra da temizliği ya temizlik bitmeden gelirse diye düşünüyorum
hoşgeldiniz
hiç düşünme bunları 2 hfta kadar var doğumuna daha benim ramazan bayramında eltim doğum yaptı onun da öyleydi son iki günü inmişti bebiş doğumu da çok kısa sürdü ve kolay oldu maşallah daha açılması bile yoktu doktora haber verdiler doktor evden gelene kadar doğurmuştu
Hadi bakalım hic birsey kalmamış surda :)
Bizde antibiyotik ve oksuruk şurubu kullanıyoruz. Sanırım ameliyattan once seni iyileştirmeye çalışıyor dr'un.
Epiduralde hasta olmak sorun mu bilmiyorum ama full narkoz alacaksan tehlikeli oluyor.
Ya ben epiduralden korkuturum. Birde kötü bit kac ornek duydum.
slm kızlar biz geldik minnakımlanasılsınız bakalım görüşmeyeli
selam kızlar biz geldik bir sürü haberle :=) şimdi doktordan geliyoruz kızım 3470 gr olmuş normalde haftaya cuma doğum olucaktı ama doktorum şehir dışına çıkacakmış perşembe alalım dedi çok panikledim ama ama halılar perdeler yıkanmadı dedimilk aklıma gelen onlar oldu perşembe saat 7.30da hastanede olucaz 8 buçuk gibi doğuma alıcaklar epidurale karar verdik eşimde giricek doğuma bu arada öksürüğüm için antibiyotiğe ve öksürük şurubuna başladık doktordan çıkar çıkmaz bebek şekeri hastanede tutmak için çikolata ve kapı süsü siparişi verdik halıcıyı temizlikçiyi aradım acayip panikledim inşallah herşeyi yetiştiririz..kızım çok tatlıydı gözleri açık parmağını emiyordu :=)
hımmm anladım cnm bende iki günde bir yürüyorum onu arrtırmaya calısayım bıde asansör kullanmayayım bari artık. hurma yemeyede başladım bakalım beklemez inşallah benim oğlan. ben doktoruma sorucam zaten bayramda burdamısınız dıye. benim bayrama bi hafta kala doluyo kırk haftam. kısmet artıkben forumu ilk okuduğumda senden haber bekleniyordu sonra baktım kötü haber gelmişti maalesef. ama inşallah bu sefer Allahın izniyle olacak.rabbim sana da bize de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.bir tane de ben okudum canm.hayırlı güzel habrlerini bekliyoruz
sezinm benm de uzuun zamandr tişörtlerim ıslanıyor ama dünkü kontrolden sonra dr erken gelecek gbi konuşmadı,aşağıda olması lazım dedi bizim sıpa yukarıdaymış.
ne anlattılar.iş yerindeyiz ya merak ettim
canm benm 40 haftam bayramda doluyor ve doktor burda olmayabilirm dedi.bayramdan önce doğurmam için bol bol yürüyüş yap dedi.40dk yürüyorum dedim onu arttır dedi.bol bol merdiven in çık dedi
benim eşimde dıyodu karnın yavaş yavaş asagı ınıyo dıye. hatta banada öncekı zamnlarıma göre aşağıda gelıyodu ama gören herkes daha yukarda dıyoiyidir canım ben de bel aağrıları dışında bir rahatsızlığım yok şükür benim de karnım inmiş eşime göre o öyle diyor iki gündür aşağıdaymış ama benim hep aşağıdaydı zaten
hımm bence doğum yaptı o yoksa buraya girerdi kesin
oyy maşallahhh bebeişine ne güzel az kaldı panik yapmaaaa halledilir bi şekilde yardım edecek kimsen yok mu canım:26:
benım doktorda bayramda yokmus nobetcı doktor olacak dedı zaten hastanede ıkı tane doktor var dıger doktora gıdenler onunda ıyı oldugunu soyleıdler ıcım bıraz rahat ettı doktorum bu haftadan sonra dogursan ıyı olur dedı banada bebek daha fazla kılo almamıs olur ama yuru felan demedı ogluna soyle dogabılır artık dedı
bıde ebeyle konustum hastane bısey ıstıyormu dedım dogum ıcın yok dedı sana pıjama bebege hastane cıkısı dedı hasta bezını onlar verıyomus bıde bebege ılk gıymesı ıcın yenı hastane cıkısı getırme ıstersen dedı burdakı doktorlar bebegı yıkatmıyorlar dogunca dedı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?