• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar biliyorum belkide bıktınız benden ama buraya girmeden yapamıyorum:14::14:
yeni bi tüp bebek tedavisine daha başladık nasipse 30 eylülde transferim olacak diğer kaybettiğim meleğimin dogması gereken günlerdede sonucu öğreneceğiz:14::14:
sizden bi ricam olacak
41 hamileden 1 tane olmak üzere 41 ayetel kürsi dagıtmak istedim ve bana yardımcı olabilrmisniz diye rica ediyorum lütfen okuyabilecekler bana özel mesaj veya alıntı ile geri dönerlerse sevinirim..
okuyamazsanızda canınız saolsun:16:
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah:nazar:

mesaj hakkım yok,yazamadım,okudum şimdi,Allah yardımcın olsun,sana da güzel bi hamilelik ve doğum nasip etsin,dualarını kabul etsin..

mrb kızlar şimdigeldik doktordan bebeğimiz 34+6 2800 kilosu 49 cm 10 ekimde sabah 9 da doğacakşükürler olsun kavuşacaz oğlumuza ultrasona pek güvenip canınızı sıkmayın 3 gün önce eksiik çıkmıştı benim bebek şimdiilerde

etmemmi canım nasıl dualar ediyorum evlat sahibi olamayanlara ve dogum yapacaklara bilemezsin..
burası zaten ayrı bi bağımlılık bende bazen cekiniyorum bişeyler yazmaya bi bebeğini kaybeden senmisin dersiniz diye ama samimiyetlerinize güvendiğimden ayrılamıyorum haklarınızı helal edin
Canım neden çekiniyorsun ki,ben de bir düşük yaptım ama Allahtan umudumu kesmedim hiç..Burası da paylaşım alanı her zaman yanımızda olabilirsin,inşallah güzel haberlerini bekliyoruz:16:

yaz canım buraya ekım annelerının cogunun kayıp bebegı var senı anlıyorum tatlım bızımde dualara ıhıtıyacımız var tanımayan ınsanların manevı destekcılerı olduk bizler
saol canım Allah razı olsun zor bi durum yasadıgım Rabbim kimseye yasatmasın tekrar hayırlı dogumlar inşallah:16:

Birde dunden beri ateş basıyor beni ara ara.tansiyonumu olcuyorum o da normal. Nedendir acaba
Ben hasta oldugum icin beni zaten ateş basıyor terliğinin vs. O yüzden birsey diyemeyeceğim canım.
lohusalığı da ekle cnm o da zor geçior
Dogru o da var.
fazlasıyla hakediyolar, tetanoz aşısından beri denk gelememek diye bişey olabilir mi yaa..

bende onu sorucaktım çok sağol canım. iyice sinir oldum, eşimde sinir olmuş aradı şimdi, onca aile hekiminden sadece bi tanesi var, her zamanki bayan o da.. doktorun kendine bile hayrı yok ya, geçen gece kayınpederi acile götürdüler fıtık ya da siyatik ağrısı yüzünden.. o nöbetçiymiş, kapıda oturuyomuş, uzaktan takip etmiş yanına gelincede o siyatik ağrısına benziyo başka şikayet varmı demiş, oturdugu yerden hemşirelere vuracakları iğneyi sölemiş yollamış bizimkileri içeri. Zaten ufacık yer, o yüzden kimse takmıyo nasılsa millette cahil diye.. Ama yeter bu kaçıncı..!
İslerini yapmıyor hic biri. Hemen sikayet etmek gerek. Alışmışlar nasılsa cahil insanlar sikayet eden de yok diye. İsin öyle olmadıgını göstermek gerek.
sancılarımda sıklaştı ama beni mahveden kasıklarımda ki kemik ağrısı.. kemiklerim birbirinden ayrılıyor gibi resmen.. hareket edemiyorum acıdan. yürüyemiyorum. birde benim bebeğim çok kilo almış doktor böyle olursa sezeryan olur dedi. pazartesi tekrar çağırdı. artık ne olacaksa olsun istiyorum. çok bunaldım. pazartesi çabucak gelsin..
Cati genişliyor demek.
kurstan sonra öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum zaten belki birilerine faydam dokunur herkeste heyecan tavan yaptı. bendeyse bi cahil cesareti var da hayırlısı bakalım :) aslında çok nazlıyımdır karakter olarak.
Olsun iyidir cesaretli olmak ;)
Merhabalar kızlar,hayırlı cumalar..Nasılsınız? Herkeste bir ağrı eşle sıkıntı var sanırım,artık sinirler gerildi bekleyiş de geriyor haliyle..Dün ben de eşimle gerildim daha doğrusu sadece ben ,eşim sağolsun çok rahattır gevşektir ama birimiz böyle olmasak daha kötü olurdu neyse ki sonra konuşup anlaştık ben nelerden mutsuz ve rahatsız olduğumu anlattım,hala küs olsak içim hiç rahat etmezdi ve çok mutsuz olurdum..İnanıyorum ki bebeklerimiz doğunca bir çok sorun gördüğümüz şey unutulacak,yeter ki sağlıkla gelsinler..:16:
Bu arada bacaklarım hatta heryerim çok ağrıyor,yataktan koltuktan zor kalkar oldum fena ağırlaştık..
Sana da hayırlı cumalar canım.
kızlar biliyorum belkide bıktınız benden ama buraya girmeden yapamıyorum:14::14:
yeni bi tüp bebek tedavisine daha başladık nasipse 30 eylülde transferim olacak diğer kaybettiğim meleğimin dogması gereken günlerdede sonucu öğreneceğiz:14::14:
sizden bi ricam olacak
41 hamileden 1 tane olmak üzere 41 ayetel kürsi dagıtmak istedim ve bana yardımcı olabilrmisniz diye rica ediyorum lütfen okuyabilecekler bana özel mesaj veya alıntı ile geri dönerlerse sevinirim..
Okudum bende.
allatakı takvımdede kıloya aynı yazıyo ama yook dr dıyorumkı az eşim bana bakıyo anlıyo kuluptekılerle karşılaştırıyon demı dıy anlıyom ben çıkınca odadan dıyo cunku ama elımızde değil demi ben senı cok ıyı anllıyorum canım benım 20 haftadan berı ıkı gogsumden sut gelıyo her gun ama sağlık ocagındakı dedıkı gelmesın erken dogum habercısı korktummm 1 haftadır gelmıyooo neden stressten şimdıde korku saldı benı sutum gelmıcekmı dıye ınan bunu bıre bır yaşıyorum Allaım kruru onları demı yaapmayalım dedı khvaltı yapmadım dur perdelerıı acayım uztumu değişeyım pijamalarlayım

Canım takma sütü falan. Dogunca bebegin gelir hersey. Kafan rahat olsun o konuda. Kilo konusunu da takma. Kordon da sorun yaratmaz insallah. Uzme kendini lutfen.

sizden bi ricam olacak

Rabbim kabul etsin bende okudum.12 yıl sonra bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım Rabbimin izniyle 2-3 haftaya yavrumu kucağıma alacağım. İnşAllah sana da nasip olur.

Canım neden çekiniyorsun ki,ben de bir düşük yaptım ama Allahtan umudumu kesmedim hiç..Burası da paylaşım alanı her zaman yanımızda olabilirsin,inşallah güzel haberlerini bekliyoruz:16:
ne bileyim canım ekim annesi değilim ya hani artık belki rahatsız olursunuz diye cekiniyorum ama dua edin inşallah ekim hamilesi olayım:16:
bayramda çifte bayram yapayım arifeden 2 gün önce öğrenecegiz sonucu:31:

kizlar gece terlemesi feci oluyor hava soguk olmasina ragmen. Sirilsiklam ama sicak havada normal ter gbi deil tuzlu,kokulu rahatsiz edenden. Bu su gibi. Boyle olanlar hala devam mi serin havada da ? gebeligin sonuna kadar devam mi yoksa

Allah kabul etsin canım:16:
hayırlı dogumlar

Rabbim kabul etsin bende okudum.12 yıl sonra bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım Rabbimin izniyle 2-3 haftaya yavrumu kucağıma alacağım. İnşAllah sana da nasip olur.
Allah kabul etsin hayırlısıyla kavus yavruna canım:16:
benim bu ikinci denemem daha yolun basındayım belki ama cok zorr:50:

mrb kızlar şimdigeldik doktordan bebeğimiz 34+6 2800 kilosu 49 cm 10 ekimde sabah 9 da doğacakşükürler olsun kavuşacaz oğlumuza ultrasona pek güvenip canınızı sıkmayın 3 gün önce eksiik çıkmıştı benim bebek şimdiilerde

Maasallah canım. Bende ultrasona pek güvenmiyorum. Belli olmuyor çünkü. Tam olcemiyir Drlar. Bir hafta geri de bur hafta ileride çıkıyor.

Bir cok tup bebek var aramızda bende 6 sene sonra kavuştum oğluma. Hayırlısıyla bir de kucağımıza alırız insallsh

selam kızlar biz geldik bir sürü haberle :=) şimdi doktordan geliyoruz kızım 3470 gr olmuş normalde haftaya cuma doğum olucaktı ama doktorum şehir dışına çıkacakmış perşembe alalım dedi çok panikledim ama ama halılar perdeler yıkanmadı dedim :D ilk aklıma gelen onlar oldu :53::53: perşembe saat 7.30da hastanede olucaz 8 buçuk gibi doğuma alıcaklar epidurale karar verdik eşimde giricek doğuma bu arada öksürüğüm için antibiyotiğe ve öksürük şurubuna başladık :( doktordan çıkar çıkmaz bebek şekeri hastanede tutmak için çikolata ve kapı süsü siparişi verdik halıcıyı temizlikçiyi aradım acayip panikledim inşallah herşeyi yetiştiririz..kızım çok tatlıydı gözleri açık parmağını emiyordu :=)

selam kızlar biz geldik bir sürü haberle :=) şimdi doktordan geliyoruz kızım 3470 gr olmuş normalde haftaya cuma doğum olucaktı ama doktorum şehir dışına çıkacakmış perşembe alalım dedi çok panikledim ama ama halılar perdeler yıkanmadı dedim :D ilk aklıma gelen onlar oldu :53::53: perşembe saat 7.30da hastanede olucaz 8 buçuk gibi doğuma alıcaklar epidurale karar verdik eşimde giricek doğuma bu arada öksürüğüm için antibiyotiğe ve öksürük şurubuna başladık :( doktordan çıkar çıkmaz bebek şekeri hastanede tutmak için çikolata ve kapı süsü siparişi verdik halıcıyı temizlikçiyi aradım acayip panikledim inşallah herşeyi yetiştiririz..kızım çok tatlıydı gözleri açık parmağını emiyordu :=)

maşallah bebgne canım senden sonrakı persembede ben olucam

iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
bende aynı cnm bi doğum stresı sardıki sorma gitsin. 38. haftamdayım ama karnım hala cok yukarda ve oğlum hala kanala inmemiş. doğum gecıkıcekmı dıye düşünüp stres yapmaya başladım. bide hastane 1 saat uzaklıkta iyice kafaya takmış durumdayım. bayrama kalmak ıstemıyorum öyle işte

Back