2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

mesaj hakkım yok,yazamadım,okudum şimdi,Allah yardımcın olsun,sana da güzel bi hamilelik ve doğum nasip etsin,dualarını kabul etsin..

mrb kızlar şimdigeldik doktordan bebeğimiz 34+6 2800 kilosu 49 cm 10 ekimde sabah 9 da doğacakşükürler olsun kavuşacaz oğlumuza ultrasona pek güvenip canınızı sıkmayın 3 gün önce eksiik çıkmıştı benim bebek şimdiilerde

Canım neden çekiniyorsun ki,ben de bir düşük yaptım ama Allahtan umudumu kesmedim hiç..Burası da paylaşım alanı her zaman yanımızda olabilirsin,inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

yaz canım buraya ekım annelerının cogunun kayıp bebegı var senı anlıyorum tatlım bızımde dualara ıhıtıyacımız var tanımayan ınsanların manevı destekcılerı olduk bizler
saol canım Allah razı olsun zor bi durum yasadıgım Rabbim kimseye yasatmasın tekrar hayırlı dogumlar inşallah

Birde dunden beri ateş basıyor beni ara ara.tansiyonumu olcuyorum o da normal. Nedendir acaba
Ben hasta oldugum icin beni zaten ateş basıyor terliğinin vs. O yüzden birsey diyemeyeceğim canım.
lohusalığı da ekle cnm o da zor geçior
Dogru o da var.
İslerini yapmıyor hic biri. Hemen sikayet etmek gerek. Alışmışlar nasılsa cahil insanlar sikayet eden de yok diye. İsin öyle olmadıgını göstermek gerek.
Cati genişliyor demek.
Olsun iyidir cesaretli olmak
Sana da hayırlı cumalar canım.
Okudum bende.

Canım takma sütü falan. Dogunca bebegin gelir hersey. Kafan rahat olsun o konuda. Kilo konusunu da takma. Kordon da sorun yaratmaz insallah. Uzme kendini lutfen.

Rabbim kabul etsin bende okudum.12 yıl sonra bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım Rabbimin izniyle 2-3 haftaya yavrumu kucağıma alacağım. İnşAllah sana da nasip olur.

Canım neden çekiniyorsun ki,ben de bir düşük yaptım ama Allahtan umudumu kesmedim hiç..Burası da paylaşım alanı her zaman yanımızda olabilirsin,inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
ne bileyim canım ekim annesi değilim ya hani artık belki rahatsız olursunuz diye cekiniyorum ama dua edin inşallah ekim hamilesi olayım
bayramda çifte bayram yapayım arifeden 2 gün önce öğrenecegiz sonucu

kizlar gece terlemesi feci oluyor hava soguk olmasina ragmen. Sirilsiklam ama sicak havada normal ter gbi deil tuzlu,kokulu rahatsiz edenden. Bu su gibi. Boyle olanlar hala devam mi serin havada da ? gebeligin sonuna kadar devam mi yoksa

Allah kabul etsin canım
hayırlı dogumlar

Rabbim kabul etsin bende okudum.12 yıl sonra bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım Rabbimin izniyle 2-3 haftaya yavrumu kucağıma alacağım. İnşAllah sana da nasip olur.
Allah kabul etsin hayırlısıyla kavus yavruna canım
benim bu ikinci denemem daha yolun basındayım belki ama cok zorr

Maasallah canım. Bende ultrasona pek güvenmiyorum. Belli olmuyor çünkü. Tam olcemiyir Drlar. Bir hafta geri de bur hafta ileride çıkıyor.

Bir cok tup bebek var aramızda bende 6 sene sonra kavuştum oğluma. Hayırlısıyla bir de kucağımıza alırız insallsh

selam kızlar biz geldik bir sürü haberle :=) şimdi doktordan geliyoruz kızım 3470 gr olmuş normalde haftaya cuma doğum olucaktı ama doktorum şehir dışına çıkacakmış perşembe alalım dedi çok panikledim ama ama halılar perdeler yıkanmadı dedim ilk aklıma gelen onlar oldu perşembe saat 7.30da hastanede olucaz 8 buçuk gibi doğuma alıcaklar epidurale karar verdik eşimde giricek doğuma bu arada öksürüğüm için antibiyotiğe ve öksürük şurubuna başladık doktordan çıkar çıkmaz bebek şekeri hastanede tutmak için çikolata ve kapı süsü siparişi verdik halıcıyı temizlikçiyi aradım acayip panikledim inşallah herşeyi yetiştiririz..kızım çok tatlıydı gözleri açık parmağını emiyordu :=)

maşallah bebgne canım senden sonrakı persembede ben olucam

iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
bende aynı cnm bi doğum stresı sardıki sorma gitsin. 38. haftamdayım ama karnım hala cok yukarda ve oğlum hala kanala inmemiş. doğum gecıkıcekmı dıye düşünüp stres yapmaya başladım. bide hastane 1 saat uzaklıkta iyice kafaya takmış durumdayım. bayrama kalmak ıstemıyorum öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…