kızlar biliyorum belkide bıktınız benden ama buraya girmeden yapamıyorum
yeni bi tüp bebek tedavisine daha başladık nasipse 30 eylülde transferim olacak diğer kaybettiğim meleğimin dogması gereken günlerdede sonucu öğreneceğiz
sizden bi ricam olacak
41 hamileden 1 tane olmak üzere 41 ayetel kürsi dagıtmak istedim ve bana yardımcı olabilrmisniz diye rica ediyorum lütfen okuyabilecekler bana özel mesaj veya alıntı ile geri dönerlerse sevinirim..
okuyamazsanızda canınız saolsun
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
amin canım Allah razı olsunmesaj hakkım yok,yazamadım,okudum şimdi,Allah yardımcın olsun,sana da güzel bi hamilelik ve doğum nasip etsin,dualarını kabul etsin..
Canım neden çekiniyorsun ki,ben de bir düşük yaptım ama Allahtan umudumu kesmedim hiç..Burası da paylaşım alanı her zaman yanımızda olabilirsin,inşallah güzel haberlerini bekliyoruzetmemmi canım nasıl dualar ediyorum evlat sahibi olamayanlara ve dogum yapacaklara bilemezsin..
burası zaten ayrı bi bağımlılık bende bazen cekiniyorum bişeyler yazmaya bi bebeğini kaybeden senmisin dersiniz diye ama samimiyetlerinize güvendiğimden ayrılamıyorum haklarınızı helal edin
saol canım Allah razı olsun zor bi durum yasadıgım Rabbim kimseye yasatmasın tekrar hayırlı dogumlar inşallahyaz canım buraya ekım annelerının cogunun kayıp bebegı var senı anlıyorum tatlım bızımde dualara ıhıtıyacımız var tanımayan ınsanların manevı destekcılerı olduk bizler
Ben hasta oldugum icin beni zaten ateş basıyor terliğinin vs. O yüzden birsey diyemeyeceğim canım.Birde dunden beri ateş basıyor beni ara ara.tansiyonumu olcuyorum o da normal. Nedendir acaba
Dogru o da var.lohusalığı da ekle cnm o da zor geçior
İslerini yapmıyor hic biri. Hemen sikayet etmek gerek. Alışmışlar nasılsa cahil insanlar sikayet eden de yok diye. İsin öyle olmadıgını göstermek gerek.fazlasıyla hakediyolar, tetanoz aşısından beri denk gelememek diye bişey olabilir mi yaa..
bende onu sorucaktım çok sağol canım. iyice sinir oldum, eşimde sinir olmuş aradı şimdi, onca aile hekiminden sadece bi tanesi var, her zamanki bayan o da.. doktorun kendine bile hayrı yok ya, geçen gece kayınpederi acile götürdüler fıtık ya da siyatik ağrısı yüzünden.. o nöbetçiymiş, kapıda oturuyomuş, uzaktan takip etmiş yanına gelincede o siyatik ağrısına benziyo başka şikayet varmı demiş, oturdugu yerden hemşirelere vuracakları iğneyi sölemiş yollamış bizimkileri içeri. Zaten ufacık yer, o yüzden kimse takmıyo nasılsa millette cahil diye.. Ama yeter bu kaçıncı..!
Cati genişliyor demek.sancılarımda sıklaştı ama beni mahveden kasıklarımda ki kemik ağrısı.. kemiklerim birbirinden ayrılıyor gibi resmen.. hareket edemiyorum acıdan. yürüyemiyorum. birde benim bebeğim çok kilo almış doktor böyle olursa sezeryan olur dedi. pazartesi tekrar çağırdı. artık ne olacaksa olsun istiyorum. çok bunaldım. pazartesi çabucak gelsin..
Olsun iyidir cesaretli olmakkurstan sonra öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum zaten belki birilerine faydam dokunur herkeste heyecan tavan yaptı. bendeyse bi cahil cesareti var da hayırlısı bakalım :) aslında çok nazlıyımdır karakter olarak.
Sana da hayırlı cumalar canım.Merhabalar kızlar,hayırlı cumalar..Nasılsınız? Herkeste bir ağrı eşle sıkıntı var sanırım,artık sinirler gerildi bekleyiş de geriyor haliyle..Dün ben de eşimle gerildim daha doğrusu sadece ben ,eşim sağolsun çok rahattır gevşektir ama birimiz böyle olmasak daha kötü olurdu neyse ki sonra konuşup anlaştık ben nelerden mutsuz ve rahatsız olduğumu anlattım,hala küs olsak içim hiç rahat etmezdi ve çok mutsuz olurdum..İnanıyorum ki bebeklerimiz doğunca bir çok sorun gördüğümüz şey unutulacak,yeter ki sağlıkla gelsinler..
Bu arada bacaklarım hatta heryerim çok ağrıyor,yataktan koltuktan zor kalkar oldum fena ağırlaştık..
Okudum bende.kızlar biliyorum belkide bıktınız benden ama buraya girmeden yapamıyorum
yeni bi tüp bebek tedavisine daha başladık nasipse 30 eylülde transferim olacak diğer kaybettiğim meleğimin dogması gereken günlerdede sonucu öğreneceğiz
sizden bi ricam olacak
41 hamileden 1 tane olmak üzere 41 ayetel kürsi dagıtmak istedim ve bana yardımcı olabilrmisniz diye rica ediyorum lütfen okuyabilecekler bana özel mesaj veya alıntı ile geri dönerlerse sevinirim..
allatakı takvımdede kıloya aynı yazıyo ama yook dr dıyorumkı az eşim bana bakıyo anlıyo kuluptekılerle karşılaştırıyon demı dıy anlıyom ben çıkınca odadan dıyo cunku ama elımızde değil demi ben senı cok ıyı anllıyorum canım benım 20 haftadan berı ıkı gogsumden sut gelıyo her gun ama sağlık ocagındakı dedıkı gelmesın erken dogum habercısı korktummm 1 haftadır gelmıyooo neden stressten şimdıde korku saldı benı sutum gelmıcekmı dıye ınan bunu bıre bır yaşıyorum Allaım kruru onları demı yaapmayalım dedı khvaltı yapmadım dur perdelerıı acayım uztumu değişeyım pijamalarlayım
kızlar biliyorum belkide bıktınız benden ama buraya girmeden yapamıyorum
sizden bi ricam olacak
ne bileyim canım ekim annesi değilim ya hani artık belki rahatsız olursunuz diye cekiniyorum ama dua edin inşallah ekim hamilesi olayımCanım neden çekiniyorsun ki,ben de bir düşük yaptım ama Allahtan umudumu kesmedim hiç..Burası da paylaşım alanı her zaman yanımızda olabilirsin,inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Allah kabul etsin canımOkudum bende.
.
Allah kabul etsin hayırlısıyla kavus yavruna canımRabbim kabul etsin bende okudum.12 yıl sonra bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım Rabbimin izniyle 2-3 haftaya yavrumu kucağıma alacağım. İnşAllah sana da nasip olur.
mrb kızlar şimdigeldik doktordan bebeğimiz 34+6 2800 kilosu 49 cm 10 ekimde sabah 9 da doğacakşükürler olsun kavuşacaz oğlumuza ultrasona pek güvenip canınızı sıkmayın 3 gün önce eksiik çıkmıştı benim bebek şimdiilerde
Rabbim kabul etsin bende okudum.12 yıl sonra bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım Rabbimin izniyle 2-3 haftaya yavrumu kucağıma alacağım. İnşAllah sana da nasip olur.
slm kızlar biz geldik minnakımlanasılsınız bakalım görüşmeyeli
salı günü 3700dü.son bir hafta da 700 gr almış
selam kızlar biz geldik bir sürü haberle :=) şimdi doktordan geliyoruz kızım 3470 gr olmuş normalde haftaya cuma doğum olucaktı ama doktorum şehir dışına çıkacakmış perşembe alalım dedi çok panikledim ama ama halılar perdeler yıkanmadı dedimilk aklıma gelen onlar oldu perşembe saat 7.30da hastanede olucaz 8 buçuk gibi doğuma alıcaklar epidurale karar verdik eşimde giricek doğuma bu arada öksürüğüm için antibiyotiğe ve öksürük şurubuna başladık doktordan çıkar çıkmaz bebek şekeri hastanede tutmak için çikolata ve kapı süsü siparişi verdik halıcıyı temizlikçiyi aradım acayip panikledim inşallah herşeyi yetiştiririz..kızım çok tatlıydı gözleri açık parmağını emiyordu :=)
bende aynı cnm bi doğum stresı sardıki sorma gitsin. 38. haftamdayım ama karnım hala cok yukarda ve oğlum hala kanala inmemiş. doğum gecıkıcekmı dıye düşünüp stres yapmaya başladım. bide hastane 1 saat uzaklıkta iyice kafaya takmış durumdayım. bayrama kalmak ıstemıyorum öyle işteiyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
maşallah bebgne canım senden sonrakı persembede ben olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?