2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Ben de okudum
Allah hayırlısını versin

serappppp geçmiş olsun canım şeker mi cıktı yani şimdi bebeğin iri olma durumu falan var mı peki doğumu etkilermiymiş belli mi canım sen yine de yedıklerıne içtiklerine dıkkat et canım benım bu saatten sonra nasılsa işe yaramaz mantığı bence yanlış tabi sen daha ii bilirisin

Arkadaşım bir saate gelecekmiş,evi toparladım yalnız müthiş bir nem var burda havalar tehlikeli kızlar aman dikkat..
Bu arada kızımın saç bantları geldi puikodan,çok güzeller..Allah takmayı da nasip eder inşallah..

Son düzenleme:

canım benim okudum bende allahım sanada hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evlat verip kucağına allmayı nasip etsin canım

canım benim okudum allahım sana da hayırlısıyla sağlıklı bir evlat verip kucağına almayı nasip etsin canım benim

sezeryan mı olacan canım maşşalh kilosu falan da çok güzel canım nazardan skalasın

canım benim okudum bende allahım sanada hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evlat verip kucağına allmayı nasip etsin canım
saol arkadaşım Allah razı olsun
Rabbimiz sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıklı sıhatti büyütün bebişerini

ben de okudum cnm inşallah Allah nasip eder hayırlı bir evlat sana..

Ilk defa yazıyorum bu başlığa...35+3 haftalık hamileyim bir prensesim olacak insallah nasipse ...bgn doktordaydim herseyi normaldi,kilosuda ne az ne cok dedi 2650(12 Ekim gibi alirim dedi tarih söyleyin ce biraz panik oldum sanki...nefes darlığı,kasık ağrıları bebek tekmeleri derken uyku da kalmadı(sizler nasılsiniz ?nasil geçiyor hamilelik?bebis kilolari ne alemde??

selam canım
benim de 36+1
3 kilo 50 gramdı dün
kafası da göbek çapı da büyük dedi
en geç 10 ekime kadar sezaryen olacağım bana da bastı heyecan
son 1 haftadır gece çişe kalkmanın bile hesabını yapar oldum, kasıklar alt karın ağrılarım var, allah yardımcımız olsun

selam kızlar nasılsınız ben bugün çok halsizim hastamıyımhastamı olacam bilmiyorum halsizlik var üstümde.alt bölgede ağrıya da devam

selam kızlar nasılsınız ben bugün çok halsizim hastamıyımhastamı olacam bilmiyorum halsizlik var üstümde.alt bölgede ağrıya da devam
ben de halsizim ve hafif ağrılarım var
oğlum da hiç durmuyor ha bire cimciliyor yanlarımı
havalar dengesiz çok, dikkatli olmakta fayda var canım

Kilosu iyiymis maasallah ,,ben doktoruma nasıl kilo aldırırım dedimde benim 2 cocuğumda 2.800 doğdu dedi...:)fazla takıldım galiba...beklenen tarihten once olacak aniden suyum gelecek falan diye garip korkularım var cok paniğim :)epidural istiyorum şimdilik o an bayilmazsam iyi:))))

Hayırlısıyla alırsın kucağına insallah. Guzel olur hersey insallah.
Olsun canım hersey olur insallah. Annen de geliyormuş bak. Halledersin herseyi. Her sey olup biter insallah.
Ben de halıları ne zaman versem diyorum. Normal düşünüyoruz ilk bakalım hayırlısı.
Slm kızlar
Biz geldik Drdayız kızım 3153 grm 47 cm olmuş
Suyu eşi kordonu gayet iyiymiş 1 hafta önden
Gidiyoz.1 haftada 300 grm almışız sadece tansiyonum
Yüksek çıktı az sonra nst ye gircez
Oh maasallah bebeğine bak. Ne guzel gelişti. Tansiyon sorun yaratır miymiş? Cok mu yuksek?

Bir sorun olmaz insallsh canım. Az kaldı zaten kısmetse.

kilonun bir önemi yok canım, her bebek farklıdır sonuçta
o noktaya hiç takılma
su aniden gelse bile bebeğe hemen birşey olmuyor canım sonuçta böyle düşünerek rahatlamaya çalış
normal doğum mu planlıyorsunuz?

Yok cnm bu panikle korkuyla normal yapamam...bebisimde onu anladi heralde donmedi:)sezaryen de tammi yarimmi onda kararsız kalmıştım ..şimdilik yarım istiyorum bakalım?siz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…