hımmm anladım cnm bende iki günde bir yürüyorum onu arrtırmaya calısayım bıde asansör kullanmayayım bari artık. hurma yemeyede başladım bakalım beklemez inşallah benim oğlan. ben doktoruma sorucam zaten bayramda burdamısınız dıye. benim bayrama bi hafta kala doluyo kırk haftam. kısmet artık
benim eşimde dıyodu karnın yavaş yavaş asagı ınıyo dıye. hatta banada öncekı zamnlarıma göre aşağıda gelıyodu ama gören herkes daha yukarda dıyo
ben forumu ilk okuduğumda senden haber bekleniyordu sonra baktım kötü haber gelmişti maalesef. ama inşallah bu sefer Allahın izniyle olacak.rabbim sana da bize de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.bir tane de ben okudum canm.hayırlı güzel habrlerini bekliyoruz
sezinm benm de uzuun zamandr tişörtlerim ıslanıyor ama dünkü kontrolden sonra dr erken gelecek gbi konuşmadı,aşağıda olması lazım dedi bizim sıpa yukarıdaymış.
ne anlattılar.iş yerindeyiz ya merak ettim
canm benm 40 haftam bayramda doluyor ve doktor burda olmayabilirm dedi.bayramdan önce doğurmam için bol bol yürüyüş yap dedi.40dk yürüyorum dedim onu arttır dedi.bol bol merdiven in çık dedi
canım paniklemeyim diyorum aklımdan türlü türlü şeyler geçiyor evin halini dağınıklığını falan görünce çok korkuyorum annem pazar günü gelicek bende günlerdir saldım kendimi gripte olunca gücüm tükendi tamamen, ne toz aldım ne süpürdüm Allah korusun ansızın doğursam çocuğu eve getiremem o derece yani
Slm kızlar
Biz geldik Drdayız kızım 3153 grm 47 cm olmuş
Suyu eşi kordonu gayet iyiymiş 1 hafta önden
Gidiyoz.1 haftada 300 grm almışız sadece tansiyonum
Yüksek çıktı az sonra nst ye gircez
Slm kızlar
maaşallah cnm sanırım senın gerıdeydı halen beslenmede neye devam edıyosun
gittim geldim doktora canım...ve gebelik şekeri çıktı..diyet versemde bu saatten sonra ne kadar faydası olur dedi...yine de kesin konuşamam dedi...yarın sabah 8 de aç karnına kan veriyorsun sonra kahvaltı yapıp bir saat sonra tekrar kan veriyorsun dedi..ona göre kendimize yol çizicekmişiz...Olsun, şeker yükelmesi haftasında cıkmadıysa bir daha cıkmaz diye düşünmemek lazım. Çünkü haftalar ilerledikçe bebek de büyüyüor, bizler de kilo alarak hacimleniyoruz. Dolayısı ile pankreyasımıza yük biniyor. Ve şeker kontorolü güçleşiyor. yapacağımız diyetle biz yardımcı oluyoruz. Büyük ihtinalle de doğumdan sonra normallerimize döneceğiz. Tabi bunun yorumunu en iyi doktorun yapacaktır. Belki dediğin gibi yediğin tatlıya bağlayıp önemli değil der. Ama hızlı bir şekilde doktorunla görüşmeyi ihmal etme canım. İçin rahat etsin.
umarım devam eder kuzu, lohusalıkta çok faydalı olur hem sana
ayyyy canım bak kılosu az diye üzülüyodun maşallah bebeişineçok sevindim özel bi şey yaptın mı annesi
ay doğru diyon canım boşa endişe ediyorum aslında salı gününe iki kadında ayarladım temizlik için halılarıda yarın sabahtan alıcak yıkamacı zaten pek bişeyde kalmıcak o zaman :)aman canım temizlik dediğin nedir ki sil süpür tozunu al tuvalet banyo hamiş olmadan sen ne kadar zamanda yaprdın unuttun sanırım en babası koca bir gün alsın annen gelecekse hele sen hiçççççç düşünme annelerin sihirli değnekleri var gibi herseye yeterler sen şaşırırsın bile her seyi nasıl bu kadar kısa zamanda yoluna koydu diye rahat ol canım benim
Slm kızlar
inş canım ya hayal gıbı gelıyo dogum sankı ölücem gıbı gelıyo ne guzel cesaretlısn sen keske bende olabılsem allahım o yolda kımseyı bırakmasın gecen gun nstye sıra beklerken bı stres yaptm bıde en sona kaldm neysekı odaya gırınce bı sakınlık geldı allahım yardım edıyo ya belkı sancıdan panık yapmk aklıma gelmez
aynen cnm ağrılar sancılar uğraşıyorum bende. tam zamanında izne ayrılmışım nasıl iyi geldı anlatamam. dün komsuya gittim oturmaya. bi saat ayağımı saldım dıye bütün gece sancıdan uyuyamadım şimdi iyiyim şükür. ütü yapmaya calısıyorumii canım sen nasılsın bebeşin nasıl gün sayıyoruz ve ağrılarla sancılarla uğraşıyorum ve heyecan had safada bebişlerimizi bekliyoruz
okudum cnm tez zamanda kavuşursun inş mucızenearkadaşlar geçtiğimiz sayfalarda yazmıstım ama tekrar yazmak istiyorum rahatsız edersemde kusura bakmayın..
eğer bebişimi kybetmeseydim bende ekim annesi olacaktım o yüzden sizlerde kopamıyorum hep takibimdesiniz..
nasip olursa tüp bebek tedavisine başladık bu ay sonunda bebişlerim benimle olacak..
sizlerden rbi ricam var
41 hamileden 1 er tane ayetel kürsi topluyorum
suan için 15 tane oldu benim için bebeğim olsun diye okuyabilecek arkadaşlarım varsa cok ama cok mutlu olurum
rabbim hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin
inşallah cnm yaa ben iyice karar verdım yürüyüşten sonra cok sancılanıyorum ama elımden geldıgı kadar yürümeye calısacagım doğumda sancılı olcak zaten demiseninki bayramı beklemez.doğanları görünce kıskanıp gelir annesi
saol canımAllah kabul etsin inşallah hayırlı dogumlarrrokudum cnm tez zamanda kavuşursun inş mucızene
kızz seroooo nerelerdesın görüşemiyozzz. dün mesaj alıntısı yaptım sana ama görmedin heralde. nasılsın minnakın nasıl
aynen o zaman daha fazla ihtiyacım olacak...
kızz seroooo nerelerdesın görüşemiyozzz. dün mesaj alıntısı yaptım sana ama görmedin heralde. nasılsın minnakın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?