2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

seninki bayramı beklemez.doğanları görünce kıskanıp gelir annesi

kızlarr herkese merhaba 1 hafta sonra tekrar geldim çok telaşeli ve yorgunluk dolu günlerdi tahminen 10 gün sonra benide sezeryan yapacak doktor,ama bende ne sancı ne sıkıntı var normal doğum istiorum ama doktorun hiç niyeti yok gibi..

sonuna denk gelmişim bende

aman canım temizlik dediğin nedir ki sil süpür tozunu al tuvalet banyo hamiş olmadan sen ne kadar zamanda yaprdın unuttun sanırım en babası koca bir gün alsın annen gelecekse hele sen hiçççççç düşünme annelerin sihirli değnekleri var gibi herseye yeterler sen şaşırırsın bile her seyi nasıl bu kadar kısa zamanda yoluna koydu diye rahat ol canım benim

Slm kızlar
Biz geldik Drdayız kızım 3153 grm 47 cm olmuş
Suyu eşi kordonu gayet iyiymiş 1 hafta önden
Gidiyoz.1 haftada 300 grm almışız sadece tansiyonum
Yüksek çıktı az sonra nst ye gircez

gittim geldim doktora canım...ve gebelik şekeri çıktı..diyet versemde bu saatten sonra ne kadar faydası olur dedi...yine de kesin konuşamam dedi...yarın sabah 8 de aç karnına kan veriyorsun sonra kahvaltı yapıp bir saat sonra tekrar kan veriyorsun dedi..ona göre kendimize yol çizicekmişiz...

ay doğru diyon canım boşa endişe ediyorum aslında salı gününe iki kadında ayarladım temizlik için halılarıda yarın sabahtan alıcak yıkamacı zaten pek bişeyde kalmıcak o zaman :)
Slm kızlar
Biz geldik Drdayız kızım 3153 grm 47 cm olmuş
Suyu eşi kordonu gayet iyiymiş 1 hafta önden
Gidiyoz.1 haftada 300 grm almışız sadece tansiyonum
Yüksek çıktı az sonra nst ye gircez

hoşgeldinizzz maşallahh negüzel almış 1 haftada 300 gr çok iyi benimki 100 günde 200 gr almış ancak maşallah maşallahhh

yaz yağmuruu çook teşekkür ederim cevabın için canım...insan kendisiyle benzer sorunları yaşayan birini bildikçe yalnız olmadığını hissediyor :) paniğe kapılmıyorum böylece:) öpüyorum sizleri hayırlı cumalar

cnm benm inşallah gelmez aklına..dua edelim bol bol..

ii canım sen nasılsın bebeşin nasıl gün sayıyoruz ve ağrılarla sancılarla uğraşıyorum ve heyecan had safada bebişlerimizi bekliyoruz
aynen cnm ağrılar sancılar uğraşıyorum bende. tam zamanında izne ayrılmışım nasıl iyi geldı anlatamam. dün komsuya gittim oturmaya. bi saat ayağımı saldım dıye bütün gece sancıdan uyuyamadım şimdi iyiyim şükür. ütü yapmaya calısıyorum

okudum cnm tez zamanda kavuşursun inş mucızene
seninki bayramı beklemez.doğanları görünce kıskanıp gelir annesi
inşallah cnm yaa ben iyice karar verdım yürüyüşten sonra cok sancılanıyorum ama elımden geldıgı kadar yürümeye calısacagım doğumda sancılı olcak zaten demi

kızz seroooo nerelerdesın görüşemiyozzz. dün mesaj alıntısı yaptım sana ama görmedin heralde. nasılsın minnakın nasıl

görmedim kuzu alıntını...ben iyiyim kuzu dün doktora gittik işte şekerden şüphelendi..tahlil istedi kan da ve idrarda şeker çıktı..yarın tekrardan aç ve tok karnına kan vercez...bakalım ona göre yolumuzu belirleyecekmişiz...izne ayrıldım bugün son günümdü okulda yarın raporumu alabilirsem alcam yoksa pazartesi raporu alıp okula teslim etcem..daha gitmiyo canım şiştim resmen...

Kızlar saolun desteginiz için bizim evliliğimiz biraz laşkalaştı yüzsüzleştik birbirimize saymadıgımız laf kalmıo saygı bitti ne olur sonramız bilmiorumsaygı bitince evlilik nasıl devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…