2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar hoş pek sabah kalmadı ayyy kara cuma o kadar yoğun kı daha yeni fırsat buldum.
Serapcım ben idrarda keton yüksekliğinin şekerden olduğunu biliyorum normal keton da aşırı kusmada hatanede yattığım zamanlardan biliyorum 0-5 arası olması gerekırken ben de 150 idi o da vucutta artık kusmaya bağlı elektrolizlerin asırı azalmasından demişlerdi sanırım senınkı sekerle alakalı canım.
Elifcim Allah sana sabırlar versin su bebeişini kazasız belasız bi kucağına alsan artık ya ne isterler bu kadar bu insanlar senden valla bilemedim

Msaşallah 1 haftada ne yedin cnm

ayy bilmiyorum ki. her zamanki gibi yedim. bebeğim zaten zayıf değildi. normal devam ettim. şok oldum doktor kilosunu söyleyince.. haftaya da fazla alırsa kilo sezeryan yaparız dedi. benimde gözüm korktu artık. sezeryan istiyorum.

aynen canım ayne onde gıden bebekler hep durdu dunden berı oyle yazıyo arkadaşlar bende yazdım dun gerıde kalanlarda haftada 300 almış benımde 2 haftada 200 almş 330 alıyodu haftada benım dr da kızdı haftasıyla uyumlu dedı ona mı taksam kordon 2 kere dolanmış ona mı taksam kafayı yedım ben gece cok ağladım içim şişmiş artık bugun de boğazım acıyo

Hayırlısı olsun cnm az kalmış

arkadaşlar bişey sormak istiyorum,hurma yemek doğumu kolaylaştırıyor deniliyor,günde kaç tane yenmesi gerekiyor,bi de sadece doğumu kolaylaştırıyor mu yoksa doğum belirtisi hiç yokken onları da hızlandırıyor mu,ben artık bebeğim doğsun istiyorum,çok stresliyim,karnımda beslenememesinden korkuyorum [önceki mesajlarımda yazmıştım bebeğimin kilosunu gelişimini bilmiyorum diye,o yüzden doğsun artık diyorum ] ...tabiki Allahtan hayırlı olan ne zaman ise o zaman olsun diyorum ama,içim de hiç rahat değil...yürüyüş ve hurma hızlandırır mı.tavsiyesi olan var mı

Haftasıyla uyumlu dediyse tkma kafana cnm kötü bir şy olsa hemen sezeryana lırdı

gel sezin elelele verelim hiçbir seyi kafaya takmayalım.herşey olacağına varır.böyle avutalım kendimizi

ben bir kitapta okumuştum.hurma kasları kuvvetlendiriyormuş. o yüzden kolaylaştırıyor.erken merken gelmiyor merak etme. yürüyüş hızlandırır herhaldeki bana dün dr bebeğin daha aşağıya inmemiş inmesi de lazımdı,bayramdan önce doğurtalım seni o yüzden yürüyüşlerini arttır.merdiven inip çık dedi

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
çok kötü bi gece geçirdim hatta yalancı sancılarım başladı eşimle çok kötü kavga ettik telefonda ALlah sonumuzu hayır etsinde pek sonumuz yok gibi
ağlarsa anam ağlar gerısı yalan ağlar ezınecım dun akşam eve gelırken kocam arıyo tab morel bozuk ya neden boyle konuşuyon hanı soğuk dedı keyfım yok dedım iyi dedı boyle konuş dedı eve geldı neden sıtem edıyon yoruldum artık dedım ağladım tamam ben daha agzımı acmıcam dedı stress ıkımızıde boğdu ınan bızler farklıyız onlardan

Merhaba cnm sanada haırlı cumalar
n güzel iz konuşarak halldiyorsunuz biz se konuşamıyouz hemn eski mvzular devreye giriyor
Benim kızgınlığım geçtikten sonra konuşursak anlaşıyoruz yoksa eşim için ortada hiçbir sorun yok,Allahtan ikimiz de kinci değiliz bazen ben birazcık uzatıyorum ama eşim hiç uzatmaz ertesi gün hatta akşamına unutur Ne bileyim herkes farklı canım,eşlerimiz sonuçta,zaten duygusallığım hat safhada,Allah onu korusun bebeğimizi korusun diye çok dua ediyorum,gözlerine baktıkça sinirim gidiyor içimden dualar ediyorum..

kızlar biliyorum belkide bıktınız benden ama buraya girmeden yapamıyorum
yeni bi tüp bebek tedavisine daha başladık nasipse 30 eylülde transferim olacak diğer kaybettiğim meleğimin dogması gereken günlerdede sonucu öğreneceğiz
sizden bi ricam olacak
41 hamileden 1 tane olmak üzere 41 ayetel kürsi dagıtmak istedim ve bana yardımcı olabilrmisniz diye rica ediyorum lütfen okuyabilecekler bana özel mesaj veya alıntı ile geri dönerlerse sevinirim..
okuyamazsanızda canınız saolsun
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

allatakı takvımdede kıloya aynı yazıyo ama yook dr dıyorumkı az eşim bana bakıyo anlıyo kuluptekılerle karşılaştırıyon demı dıy anlıyom ben çıkınca odadan dıyo cunku ama elımızde değil demi ben senı cok ıyı anllıyorum canım benım 20 haftadan berı ıkı gogsumden sut gelıyo her gun ama sağlık ocagındakı dedıkı gelmesın erken dogum habercısı korktummm 1 haftadır gelmıyooo neden stressten şimdıde korku saldı benı sutum gelmıcekmı dıye ınan bunu bıre bır yaşıyorum Allaım kruru onları demı yaapmayalım dedı khvaltı yapmadım dur perdelerıı acayım uztumu değişeyım pijamalarlayım

okudum canım Allahım herkese nasıp etsın

Okudum arkadaşım

Canım okudum,Allah inşallah hayırlı,sağlıklı evinize bol neşe katacak bir evlat hatta evlatlar nasiip etsin canım..Allah gönlüne göre versin..Sen de bizi unutma kolay doğum yapalım diye dua et olur mu?Çünkü önümüzdeki tek korkumuz bu..

Canim ya gozlerim dolu dolu okudum.ne insanlar var su dunyada dedirtecek cinsten.kimseye aldiris etme kulaklarini tika artik.Bundan sonra bebegimiz var sadece unutmaa

etmemmi canım nasıl dualar ediyorum evlat sahibi olamayanlara ve dogum yapacaklara bilemezsin..
burası zaten ayrı bi bağımlılık bende bazen cekiniyorum bişeyler yazmaya bi bebeğini kaybeden senmisin dersiniz diye ama samimiyetlerinize güvendiğimden ayrılamıyorum haklarınızı helal edin

yaz canım buraya ekım annelerının cogunun kayıp bebegı var senı anlıyorum tatlım bızımde dualara ıhıtıyacımız var tanımayan ınsanların manevı destekcılerı olduk bizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…