Msaşallah 1 haftada ne yedin cnm
waves,sdf82 arkadaşlar gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün.darısı bizlere inşallah.büşradan haber var mı?
biz dün dr a gittik biraz moralim bozuldu.bebek önceki 2 haftada 400 gr alırken şimdi 2 haftada 160 gr almış.az almış dediğimde dr iyi olduğunu bir de fazla kilo alsaydı bunun çıkarması var dedi ama ben kafaya taktım bütün gece niye böyle dedimm durdum.rüyamda da oğlumu gördüm aa küçük falan dediğimi hatrlıyorum.eşimde kızıyor ne kafaya takıyorsun ne internete bakıyorsun diyor. bir de şey dedi" dr 6 sene tıp okumuş 4 sene uzmanlık yapmış 10senelik eğitimi var sen ondan daha iyi mi biliyorsun,biz dr a gitmeyelim evde doğur hatta forumdaki arkadaşların gelsin sana çok yardımcı olurlar,iş yerindeki mesai arkadaşın kendini prof ilan etti o da gelsin hiiiç para vermeyelim" bizim 40 hafta bayramda doluyor dr a burdamısınız dedim de burda olmayabilirim dedi.bebeğin bayramdan önce doğması için yürüyüşleri arttırdık.ilacımızı azalttık.merdiven inip çıkacağım bakalım ne olacak
ayy bilmiyorum ki. her zamanki gibi yedim. bebeğim zaten zayıf değildi. normal devam ettim. şok oldum doktor kilosunu söyleyince.. haftaya da fazla alırsa kilo sezeryan yaparız dedi. benimde gözüm korktu artık. sezeryan istiyorum.
aynen canım ayne onde gıden bebekler hep durdu dunden berı oyle yazıyo arkadaşlar bende yazdım dun gerıde kalanlarda haftada 300 almış benımde 2 haftada 200 almş 330 alıyodu haftada benım dr da kızdı haftasıyla uyumlu dedı ona mı taksam kordon 2 kere dolanmış ona mı taksam kafayı yedım ben gece cok ağladım içim şişmiş artık bugun de boğazım acıyo
gel sezin elelele verelim hiçbir seyi kafaya takmayalım.herşey olacağına varır.böyle avutalım kendimiziaynen canım ayne onde gıden bebekler hep durdu dunden berı oyle yazıyo arkadaşlar bende yazdım dun gerıde kalanlarda haftada 300 almış benımde 2 haftada 200 almş 330 alıyodu haftada benım dr da kızdı haftasıyla uyumlu dedı ona mı taksam kordon 2 kere dolanmış ona mı taksam kafayı yedım ben gece cok ağladım içim şişmiş artık bugun de boğazım acıyo
arkadaşlar bişey sormak istiyorum,hurma yemek doğumu kolaylaştırıyor deniliyor,günde kaç tane yenmesi gerekiyor,bi de sadece doğumu kolaylaştırıyor mu yoksa doğum belirtisi hiç yokken onları da hızlandırıyor mu,ben artık bebeğim doğsun istiyorum,çok stresliyim,karnımda beslenememesinden korkuyorum [önceki mesajlarımda yazmıştım bebeğimin kilosunu gelişimini bilmiyorum diye,o yüzden doğsun artık diyorum ] ...tabiki Allahtan hayırlı olan ne zaman ise o zaman olsun diyorum ama,içim de hiç rahat değil...yürüyüş ve hurma hızlandırır mı.tavsiyesi olan var mı
ağlarsa anam ağlar gerısı yalan ağlar ezınecım dun akşam eve gelırken kocam arıyo tab morel bozuk ya neden boyle konuşuyon hanı soğuk dedı keyfım yok dedım iyi dedı boyle konuş dedı eve geldı neden sıtem edıyon yoruldum artık dedım ağladım tamam ben daha agzımı acmıcam dedı stress ıkımızıde boğdu ınan bızler farklıyız onlardanGünaydın kızlar
çok kötü bi gece geçirdim hatta yalancı sancılarım başladı eşimle çok kötü kavga ettik telefonda ALlah sonumuzu hayır etsinde pek sonumuz yok gibi
Benim kızgınlığım geçtikten sonra konuşursak anlaşıyoruz yoksa eşim için ortada hiçbir sorun yok,Allahtan ikimiz de kinci değiliz bazen ben birazcık uzatıyorum ama eşim hiç uzatmaz ertesi gün hatta akşamına unuturMerhaba cnm sanada haırlı cumalar
n güzel iz konuşarak halldiyorsunuz biz se konuşamıyouz hemn eski mvzular devreye giriyor
gel sezin elelele verelim hiçbir seyi kafaya takmayalım.herşey olacağına varır.böyle avutalım kendimizi
ben bir kitapta okumuştum.hurma kasları kuvvetlendiriyormuş. o yüzden kolaylaştırıyor.erken merken gelmiyor merak etme. yürüyüş hızlandırır herhaldeki bana dün dr bebeğin daha aşağıya inmemiş inmesi de lazımdı,bayramdan önce doğurtalım seni o yüzden yürüyüşlerini arttır.merdiven inip çık dedi
kızlar biliyorum belkide bıktınız benden ama buraya girmeden yapamıyorum
yeni bi tüp bebek tedavisine daha başladık nasipse 30 eylülde transferim olacak diğer kaybettiğim meleğimin dogması gereken günlerdede sonucu öğreneceğiz
sizden bi ricam olacak
41 hamileden 1 tane olmak üzere 41 ayetel kürsi dagıtmak istedim ve bana yardımcı olabilrmisniz diye rica ediyorum lütfen okuyabilecekler bana özel mesaj veya alıntı ile geri dönerlerse sevinirim..
okuyamazsanızda canınız saolsun
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
kızlar biliyorum belkide bıktınız benden ama buraya girmeden yapamıyorum
yeni bi tüp bebek tedavisine daha başladık nasipse 30 eylülde transferim olacak diğer kaybettiğim meleğimin dogması gereken günlerdede sonucu öğreneceğiz
sizden bi ricam olacak
41 hamileden 1 tane olmak üzere 41 ayetel kürsi dagıtmak istedim ve bana yardımcı olabilrmisniz diye rica ediyorum lütfen okuyabilecekler bana özel mesaj veya alıntı ile geri dönerlerse sevinirim..
saol canım Allah ım kabul etsin herkese nasip etsin inşallahokudum canım Allahım herkese nasıp etsın
Canım okudum,Allah inşallah hayırlı,sağlıklı evinize bol neşe katacak bir evlat hatta evlatlar nasiip etsin canım..Allah gönlüne göre versin..Sen de bizi unutma kolay doğum yapalım diye dua et olur mu?Çünkü önümüzdeki tek korkumuz bu..kızlar biliyorum belkide bıktınız benden ama buraya girmeden yapamıyorum
sizden bi ricam olacak
Kızlar merhaba eşim 1gb satın almış dün gireyim dedim..biliyorsunuz hem eşimle hem kayınvalde ile sorunlarım vardı..eşimin yaptıkları solda sıfır kaldı öyle şeyler oldki..eltimle mesajlaşmıştık pazar günü eşimle tartıştıktan sonra eltim kaynana hala aynı evde oturmanın derdinde senin doğumu bekliyor yazdı ben de bu ev ya bana ya ona mezar olur artık dayanamıyorum ilk aramasında konuşucam ne olursa olsun eşimi gözden çıkardıysam gerisini düşünmem hiç yazmışım o sinirle. kaynımda eltimin telefonunu kurcalamış ve görmüş..ertesi gün annesini arayıp gönülle tartıştınızmı demiş..annesi de huylanıp beni arıyor ısrarla..ben de sinirli gergindim ve sancım vardı açmak istemedim gelicem dicek gene kesin diyordumm annem de vardı yanımda.ben açmadıkça taa 2 abimin numarasını bulmuş nasıl buşmuşsa en büyük abim de nerdeyse kırk yaşında kaynanam gönül nerde deyince burayı niye arıyorsn senin haberin yokmu diye terslemiş zaten hiç sevmez kaynanamı..oda kusura bakma ulaşamadım ondan aradım demiş...bu sefer diğer abimi aramış..salak ya aynı evdeler zaten abimler birini aradın ötekini niye arıyorsun..oda evde annem de yanında demiş..abimler kıllanmış kesin bişey var diye annemi aradılar annem de sancısı var konuşcaka gibi değil gergin demiş..bu arada kaynana gene ısrarla arıyor beni ben meşgule alıyorum konşmak istemediğim belli..bu sefer görümce aradı..yeter ya deyip aradım kaynanamı tabi bu arada eşimle de konuşmuyorum..telefonu açar açmaz nerdesiniz siz ne b.k yiyosunuz kocanda açmıyo sen de diye bağırdı..ben de kocamı bilemem ben konuşacak durumda değilim dedim..anladım zaten bişey var dedi çığırmaya başladı..güya telefonda bana hesap sormaya arıyor..5 yıldır alıştı tabi o çığırdı biz dinledik..her neyse.....konuya öyle bir daldıki ben de o anda açtım ağzımı yumdum gözümü beni burda çaresiz bırakıp gittin doğumdan sonra ne yüzle geliceksin filan dedim..sen kızlarını kartal gibi kolluyorsun da ben paspas değilim paçavra değilim dedim..bi de hep aileme abimlere hakaret ederdi bir daha aileme de hakaret etme vs.vs dedim konuştuklarımda ne hakaret ne küfürvardı gayet seviyeli tartışıyordum sadece sesler yükseldi verecek cevap bulamadı haksız olduğunu biliyor ama ben kıpkırmızı olmuşum..annem de kapat telefonu çocuk ölecek karnında diye ağlıyor kadın..konuşamıcam daha fazla diyorum hala kaynana laf sayıyor. en son şunu dediğinin hatırlıyorum: hakkım haram olsun, Allah belanı versin, karnındakininm hayrını görme g...ümü öpsende gelmem artık dedi..kendi küfrediyor bana diyor saygısız terbiyesiz diye..bende sinirle çaktım telefonu duvara..yememişiçmemiş eşimi aramış. eşimde annemi aramış kızın gene ortalığı katmış diye..annesi demediğim şeyleri demişim gibi iftira atmış kendi dediklerini ben demişim gibi..eşim eve geldi annem yeter artık kızımın 5 yıldır gözyaşı ekmeğine katık oldu senin annene yetişilmez kızıımı götürüyorum dedi..hiç dememişti o güne kadar..eşimde bana seni öldürürüm boşanma yok filan dedi..ben de senin bacın boşandı öldümü hayatını yaşıyor gene evlendi dedim..anneme saygısızlık yapıp durdu..ben gidiyorum artık dayanamıyorum iftiracı annenle kal açıklama yapamıcam kime inanırsan inan dedim..ertesi gün kaynım geldi sen sonuna kadar haklısın ama annem böyle vs. vs dedi yani ne olursa olsun katlanılacakmış..ben katlanmam dedim çektim resti..kaynımda 40 yaşında filan..bende de 3 abi var..an be an beni takip ediyorlar biri tehdit ettiği anda çağrı at dakkasında ordayız dediler..ama hala karışmıyorlar tabi işin içine. normalde eşimi arayıp konuşmaları gerekir ailecek konuşulur bunlar ama abimler bana kıyamadılar üzülürüm diye muhattap olmadılar.onlar abi kardeş beni araya aldılar iki kardeş yok saygı mecburmuş yok annesi öyleymiş beni ilgilendirmez dedim bende..olaylar buraya kaldı geldi ve kapandı ama eşime benden artık kadınlık bekleme bir an bile yanımda olmayan bir adama annesinin karakterini bile bile annesine inanan birine verecek hiçbirşeyim yok dedim..onlarda 2. 3. evlilikler moda dayıları amcaları daha birinci ölmeden 2. karıyı alırlar hiç durma beni de boşamayı unutma ne de olsa aynı kandansınız senden sadakat bekleyecek değilim senin seviyene de inmem artık oğlum var benim için herkes öldü dedim. şimdi konuşmaya çalışıyor umrumda değil..çarş.günü doktora gittik hemşiresi bu ne hal dedi..bir haftada sinirden 3 kilo vermişim bende uykusuzum sancım çok filan dedim..o da şükret haline 35. haftana geldin bak bugün 32 haftalık bi bebeği alıcaz gelişim geriliği var Allah'tan ne istiyonuz filan dedi..eşim de o durumuna değil annemle tartıştılar dedi..annesini tanıyor sekreter..döndü eşime senin annende maaşallah car car car hiç susmuyor bu kız aylardır yataklarda siz müsade ederseniz annen gayet tepelerine binecek karakterde filan dedi..bana döndü eşimin yanında kötü gelin ol alma yanına cevap ver senden oğlundan önemli değil madem anlmıyor görüşme dedi eşim de dinledi çünkü vicdan azabı duymaya başlamıştı bana ve bebeğe karşı..doktora geçtik muayene olduk bebek doğum kanalına iyice girmiş..37 38. haftalarda böyle olmalı kasılmalar ve sancılar devam ediyor dedi..bebeğim 2.817 kg.olmuş 40 hafta olsaydı 4 kiloyu rahatlıkla bulur iri bir bebek sağlığıda yerinde dedi maaşallah..aldığım tek güzel haberdi..şimdi eşimi de takmıyorum etrafımdakiler nasıl çirkef bir sülale bunlar diyor...dün büyük görümcem nasılsın iyimisin diye aradı ben de iyiyim dedim uzatmadım kapattım kaynanam utanıcakmı yaptığından merak ediyorum..eşim bir daha görüşmeyecekmisinizdedi ben de doğmamış çocuğuma bana beddua eden kadını arayıp da evime davet edecek değilim kendi yüzü kaldıysa gelir dedim yani asla gelmeyecek vs. demedim..ama eğer laf sokmaya kalkarsa cevapları çat çat yapıştırırım bilesin dedim..o da ona uymasan duymasan filan dedi..konuşmak istemiyorum anneni düşünmek istemiyorum seni de dedim..o kadar kasmışımki karnımı alt taraflarım çatır çatır çatlamış...bapırmaktan ağlamaktan..Doktoruma da söyledi eşim annemle sorunlu stres yaşıyor dedi doktorum da uzak durun birbirinizden stres sancılları artırdığı gibi bebeği de strese sokar kritik dönemdeyiz 37 ye gelmemiz gerek canını sıkan insanlardan uzak dur dedi..eşim de anladı hatasını ama abisi gelip saçmalayınca gene onun fikrine döndü..it itin kuyruğna basmazmış..bir daha olursa biter diye resti çektim..Velhasıl daha doğurmadım inşallah da bekler..durum böyle kızlr çok uzun oldu ama içiimi dökmek istedim..sancılarım arttı alt tarafımda dolgnluk var sanki oturunca yüzüne oturuyormuşum gibi geliyor..sizi seviyorum tek dert ortağım sizlersiniz...gene de hanımefendiliğimi bozmadım oklar k.valdeme döndü bakalım nolucak benden uzak olsunlar da...
etmemmi canım nasıl dualar ediyorum evlat sahibi olamayanlara ve dogum yapacaklara bilemezsin..Canım okudum,Allah inşallah hayırlı,sağlıklı evinize bol neşe katacak bir evlat hatta evlatlar nasiip etsin canım..Allah gönlüne göre versin..Sen de bizi unutma kolay doğum yapalım diye dua et olur mu?Çünkü önümüzdeki tek korkumuz bu..
etmemmi canım nasıl dualar ediyorum evlat sahibi olamayanlara ve dogum yapacaklara bilemezsin..
burası zaten ayrı bi bağımlılık bende bazen cekiniyorum bişeyler yazmaya bi bebeğini kaybeden senmisin dersiniz diye ama samimiyetlerinize güvendiğimden ayrılamıyorum haklarınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?