2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
herkese günaydın,

haftasonu doğuma hazırlık kursuna gidicem inşallah eşimle. öncesinde bir kitapçık gönderdiler mailime sizlerle paylaşmayı istedim ama yükleyemiyorum galiba word dosyası içerik olarak normal doğumun faydalarından bahsediyor ve doğumdan sonra anne ve bebeğin buluşturulmasının öneminden.

aynen ya son zamanlarda uykuya bu kadar düşkünlük olur mu ya..gözlerimi açamıyorum...ama yoruldum gerçekten bu hafta okulda...keşke hiç başlamasaydım dedim...
Neyse bitti bak cok sukur. Evde bol bol uyursun artık.
Sen yurtdışında miydin canım ? Tr de pek asi yaptıklarını duymadım da.
günaydın.. resmen depresyona giriyorum.. o kadar ağrım sancım var ki.. gece uykusu yok gündüz aptal aptal dolanıyorum... kasıklarım öldürüyor beni..

Senin cok mu siklasti sancın. Doguma iyice hazırlanıyorsun demek.

git şikayet et.hakediyorlar

Benimde adet sancısı gibi ağrım oldu ve midemde bulanıyor. Az kaldı diyoruzda gecmiyor günler

Canım şikayet et mutlaka. Aile hekimi hamile rakibi yaptıgı icin bir sürü para alıyor. Beni düzgün takip etmiyorlar diye şikayet et. Alo 184 sanırım.

Ne guzel kursa gitmek. Evet payladilabilse iyi olurdu bizde okurduk :)

benmki onu çoktan dedi..

zaten ben de giremiorum çok onun da işine geliyo..
benimkide önceden birşy oldu mu ne olu sordun mu arkadaşlarına diye takılıordu
Günaydın kızlar
çok kötü bi gece geçirdim hatta yalancı sancılarım başladı eşimle çok kötü kavga ettik telefonda ALlah sonumuzu hayır etsinde pek sonumuz yok gibi
kafana takma cnm inşllh düzelir gerçi benimde düzelmedi beklioruz erkeklerde bu dönemde doğum psikolojisine giiyor galiba
maşallah yarasın oğluşuna
Agla agla canım çıktı ne hali varsa görsün bendeki herşeyi bitirio farkında degil sevgi mevgi kalmadı artık şeytan dio dogumada hbr verme
öyle deme cnm ya banada eşim kızımı evde bırak çek git dedi çok ağladım üzüldüm sonra daha konuşmadık kalbim çok kırık e peki karnımdaki ne olacak o senin olsun diyor şimdi atmak iyi doğduktan sonra görüşücez bakalım
lohusalığı da ekle cnm o da zor geçior

git şikayet et.hakediyorlar
fazlasıyla hakediyolar, tetanoz aşısından beri denk gelememek diye bişey olabilir mi yaa..
Canım şikayet et mutlaka. Aile hekimi hamile rakibi yaptıgı icin bir sürü para alıyor. Beni düzgün takip etmiyorlar diye şikayet et. Alo 184 sanırım.
bende onu sorucaktım çok sağol canım. iyice sinir oldum, eşimde sinir olmuş aradı şimdi, onca aile hekiminden sadece bi tanesi var, her zamanki bayan o da.. doktorun kendine bile hayrı yok ya, geçen gece kayınpederi acile götürdüler fıtık ya da siyatik ağrısı yüzünden.. o nöbetçiymiş, kapıda oturuyomuş, uzaktan takip etmiş yanına gelincede o siyatik ağrısına benziyo başka şikayet varmı demiş, oturdugu yerden hemşirelere vuracakları iğneyi sölemiş yollamış bizimkileri içeri. Zaten ufacık yer, o yüzden kimse takmıyo nasılsa millette cahil diye.. Ama yeter bu kaçıncı..!

Neyse bitti bak cok sukur. Evde bol bol uyursun artık.

Sen yurtdışında miydin canım ? Tr de pek asi yaptıklarını duymadım da.

Senin cok mu siklasti sancın. Doguma iyice hazırlanıyorsun demek.

sancılarımda sıklaştı ama beni mahveden kasıklarımda ki kemik ağrısı.. kemiklerim birbirinden ayrılıyor gibi resmen.. hareket edemiyorum acıdan. yürüyemiyorum. birde benim bebeğim çok kilo almış doktor böyle olursa sezeryan olur dedi. pazartesi tekrar çağırdı. artık ne olacaksa olsun istiyorum. çok bunaldım. pazartesi çabucak gelsin..

kilosu ne kadarki canım bebeğinin

kurstan sonra öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum zaten belki birilerine faydam dokunur herkeste heyecan tavan yaptı. bendeyse bi cahil cesareti var da hayırlısı bakalım :) aslında çok nazlıyımdır karakter olarak.

Kızlar ben çok gerildim, şimdi çıkmam gerek. bugün biraz işler var onları halledicez kv ile.. kendinize iyi bakın canlarım..

şekerimde çıkmış canım 131 görünüyo tahlilde...şeker yüklememde çıkmamıştı ama dün şeker çıkmış...
geçmiş olsun cnmBende p.tesi sağlık ocağına gitmiştim kan ve idrar aldılar kan sayımı ve şeker normal çıkmış idrrda protein gözükmüyor dedi birdaha doğumdan 10 gün sonra topuk kanı için gelirsiniz dedi
agzından bal damlıyor kız ins canım allahım dagına göre kar verr şükür rahat sorunsz hamılelık gecrdm inş dogumda sorunsz olur bugun cuma hepımız için dua edıp kuran okucam
ALlah razı olsun kbul etsin
benimde adet sancısı gibi vardı geçti çok şkür
Bemim oğln da baya tekmliyor sağlık ocağındaki dokora sormuştum p.tesi günü muhtemelen doğduktan onra da hareketli olcaktır dedi kızımda hmilelikte hiç hareket etmezdi doğduktan sonrada aynı devam etti
bende mi kv ile konuşsam dioum sanki kocam ona birşeyler söylmiş gibi geliyor bilmiorsa onu da üzmek istemiyoum o bana açsa dökücem içimi valla
Benimde adet sancısı gibi ağrım oldu ve midemde bulanıyor. Az kaldı diyoruzda gecmiyor günler
gececek inşallah

Merhabalar kızlar,hayırlı cumalar..Nasılsınız? Herkeste bir ağrı eşle sıkıntı var sanırım,artık sinirler gerildi bekleyiş de geriyor haliyle..Dün ben de eşimle gerildim daha doğrusu sadece ben ,eşim sağolsun çok rahattır gevşektir ama birimiz böyle olmasak daha kötü olurdu neyse ki sonra konuşup anlaştık ben nelerden mutsuz ve rahatsız olduğumu anlattım,hala küs olsak içim hiç rahat etmezdi ve çok mutsuz olurdum..İnanıyorum ki bebeklerimiz doğunca bir çok sorun gördüğümüz şey unutulacak,yeter ki sağlıkla gelsinler..
Bu arada bacaklarım hatta heryerim çok ağrıyor,yataktan koltuktan zor kalkar oldum fena ağırlaştık..

Merhaba cnm sanada haırlı cumalar
n güzel iz konuşarak halldiyorsunuz biz se konuşamıyouz hemn eski mvzular devreye giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…