• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
eyy maşallah maşallah allahım nazarlardan saklasın ya

allahım hepimizinkini korusun. benim eşimde 5kg doğmuş. annesinin rahmini hep parçalamış doğarken. kadın 32sinde rahmini aldırmak zorunda kalmış eşim yüzünden.. benimkide babası kılıklı sanırım

selam kızlar biz geldik bir sürü haberle :=) şimdi doktordan geliyoruz kızım 3470 gr olmuş normalde haftaya cuma doğum olucaktı ama doktorum şehir dışına çıkacakmış perşembe alalım dedi çok panikledim ama ama halılar perdeler yıkanmadı dedim :D ilk aklıma gelen onlar oldu :53::53: perşembe saat 7.30da hastanede olucaz 8 buçuk gibi doğuma alıcaklar epidurale karar verdik eşimde giricek doğuma bu arada öksürüğüm için antibiyotiğe ve öksürük şurubuna başladık :( doktordan çıkar çıkmaz bebek şekeri hastanede tutmak için çikolata ve kapı süsü siparişi verdik halıcıyı temizlikçiyi aradım acayip panikledim inşallah herşeyi yetiştiririz..kızım çok tatlıydı gözleri açık parmağını emiyordu :=)
maşallah nazar değmesin bebişe:nazar: sen de benim gibi temizliği mi düşünüyorsun benim de vede temizlik yapılacak yarın boya badana işleri var sonra da temizliği ya temizlik bitmeden gelirse diye düşünüyorum
slm kızlar biz geldik minnakımla:3: nasılsınız bakalım görüşmeyeli
hoşgeldiniz
bende aynı cnm bi doğum stresı sardıki sorma gitsin. 38. haftamdayım ama karnım hala cok yukarda ve oğlum hala kanala inmemiş. doğum gecıkıcekmı dıye düşünüp stres yapmaya başladım. bide hastane 1 saat uzaklıkta iyice kafaya takmış durumdayım. bayrama kalmak ıstemıyorum öyle işte

hiç düşünme bunları 2 hfta kadar var doğumuna daha benim ramazan bayramında eltim doğum yaptı onun da öyleydi son iki günü inmişti bebiş doğumu da çok kısa sürdü ve kolay oldu maşallah daha açılması bile yoktu doktora haber verdiler doktor evden gelene kadar doğurmuştu

selam kızlar biz geldik bir sürü haberle :=) şimdi doktordan geliyoruz kızım 3470 gr olmuş normalde haftaya cuma doğum olucaktı ama doktorum şehir dışına çıkacakmış perşembe alalım dedi çok panikledim ama ama halılar perdeler yıkanmadı dedim :D ilk aklıma gelen onlar oldu :53::53: perşembe saat 7.30da hastanede olucaz 8 buçuk gibi doğuma alıcaklar epidurale karar verdik eşimde giricek doğuma bu arada öksürüğüm için antibiyotiğe ve öksürük şurubuna başladık :( doktordan çıkar çıkmaz bebek şekeri hastanede tutmak için çikolata ve kapı süsü siparişi verdik halıcıyı temizlikçiyi aradım acayip panikledim inşallah herşeyi yetiştiririz..kızım çok tatlıydı gözleri açık parmağını emiyordu :=)

Hadi bakalım hic birsey kalmamış surda :)
Bizde antibiyotik ve oksuruk şurubu kullanıyoruz. Sanırım ameliyattan once seni iyileştirmeye çalışıyor dr'un.
Epiduralde hasta olmak sorun mu bilmiyorum ama full narkoz alacaksan tehlikeli oluyor.
Ya ben epiduralden korkuturum. Birde kötü bit kac ornek duydum.

e
maşallah nazar değmesin bebişe:nazar: sen de benim gibi temizliği mi düşünüyorsun benim de vede temizlik yapılacak yarın boya badana işleri var sonra da temizliği ya temizlik bitmeden gelirse diye düşünüyorum

hoşgeldiniz

hiç düşünme bunları 2 hfta kadar var doğumuna daha benim ramazan bayramında eltim doğum yaptı onun da öyleydi son iki günü inmişti bebiş doğumu da çok kısa sürdü ve kolay oldu maşallah daha açılması bile yoktu doktora haber verdiler doktor evden gelene kadar doğurmuştu
iner dimi cnm yaaa:26:ne biliyim düşündükçe stres oluyorum. yarın tekrar kontrolümüz var inşallah kanala inmiş olur benim oğlan.sen nasılsın durumlar nasıl

Bizde antibiyotik ve oksuruk şurubu kullanıyoruz. Sanırım ameliyattan once seni iyileştirmeye çalışıyor dr'un.
Epiduralde hasta olmak sorun mu bilmiyorum ama full narkoz alacaksan tehlikeli oluyor.

hadi bakalım inş saglıklı bir şekilde dogum gerçeklerşir...bebek şekeri felan için zaten geç kalmışsınız ...:) :) :) ben size yardımcı olurdum ama sizin zamanınız kalmamış..umarım herşey iyi olur...sevgiler..

kızlar biliyorum belkide bıktınız benden ama buraya girmeden yapamıyorum:14::14:
yeni bi tüp bebek tedavisine daha başladık nasipse 30 eylülde transferim olacak diğer kaybettiğim meleğimin dogması gereken günlerdede sonucu öğreneceğiz:14::14:
sizden bi ricam olacak
41 hamileden 1 tane olmak üzere 41 ayetel kürsi dagıtmak istedim ve bana yardımcı olabilrmisniz diye rica ediyorum lütfen okuyabilecekler bana özel mesaj veya alıntı ile geri dönerlerse sevinirim..
okuyamazsanızda canınız saolsun:16:
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah:nazar:
ben forumu ilk okuduğumda senden haber bekleniyordu sonra baktım kötü haber gelmişti maalesef. ama inşallah bu sefer Allahın izniyle olacak.rabbim sana da bize de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.bir tane de ben okudum canm.hayırlı güzel habrlerini bekliyoruz

allatakı takvımdede kıloya aynı yazıyo ama yook dr dıyorumkı az eşim bana bakıyo anlıyo kuluptekılerle karşılaştırıyon demı dıy anlıyom ben çıkınca odadan dıyo cunku ama elımızde değil demi ben senı cok ıyı anllıyorum canım benım 20 haftadan berı ıkı gogsumden sut gelıyo her gun ama sağlık ocagındakı dedıkı gelmesın erken dogum habercısı korktummm 1 haftadır gelmıyooo neden stressten şimdıde korku saldı benı sutum gelmıcekmı dıye ınan bunu bıre bır yaşıyorum Allaım kruru onları demı yaapmayalım dedı khvaltı yapmadım dur perdelerıı acayım uztumu değişeyım pijamalarlayım
sezinm benm de uzuun zamandr tişörtlerim ıslanıyor ama dünkü kontrolden sonra dr erken gelecek gbi konuşmadı,aşağıda olması lazım dedi bizim sıpa yukarıdaymış.

izleeyın dogum parasını anlatıyo
ne anlattılar.iş yerindeyiz ya merak ettim

bende aynı cnm bi doğum stresı sardıki sorma gitsin. 38. haftamdayım ama karnım hala cok yukarda ve oğlum hala kanala inmemiş. doğum gecıkıcekmı dıye düşünüp stres yapmaya başladım. bide hastane 1 saat uzaklıkta iyice kafaya takmış durumdayım. bayrama kalmak ıstemıyorum öyle işte
canm benm 40 haftam bayramda doluyor ve doktor burda olmayabilirm dedi.bayramdan önce doğurmam için bol bol yürüyüş yap dedi.40dk yürüyorum dedim onu arttır dedi.bol bol merdiven in çık dedi

e
iner dimi cnm yaaa:26:ne biliyim düşündükçe stres oluyorum. yarın tekrar kontrolümüz var inşallah kanala inmiş olur benim oğlan.sen nasılsın durumlar nasıl
iyidir canım ben de bel aağrıları dışında bir rahatsızlığım yok şükür benim de karnım inmiş eşime göre o öyle diyor iki gündür aşağıdaymış ama benim hep aşağıdaydı zaten :31::31:
Yok canun henüz. Eğer digum yaptıysa Almanya'da en az 4 gun yatıyor benim bildigim. İnterneti de yoksa eve gelince ancak haber verir.

hımm bence doğum yaptı o yoksa buraya girerdi kesin

ben forumu ilk okuduğumda senden haber bekleniyordu sonra baktım kötü haber gelmişti maalesef. ama inşallah bu sefer Allahın izniyle olacak.rabbim sana da bize de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.bir tane de ben okudum canm.hayırlı güzel habrlerini bekliyoruz
bak o zamanları haber bekleniyodu şimdilerde ise yeni haber için kolları sıvadım bakarsınız ekim ayı benm ayım olur yine..
o ayda anne olamamıs olabilirim ama belki anne adayı olarak tekrar yazarım size burda...
dualarına aminn diyorum canım Allah razı olsun Rabbim hepimizi yavrularımıza kavustursun bebek bekleyenlere hayırlı evlat doğum bekleyenlere hayırlı dogum nasip etsin Rabbim:16:

ben biraz dışarı çıkayım kızlar annem doğuma gelecek halamla birlikte onlara hediye alıcam bir bakim neler var

bak o zamanları haber bekleniyodu şimdilerde ise yeni haber için kolları sıvadım bakarsınız ekim ayı benm ayım olur yine..
o ayda anne olamamıs olabilirim ama belki anne adayı olarak tekrar yazarım size burda...
dualarına aminn diyorum canım Allah razı olsun Rabbim hepimizi yavrularımıza kavustursun bebek bekleyenlere hayırlı evlat doğum bekleyenlere hayırlı dogum nasip etsin Rabbim:16:

amiiin canm inşallah

sezinm benm de uzuun zamandr tişörtlerim ıslanıyor ama dünkü kontrolden sonra dr erken gelecek gbi konuşmadı,aşağıda olması lazım dedi bizim sıpa yukarıdaymış.

canm benm 40 haftam bayramda doluyor ve doktor burda olmayabilirm dedi.bayramdan önce doğurmam için bol bol yürüyüş yap dedi.40dk yürüyorum dedim onu arttır dedi.bol bol merdiven in çık dedi

benım doktorda bayramda yokmus nobetcı doktor olacak dedı zaten hastanede ıkı tane doktor var dıger doktora gıdenler onunda ıyı oldugunu soyleıdler ıcım bıraz rahat ettı doktorum bu haftadan sonra dogursan ıyı olur dedı banada bebek daha fazla kılo almamıs olur ama yuru felan demedı ogluna soyle dogabılır artık dedı:53:
bıde ebeyle konustum hastane bısey ıstıyormu dedım dogum ıcın yok dedı sana pıjama bebege hastane cıkısı dedı hasta bezını onlar verıyomus bıde bebege ılk gıymesı ıcın yenı hastane cıkısı getırme ıstersen dedı burdakı doktorlar bebegı yıkatmıyorlar dogunca dedı :44:

hoşgeldiniz

aynen canım ilk düşündüğüm evin temizliği oldu tertemiz düzenli bir eve getirmek istiyorum kızımı aklımda birşey kalmadan doğuma girmeliyim inşallah çarşambaya kadar herşeyi bitirir çarşamba güzelce dinlenip perşembe kızımızı alırız..

kalmadı valla canım 1 hafta nedir ki hemen geçer..doktor bebeğinede senden bulaşabilir dedi o yüzden antibiyotik başlattı..bende genel anesteziden korkuyorum çok ,çevremde arkadaşlarım epidural oldular çok rahat geçirdi hepsi birde eşim olucak elimi tutucak o bana güç olucak.anesteziden uyanma fikri korkutuyor beni çok hem uyanmaya çalışmak hemde o anda bebeği emzirmeye çalışmak çok yorucu inşallah bi aksilik olmaz epidurale girerim

oyy maşallahhh bebeişine ne güzel az kaldı panik yapmaaaa halledilir bi şekilde yardım edecek kimsen yok mu canım:26:

hımmm anladım cnm bende iki günde bir yürüyorum onu arrtırmaya calısayım bıde asansör kullanmayayım bari artık. hurma yemeyede başladım bakalım beklemez inşallah benim oğlan. ben doktoruma sorucam zaten bayramda burdamısınız dıye. benim bayrama bi hafta kala doluyo kırk haftam. kısmet artık

iyidir canım ben de bel aağrıları dışında bir rahatsızlığım yok şükür benim de karnım inmiş eşime göre o öyle diyor iki gündür aşağıdaymış ama benim hep aşağıdaydı zaten :31::31:

hımm bence doğum yaptı o yoksa buraya girerdi kesin
benim eşimde dıyodu karnın yavaş yavaş asagı ınıyo dıye. hatta banada öncekı zamnlarıma göre aşağıda gelıyodu ama gören herkes daha yukarda dıyo

arkadaşlar geçtiğimiz sayfalarda yazmıstım ama tekrar yazmak istiyorum rahatsız edersemde kusura bakmayın..
eğer bebişimi kybetmeseydim bende ekim annesi olacaktım o yüzden sizlerde kopamıyorum hep takibimdesiniz..
nasip olursa tüp bebek tedavisine başladık bu ay sonunda bebişlerim benimle olacak..
sizlerden rbi ricam var
41 hamileden 1 er tane ayetel kürsi topluyorum
suan için 15 tane oldu benim için bebeğim olsun diye okuyabilecek arkadaşlarım varsa cok ama cok mutlu olurum:16::16:
rabbim hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin

oyy maşallahhh bebeişine ne güzel az kaldı panik yapmaaaa halledilir bi şekilde yardım edecek kimsen yok mu canım:26:

canım paniklemeyim diyorum aklımdan türlü türlü şeyler geçiyor evin halini dağınıklığını falan görünce çok korkuyorum annem pazar günü gelicek bende günlerdir saldım kendimi gripte olunca gücüm tükendi tamamen, ne toz aldım ne süpürdüm Allah korusun ansızın doğursam çocuğu eve getiremem o derece yani :D

benım doktorda bayramda yokmus nobetcı doktor olacak dedı zaten hastanede ıkı tane doktor var dıger doktora gıdenler onunda ıyı oldugunu soyleıdler ıcım bıraz rahat ettı doktorum bu haftadan sonra dogursan ıyı olur dedı banada bebek daha fazla kılo almamıs olur ama yuru felan demedı ogluna soyle dogabılır artık dedı:53:
bıde ebeyle konustum hastane bısey ıstıyormu dedım dogum ıcın yok dedı sana pıjama bebege hastane cıkısı dedı hasta bezını onlar verıyomus bıde bebege ılk gıymesı ıcın yenı hastane cıkısı getırme ıstersen dedı burdakı doktorlar bebegı yıkatmıyorlar dogunca dedı :44:

sen de yürü bol bol inşallah faydasını göreceğiz

Back