2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Agla agla canım çıktı ne hali varsa görsün bendeki herşeyi bitirio farkında degil sevgi mevgi kalmadı artık şeytan dio dogumada hbr verme

canım benmde ılk hamılelıgmde esım benı cok üzüyodu aglatıyodu bundada bır ılgı alaka bıde panıkatakta varya üzülmym dıye elınden gelenı yapıyuo evı bıle yenıledık hıc beklemıydum böyle olacagını bakalım dogumdan sonra nasıl olacak üzme canım kendını bebişini düşün ılkınde onlarda cahıl oluyo babalıgın ne oldugunu bılmylar bız gene karnımızda hıssedyz bı dogsunlar bak ozaman nasıl degıscekler

yazyagmuru sen benı anlıyosun saolasn elımde degıl işte bazen cok guclu oluyrm bazende yapamcm dıyorm gelışıne bıraksam cok sukur ılacsz geldm savastm resmen yuzdum yuzdum kuyruguna geldım bıde su dogumu atlatsam allahım ınan dogum degıl degıl benı korkutan bu kaygılar carpıntılar evhemlar benı yoran

Valla canım sabrımın son demleri artık bıktım kendi bi dengesiz ailesi bi dengesiz bıktım oglum olmasaydı zaten herşey daha kötü olurdu eminim

gunaydın kızlar...
allah sabır versın takmayın dıyecem ama elde deıl bılıyorum o yuzden allah sıze sabır versın cevremızdekı anlayıssız ınsanlarıda ıslah etsın son zamanlarımız artık buyuk gune az kaldı bıraz daha sabır allahın ıznıyle evlatlarımızı kucagımıza allaım ozaman kımse karsımızda duramaz ama sımdı onların ıyılıgı ıcın bıraz daha dısımızı sıkmalıyız allah kımsenın yanına bırakmaz bunları hamıle ınsanın gonlu kırılmaz bırakın allah sorsun kızlar hıc canınızı sıkmayın sız

Günaydın herkese.
Biz gece ve sabah oksurmekten pek uyuyamadik. Hep kalktım su ictim. Burnum hala tıkalı ve boğazım kuruyor gece. Sanırım geniz akıntısı da oluyor.
İlacin henüz bir faydasını görmedim.
Bende bilemiyorum. Normal olursa artık fonsuz gidilir herhalde. Makyaj yapmak istiyorum ama foto çekilirken.
valla canım ben mkyaj yapmıosam kimse yapmasın bence yüzüm hamilelikten beri bi degişik oldu sivilce üstüne sivilce iz kaldı ne yapacam bende bilmiorum
Benim de cildim hassaslasti ama arada yaptıgım oluyor makyaj binde bir.
Herkes bir gergin bu günlerde. İnsallah bizler de rahat kavuşuruz bebeklerimize.

Canım kilo konusunu takma. Bence tam ölmemiyorlar kiloyu Drlar. Benim de gecen 1 haftada 100gr aldı sadece. Az degil mı dedim hatır gayet iyi dedi. Haftasıyla uyumlu degil mı zaten. Sonraki hafta da hafta da 400gr almış cikti.

günaydın serabımm, piller boşaldı artık insan oturduğu yerde yorulur mu yaaa.. tahlil sonuclarının geneli iyidir umarım, keton kısmında bi bilgim yok malesef..

pil mil kalmadı kuzu....inan dizlerim de bile yürüyecek güç kalmadı...bugün son günüm...müdür bey derse sokmadı...pinekliyorum resmen...evdeki işleri düşünüyorum iyice gücüm tükeniyo...

Valla canım sabrımın son demleri artık bıktım kendi bi dengesiz ailesi bi dengesiz bıktım oglum olmasaydı zaten herşey daha kötü olurdu eminim
kuzum şimdi bi de hamileliğin verdi sıkıntılar var bizde, insanları kendi düşüncelerimiz doğrultusunda görmek istiyoruz, habire yardım bekliyoruz. ben kv ye dedim kendimi yaşlı gibi güşsüz ve muhtaç hissediyorum bazen. her işimi kendim yapmak isterdim ama yeri geliyo olmuyo dedim. sen suan benim durumumu yasıyosun, hayata alısıyosun dedi.... eşlere bakınca onlarda anlasın, biraz sabretsin, yardımcı olsun diyoruz ama bunlarıda bulamayınca yıkılıyoruz malesef.. üstüne bir de iki tarafta susmaksızın biribirini dinlemeyince sonuc böyle oluyo.. bunlarda geçer gider ama üzüldüğümüzle kalırız, Allah bebişlerimizi sağ salim teslim etsin bizlere inşallah.. 0nlarla bizde büyüyüp unutalım herşeyi :)

anlıyorum cnm, bende de var anksiyete.. beni en çok etkileyen çarpıntı ve arada bi yoklayan başımdaki karıncalanmaydı.. aklımda ne senaryolar yazdığımı eminim çok iyi biliyosundur. ama doğum konusunu hiç olumsuz düşünmüyorum. kendince otur ve şuan doğumum başlasaydı öncelikle paniğin beni bastırmasına izin vermez, o sırada ilk olarak bunu şunu yapardım gibi şeyleri sakince düşün.. bana çok iyi geliyo. ağrı sancı en fazla şu derece olur, dayanılmıcak durumda doktorlar zorla dayan demez, sezeryan olsa bile dikkat edip stres yapmadıkça beni zorlamaz gibi telkinler aslında en normal şeyler. biz psikolojik yönden bedenimize hükmedemeyince başka şekillerde ortaya çıkıyo sadece..

canım bana lımonlu su ıyı geldı denedınmı bugun bende yazdrcm antıbıytk hamıleyz dıye düşük dozda verıyolr ondan belkı fayda etmemıstr ama yınede kulln sen allhtn öksürk yok bende

Canım benim Dr ikinci doğumlar cok rahat oluyor dedi. Annemin doğumundan bahsetmiştim kardesim kıça kafalı doğdu diye. Sen hic takma kafana. Cok rahat olacak senin doğumun insallah.
Herkese günaydinnn. Grip asini vuruldugumun 3. günü cok kötü grip oldum(( bogazim sis yutkunamiyorum, sag kulagim cok agriyor
Canım neden grip aşısı vurdu senin Dr anlamadım. Zaten grip aşısından sinra hasta olunuyor. Ben asi olmadan hasta oldum bile.
Günaydın kızlar
çok kötü bi gece geçirdim hatta yalancı sancılarım başladı eşimle çok kötü kavga ettik telefonda ALlah sonumuzu hayır etsinde pek sonumuz yok gibi

Canım doguma kadar böyle gidecek anlaşılan. Herkeste bir gerginlik.
Sıkma canını. Doğumdan sonra herkes rahatlayacaktır insallsh. Bizler de eslerimiz de.

Günaydın Serap,
İdrardaki keton sanırım yüksek şekerden kaynaklı. Şeker var mıydı sende canım?

günaydın cnm, inşallah düzelirsin ya ilaca devam et bakalım..

pil mil kalmadı kuzu....inan dizlerim de bile yürüyecek güç kalmadı...bugün son günüm...müdür bey derse sokmadı...pinekliyorum resmen...evdeki işleri düşünüyorum iyice gücüm tükeniyo...
biliyorum canımcım aynı durumdayız hepimiz, allah dayanma gücü versin bugünde dayan.. evdeki işler senden önemli değil, dikkatli olmamız gereken bi dönemdeyiz.

benıde etkılyen carpıntı ates basması bazen nefesm yetmıyomus gıbı oluyo bende dıym ılk dogumm 19 yasndaydı şimdı 25 yasndaym ozamn dogurdm şi,mdi de dogurrm orası hastane müdahale eder ler dıyorm kendımı rahatltmk için dok yardımcı olcm ben sana dedı ama bakalım inş rahat bı zamnda gelır sancılar allahımda guc verr

Rabbim çocuklarımızdan güldürsün yüzümüzü sinir oluyorum ya bıktım artık
Yok canım bu adam degişmez degişsede ben görmem galiba ömrümü yedi
öyle deme ya.sen eşini sevmesen çocuk yapmazdınız
Orası öle canımda hamileligimde yaşattıklatından olanlar oldu zaten bu kadın hamile demedi kimse 7 senedir özlemini duydugum şeyi zehir etti

Amin canım yoruldum artık kimseyle ugraşacak halim yok

Nst'ye kesin tok be tatlı yiyerek gitmek lazım. Benim de gecen hareket etmedi, hemsire sırt ustu yatırıp bir salladı benim göbeği. Uyandı sonra oğlum. Acsın herhalde dedi bana. Aaz birsey etmiştim kahvaltıyı. Sen ac olursan bebrkte uyku modunda olur dedi.

yarın kociş koltukları yıkayacakmış...eyyyy oğlum bunlar senin için gör diyorum şimdi içimden...

Günaydın kızlarrrr,
Hayırlı Cumalar hepimize..
Nasılsınız ? Büşradan haber var mı ? Yeni doğum yapan oldu mu ?
Günaydın canım. Yok henüz haber. Sana da hayırlı cumalar.
Hadi gözün aydin:)

Gözün aydin canım. Evdesin artık rahat rahat. Hic bilmem idrardaki o şeyi.

agzından bal damlıyor kız ins canım allahım dagına göre kar verr şükür rahat sorunsz hamılelık gecrdm inş dogumda sorunsz olur bugun cuma hepımız için dua edıp kuran okucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…