- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
bizde bir de şu var, çarpıntı yokken çarpıntım yine başlıcak mı dediğimiz anda başlıyo. çünkü bilinçaltımıza hep bunlar yerleşmiş. hamilelikten dolayı hormonlar daha düzensiz çalıştığı için de biraz fazla takıntı yapıyoruz. Allah'ın o anlarda güç kuvvet verdiiğini, yardım ettiğini hepimiz biliyoruz ama kendimizi avutuyo gibi hissettiğimiz için inandıramıyoruz. ben şimdi kan ilacımı sabah akşam içiyorum, çarpıntımı azaltıcak diye endeksledim kendimi, yine devam ediyo ama çok hissetmiyorum. kendini hep iyi yönde telkin etmelisin başka türlü olmuyo, bazen o bile fayda etmiyo ama en azından elimizden geleni yapalım..benıde etkılyen carpıntı ates basması bazen nefesm yetmıyomus gıbı oluyo bende dıym ılk dogumm 19 yasndaydı şimdı 25 yasndaym ozamn dogurdm şi,mdi de dogurrm orası hastane müdahale eder ler dıyorm kendımı rahatltmk için dok yardımcı olcm ben sana dedı ama bakalım inş rahat bı zamnda gelır sancılar allahımda guc verr
amaniiinnnyarın kociş koltukları yıkayacakmış...eyyyy oğlum bunlar senin için gör diyorum şimdi içimden...
![]()