bazılarımız aynıyız canım galibacanım bende oyleeyım hanı aglarsın burun kıpkırmızı olur ucu şişer ağlamaktan sılmekten ya aynı oyleyım bende hastanede bakıyom kımı benım gıbı suratı dudaklar pörtlemiş burun parlıyo....
kımsede muhabbet etmıyo
Selam kızlar iyi geceler hepinize.bende haftaya perşembe sabahtan sezaryen olacam..kilosu 3.500 ve hala kordon boynunda..pztsi son kontrol ve perşembe inş oğluşum kucağımdasüslenip gidicem albüm yaptırcaz.planlı doğuma gitmek te iiymiş
Maşallah oğluna
Hadi hayırlısıyla doğsun bakalım
Sen de Ankarada mıydın canım?
ozaman yemekten 1 saat sonra içilecekmiş cnm eczcı demiştı bana
benim 3 aydır doktor kontrolüm yok zaten,olanlar da aile hekimiyleydi,bitti,3 aydır ebeye gidiyorum,en son 36. haftada gittim,39 a verdi yeni randevuyu,çıkarken de belki o zamana doğurursun dedi,sinirlerim tepeme çıktı,burda yazarken simge kullanmasını bilmiyorum daha,duygularımı onlarla ifade etmek isterdim,çok sinir olmuştum kadına...bi de elle karnımı elledi,bebek minik olacak dedi,zaten 4 küçük karnım,aptal şey,sinirimden eve geldim ağladım..doğuma da o girecekmiş,burda doktor riskli bişey olursa geliyormuş...
yalnızlığa gelince de doğumdan sonra eşim on gün çalışmayacak,sonrasında hepten yalnızlık,korku endişe...burda annesi yanında olanları,kv si yanında olanları çooook kıskanıyorum...Allah kimseyi zorda bırakmasın....cevapların için tekrar teşekkür ederim,ben de yazdıkça yazdım,ne kadar dolmuşsam artık...
waves,sdf82 arkadaşlar gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün.darısı bizlere inşallah.büşradan haber var mı?
biz dün dr a gittik biraz moralim bozuldu.bebek önceki 2 haftada 400 gr alırken şimdi 2 haftada 160 gr almış.az almış dediğimde dr iyi olduğunu bir de fazla kilo alsaydı bunun çıkarması var dedi ama ben kafaya taktım bütün gece niye böyle dedimm durdum.rüyamda da oğlumu gördüm aa küçük falan dediğimi hatrlıyorum.eşimde kızıyor ne kafaya takıyorsun ne internete bakıyorsun diyor. bir de şey dedi" dr 6 sene tıp okumuş 4 sene uzmanlık yapmış 10senelik eğitimi var sen ondan daha iyi mi biliyorsun,biz dr a gitmeyelim evde doğur hatta forumdaki arkadaşların gelsin sana çok yardımcı olurlar,iş yerindeki mesai arkadaşın kendini prof ilan etti o da gelsin hiiiç para vermeyelim" bizim 40 hafta bayramda doluyor dr a burdamısınız dedim de burda olmayabilirim dedi.bebeğin bayramdan önce doğması için yürüyüşleri arttırdık.ilacımızı azalttık.merdiven inip çıkacağım bakalım ne olacak
Haydi hayirlisi olsun...umarim hic sorunsuz ve tam istenilen sekilde bir dogum olur...
waves,sdf82 arkadaşlar gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün.darısı bizlere inşallah.büşradan haber var mı?
biz dün dr a gittik biraz moralim bozuldu.bebek önceki 2 haftada 400 gr alırken şimdi 2 haftada 160 gr almış.az almış dediğimde dr iyi olduğunu bir de fazla kilo alsaydı bunun çıkarması var dedi ama ben kafaya taktım bütün gece niye böyle dedimm durdum.rüyamda da oğlumu gördüm aa küçük falan dediğimi hatrlıyorum.eşimde kızıyor ne kafaya takıyorsun ne internete bakıyorsun diyor. bir de şey dedi" dr 6 sene tıp okumuş 4 sene uzmanlık yapmış 10senelik eğitimi var sen ondan daha iyi mi biliyorsun,biz dr a gitmeyelim evde doğur hatta forumdaki arkadaşların gelsin sana çok yardımcı olurlar,iş yerindeki mesai arkadaşın kendini prof ilan etti o da gelsin hiiiç para vermeyelim" bizim 40 hafta bayramda doluyor dr a burdamısınız dedim de burda olmayabilirim dedi.bebeğin bayramdan önce doğması için yürüyüşleri arttırdık.ilacımızı azalttık.merdiven inip çıkacağım bakalım ne olacak
cnm benm dr da onun gibi bişi dedi..
yani çok kilo almadan yürüyüşü artır da gelsin inşallah paşacık dedi..
eskidenmiş o 4 doğurdum 5 doğurdum diye böbürlenmeler..
ne yarıştırıyorlarsa di mi..
inşallah normal standartlar içinde olurlar sağlıkla doğarlar bi de kolayca doğarlar ohh daha ne isteriz..
cnm benm dr da onun gibi bişi dedi..
yani çok kilo almadan yürüyüşü artır da gelsin inşallah paşacık dedi..
eskidenmiş o 4 doğurdum 5 doğurdum diye böbürlenmeler..
ne yarıştırıyorlarsa di mi..
inşallah normal standartlar içinde olurlar sağlıkla doğarlar bi de kolayca doğarlar ohh daha ne isteriz..
bu gidişle eşim buraya baktırmayacak bir daha.bakıp bakıp moralini bozuyorsun dedi.
nıye e ben aslında rahatlıyrm benımle aynı sorunları yasayanlarla paylasıyrm herseyımı sıkıntımı ıyıkıde var burası yoksa 9 ay gecmezdı doguranları görünce sevınıyrm allahım bızede yasatsın
insaalah canım benım ıkıncı ama ılkınde bukadar korkmuydm bunda sankı ılk dogum daha cok korkup stres yapıym
bu gidişle eşim buraya baktırmayacak bir daha.bakıp bakıp moralini bozuyorsun dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?