2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bazılarımız aynıyız canım galiba
kımsede muhabbet etmıyo

kıyamam sana ben canım sıkma canını herşey çok güzel olacak inan

Maşallah oğluna
Hadi hayırlısıyla doğsun bakalım
Sen de Ankarada mıydın canım?

Insallah her sey yolunda gider de daha fazla uzmezsiniz kendinizi...bizler hep buradayiz, birbirimize destek oluyiruz ve olacagiz da.

günaydın hanımlar..

ben çok gerginim dünden beri..eşimi de ufak bişeyden paraladım dün akşam..:26:

ama normal galiba kafamız dolu ne kadar düşünmesek de doğum nasıl olcak sağlıklı olcaz mı vs bisürü şey kafada dolaşıyor..

sezercik arkadaşların tarihleri belli olmuş, Allah yardımcınız olsun kolaylıklar versin..

benm annemden başla ablam yengem herkes sezeryan..

çok şükür bi sıkıntı yaşamadılar..

ablamın hemen sütü geldi hatta vs..

zaten normal görünenler de son ana kadar kesin değil biliosunuz Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza önemli olan o..

waves,sdf82 arkadaşlar gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün.darısı bizlere inşallah.büşradan haber var mı?

biz dün dr a gittik biraz moralim bozuldu.bebek önceki 2 haftada 400 gr alırken şimdi 2 haftada 160 gr almış.az almış dediğimde dr iyi olduğunu bir de fazla kilo alsaydı bunun çıkarması var dedi ama ben kafaya taktım bütün gece niye böyle dedimm durdum.rüyamda da oğlumu gördüm aa küçük falan dediğimi hatrlıyorum.eşimde kızıyor ne kafaya takıyorsun ne internete bakıyorsun diyor. bir de şey dedi" dr 6 sene tıp okumuş 4 sene uzmanlık yapmış 10senelik eğitimi var sen ondan daha iyi mi biliyorsun,biz dr a gitmeyelim evde doğur hatta forumdaki arkadaşların gelsin sana çok yardımcı olurlar,iş yerindeki mesai arkadaşın kendini prof ilan etti o da gelsin hiiiç para vermeyelim " bizim 40 hafta bayramda doluyor dr a burdamısınız dedim de burda olmayabilirim dedi.bebeğin bayramdan önce doğması için yürüyüşleri arttırdık.ilacımızı azalttık.merdiven inip çıkacağım bakalım ne olacak

Son düzenleme:

Haydi hayirlisi olsun...umarim hic sorunsuz ve tam istenilen sekilde bir dogum olur...

cnm benm dr da onun gibi bişi dedi..

yani çok kilo almadan yürüyüşü artır da gelsin inşallah paşacık dedi..

eskidenmiş o 4 doğurdum 5 doğurdum diye böbürlenmeler..

ne yarıştırıyorlarsa di mi..

inşallah normal standartlar içinde olurlar sağlıkla doğarlar bi de kolayca doğarlar ohh daha ne isteriz..

gunaydın kızlar ya ben cok gergınım streslıym bılıyrm bebege zararlı ama stres elımde degıl ne zaman gelecegını bılmedıgmz sancıları beklıyrz ben artk hurmna yemeye basladım doktrmda yuruyus yap bol bol dedı allahım bızede nasıp etsın dogum yapıp mınnakları kucagımıza almayı bugun cuma bol bol dua edelım

bu gidişle eşim buraya baktırmayacak bir daha.bakıp bakıp moralini bozuyorsun dedi.

insaalah canım benım ıkıncı ama ılkınde bukadar korkmuydm bunda sankı ılk dogum daha cok korkup stres yapıym

bu gidişle eşim buraya baktırmayacak bir daha.bakıp bakıp moralini bozuyorsun dedi.

nıye e ben aslında rahatlıyrm benımle aynı sorunları yasayanlarla paylasıyrm herseyımı sıkıntımı ıyıkıde var burası yoksa 9 ay gecmezdı doguranları görünce sevınıyrm allahım bızede yasatsın

benm bebekle burdaki bebekleri karşılaştırıyorum da sonra üzülüyorum onun için baktırmayacak diyroum

Herkese günaydinnn. Grip asini vuruldugumun 3. günü cok kötü grip oldum(( bogazim sis yutkunamiyorum, sag kulagim cok agriyor

insaalah canım benım ıkıncı ama ılkınde bukadar korkmuydm bunda sankı ılk dogum daha cok korkup stres yapıym

aslında hepimizden daha az stresli olmanız lazım. ablam 2. doğumunu hastaneye gittikten 20 dk sonra yapmış :) ikinci doğumlar çok daha kolay oluyormuş. bence sıkmayın kendinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…