2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Saolasın canım amin inşallah. 36.hafta bıraz erken ama bır sakıncası umarım olmaz doktorun daha ıyı bılır tabıkı benım 38 de falan olucak dogumu tetiklediğini bende duymustum.

ama ınannın morelım cok bozuk evet tehlıkelı bır durum olsa eve gondermzdı ama ben sureklı bebegımı dusunuyorum geceler nasıl gececek ya bır kere daha dolanırsa ya sıkarsa kordon boğazını ya oksıjen gıtmzse
bunları dusunucen sureklııı çok tedırgınım aklım hep kızımda napıcam bennn boyle zaman nasıl gecer r napıcam ben

Cok guzel anlatmışsin.
ben yemek yedim gittim canım yarım veya bir saat sonra verdim kanı...

Canım tokluk şekeri oldugu icin aslında 120 normal diyorlar ama benim de bazen yedikten sinra 129u falan gördüğüm oluyor. Annemin seker ölçme aleti var onunla arada ölçüyorum. Cok fazla gelmedi bana. Ama yine de dr'un ne der bilemem. Konuştun mu Dr'unla?

Canım kolay degil aklından çıkaramazsın simdi. Ne kadar Dr eve de göndermiş olsa da. Ama Allah'ın izniyle birsey olmaz insallah. Dr'un dikkat etmen gereken birsey söyledi mı. Yada daha sık muayene edeceğim dedi mı?
3 kere dolandıgi zaman hemen etkiliyor muymuş bebegi? Sen istirahat et bol bol.
Acil birsey görseydi Dr bence de eve göndermezdi.

selam anneler bu gün doktora gittim bebeğim 34 hafta 4 günlük 2400 gr geldi nasıl sizce ? bana az gibi geldi :S ilk aylarda önde gidiyodu hep kilosu ama son zamanlarda fazla almıyor nedense...
Yok canım maşallah az degıl bence muz ve pekmez kılo aldırıyor bebişe.
Kızlar 37+ 0 olduk bugün :) 1 hafta önce 3100 kg dı kızım.burda doğum yapanları gördükçe su ve nişan bekliyorum :) sabırsızlık hadsafada .
Hepimiz için kolay doğumlar olur inş :)
Maşallah bebişe Aynen bende öyleyım her agrıda acaba dıyorum
kızlar herkes normal doğur diyor bana ya.ben sezaryen istiyordum herkes normal doğur diyor bana.korkuyorumda..
Senın ve bebegın saglıgı ıcın en uygunu hangısıyse dr yönlendırır canım normale musayıtse tabıkı normal ama önemlı olan saglık.

Süper valla heycanla okudum Ne güzel darısı basımıza olsun cnm RABBİM analı babalı buyutsun.

Canım bebişin hareketlerını takıp edersın ona göre bır yol ızlersın bır durum olmaz ınanıyorumkı yuregını ferah tut olmazsa arada nstye gır .

yaılacak bır şey yokki jasmın cım ynı eve gondermekten başka yok haftya gel dedı bana sonrakı haftda sezeryan ama her hafta 1 hafta one alınıyo doğum ınan korkuyorum çok dun burda yazdım bugun doğururum dıye akşam çunku çok hareketlıydı anladım oyuzden sabah gıttım yoksa bızım kontrol yarındı kılo az alıyo 2850 de kaldı napıcam almıyo kıloda pekmez içiyom kaşık kaşık hareket etse korkuyom dolucak dıye etmse korkuyom bışey mı oldu dıye

Canım bebişin hareketlerını takıp edersın ona göre bır yol ızlersın bır durum olmaz ınanıyorumkı yuregını ferah tut olmazsa arada nstye gır .

hiç bie şeye odaklanamıyorum canım hareket cok etsede korkuyorum az etede korkuyorum çok edınce doluyo az edınce noluyo dıyorummm Allahım bana yardım etsın ilk dolanmasının sokunu yenı atlatmıştım gerı çözmüştür dıyodum ama 2 lemiş

Canım kilosu iyi bence. Bizimkiler aynı gidiyordu. Benimki de 2900 olmus. Bende o kadar muz pekmez vs yediğim halde. Sık sık takip edeceksin artık bebeğini. İnsallah vakit dolar da alırlar bebisini. Sonuçta bizimle olup da doğuranlar cok var. Erkene de alınsa sorun degil.
Büyüdüler artık.

önde gıdıyodu kılosu canım bı anda durdu dr ıyı dıyor kılo değil gelişime bakarız bız dıyor bı 3 olsaydı rahatlardım Allah bılıyor artk canım ınann hiç bişeye odaklanamıyorum

önde gıdıyodu kılosu canım bı anda durdu dr ıyı dıyor kılo değil gelişime bakarız bız dıyor bı 3 olsaydı rahatlardım Allah bılıyor artk canım ınann hiç bişeye odaklanamıyorum
Tahmin edebiliyorum canım. Belki alır daha kilo. Belli olmaz.
Gelişimi iyi demek. Kilo onemli degil gercekten. Biz cok önemsiyoruz.
Dua oku canım bol bol. Allah'a emanetler.

Kızlar 37+ 0 olduk bugün :) 1 hafta önce 3100 kg dı kızım.burda doğum yapanları gördükçe su ve nişan bekliyorum :) sabırsızlık hadsafada .
Hepimiz için kolay doğumlar olur inş :)

aynıyız seninle :) aramuzda tam bir hafta var ve bugün bebeğim benim de 3100 çıktı :)

doktorda beni korkuttu canım bu saatten sonra her an hazırlıklı ol dedi..sancına suyuna dikkat et dedi kanaman olursa direkt geliyorsun dedi...

ben yemek yedim gittim canım yarım veya bir saat sonra verdim kanı...

bana hiç öyle bişey demedi doktor ya, günlerimiz de yakın aslında seninle... neyse valiz hazır :)
canım ilk saatten sonra 140a kadar normal.. şekerin normal aralıkta ama sonuçta yukarı değere biraz yakın, diyet yapmasanda şeker tüketimine dikkat et bence.. bakalım doktor ne dicek?

senınle aynıyız benımde 2 hafta sonra doğumum 3 olurmukı dıyorum bende onden onden gıderken durdu 2 kere dolandı kordon ben oyuzdendır dıyorum canım cunku pekmez ve muz yıyorum n heergun

mrb kızlar çarşıdan geldik son eksiklerimizibitirmeye çalışıyoruz göbişimizin resmini ekledik linki bakın bakemhttp://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/610696-2013-ekim-annelerinin-gobisleri-67.html#post31970725

cnm ssenin bebek 35 haftalıkken kaç kiloydu haturlıyomusun

Kızlar simdi gobek topigine baktım da kishaji aşağıdaki mesajı yazmış ve bir daha gitmemiş. Acaba dogum yapmis mıdır o da?
Her gun bir dogum haberi yada sancı vs haberi almaya başladık.
Acaba tılsım ve Büşra ne yaptılar?
Tılsım da bugun girmezsem sezeryana almışlardır beni demişti.

kishaji said:
17-09-2013 03:08
o yukarda gördüğünüz göbeğin içeriği bu gece çıkmaya karar vermiş gibi görünüyor kızlar Dualarınızı eksik etmeyin şimdilk aralıklarını yazıyorum ceptelefonuma sıklaşınca eşimi uyandıracağım inşallah yalancı sancı değildir... ama nişanım gelmedi anlamadım vallahi...

Saolasın canım amin inşallah. 36.hafta bıraz erken ama bır sakıncası umarım olmaz doktorun daha ıyı bılır tabıkı benım 38 de falan olucak dogumu tetiklediğini bende duymustum.

yaptırmasam mı acaba çatı muayenesi dr. aslında güveniyorum ama yinede tedirginlik var tabi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…