slm kızlar nasılsınız çoktandır giremiyorum doğuran oldumu ? ben cok ağırlaştım artık dayanamıyorum zaman gecsın ve oğlumu kucağıma almak istiyorum. bugün sağ bacağımda bi kramp bütün gücümü aldı güya ütü yapacaktım mutfağı bıle toplayamadım öyle yatıyorum ağlıyorum. doktorum normal doğum dıyo karnım hala cok yukarda bebk kanala inmemiş ne zaman gelecegı belli değil artıkkk ben cokkk sıkıldımmmm yaaa.
sezinim yorumları yarıbucuk gördüm cnm hayırdır bi sorunmu var
canim sabirli ve sakin olmamiz lazim hareket ediyomusun yuruyus fln :26: ben 3 gun once gittim inmis kanala inse bi dert inmese cok aci veriyo sizliyo asagim bicakla kesiliyo gibi insan gercekten son zamanlarda cok daraliyo insallah saglikla aliriz kucaklarimiza
yaptırmasam mı acaba çatı muayenesi dr. aslında güveniyorum ama yinede tedirginlik var tabi:26:
gectıgımız cumartesı yaptı cnm Mehmet bey ve çatın müsait dedi. bu hafta sonu tekrar gelıcem. git gel zor oluyo bıde onun stresı sardı 1 saatlık yol sancım tutunca naapcam bilmiyom. inşallah bi aksilik çıkmaz. gerçi ablamda ilçedeydı suyu gelınce hemen yola çıktılar bide 2,5 saatlık yol ama bi sorunda olmadı şükür..Evet cnm doguran olmuş çok şükür darısı bızlere. Senın catı muanen kacıncı haftada yapılmıstı ben gecen gun gıttım ıkı hafta sonra dedi dr. Hakıkaten baya agırlastık artık ben bazen yuruyemez oluyorum.
Göbüşü inenler foto koysun bakalım benımkı ındımı ınmedımı anlamadım gerçi inse dr söylerdi heralde foto koyarım bakarsınız hatunlar tahmınımce 2 bucuk haftaya dogururum saglıcakla kavusalım ınsalllah
cnm dün yürüyüş yaptık onun sançışımı bu bacak krampı anlamadımkı. bugünde komsuya gittim geldım ordan sonra rahatsızlandım nazarlandımmı ne oldu bende anlamadım yaaa. önce böyle sızlanıyorum sonrada erken doğum yapıp küveze giren bebeklerı duyunca durabıldıgı kadar dursun dıyorum:26:
slmm kızlar nasılsınız biz iyiyiz
ama bişi sorcam bu akşam böyle alttan bişi çıkcak gibi çok afedersiniz altıma yapcakmışım gibi bişi hissttm neden oldu kii bilen varmı
merhabalar,ben sürekli takip eden ama fazla yazmayan bir üyeyim...o yüzden özel mesaj hakkım bile yok daha...
büşrayı merak ettim,ondan haber alan var mı acaba...onunla günlerimiz aynıydı,ve dün hiç doğum belirtim yok demişti,gece de suyu gelmiş...o öyle olunca ben de heyecanlandım,ama benim de belirtim kasılmam hiç yok,sadece alttaki kemiklerde ağrı var...
büşradan haber alırsanız paylaşın olur mu,merakta kaldım...
Anladım canım stres yapma sen gelırsınız panık yapmamaya özen gösterın tabı.gectıgımız cumartesı yaptı cnm Mehmet bey ve çatın müsait dedi. bu hafta sonu tekrar gelıcem. git gel zor oluyo bıde onun stresı sardı 1 saatlık yol sancım tutunca naapcam bilmiyom. inşallah bi aksilik çıkmaz. gerçi ablamda ilçedeydı suyu gelınce hemen yola çıktılar bide 2,5 saatlık yol ama bi sorunda olmadı şükür..
Aaaa koy canım bakayım bendebende koyiyimm bakalim benimki dogum kanalinda
slmm kızlar nasılsınız biz iyiyiz
ama bişi sorcam bu akşam böyle alttan bişi çıkcak gibi çok afedersiniz altıma yapcakmışım gibi bişi hissttm neden oldu kii bilen varmı
klnum merak etme bebis o banada oluyo bebek dogum kanalinda ve asagiya arada o kadar baski yapiyoki cikicak gibi sizi gibi
ne bileyim loorimm havadan nem kapar oldm erken gelmez inşallah bebişler
senınle aynıyız benımde 2 hafta sonra doğumum 3 olurmukı dıyorum bende onden onden gıderken durdu 2 kere dolandı kordon ben oyuzdendır dıyorum canım cunku pekmez ve muz yıyorum n heergun
inşallah cnmmm yaa ama benım oğlan daha kanala inmedi ne zamn inecekkı baya stres yaptım ben karnımda cok yukrdacanim merak etme artik dogsalar bile kuveze girmezler rahat ol saglikla gelsinler yavrular
inşallah cnmmm yaa ama benım oğlan daha kanala inmedi ne zamn inecekkı baya stres yaptım ben karnımda cok yukrdadoğum bayrama kalmasın dıyorum doktor olurmu olmazmı kafam cok karışık gecıkecekmı bizim oğlan ne
canim henuz haberimiz yok ama olursa burada paylasiriz tabiki
canim benim dr 5 ayliktan ihtibaren her zaman o alttan muayeneyi yapti elle hala daha devam ediyo bence bi sakincasi yok druna guven
inş herşey yolundadır...loori sen almanyadasın sanırım,ben Danimarka,bir mesajında 5. aydan bu yana çatı muayenesi olduğunu yazmışsın,ben daha hiç olmadım,doğuma kadar olmayacakmışım da,nstye de girmiyorum,usg ye de,sinirlerim bozuldu iyice durum böyle olunca...sen orda özel kliniğe mi gidiyorsun,yoksa normal hastaneye mi....yurtdışındaki tüm ülkeler mi böyle...
bi de aldığın bebek arabasını gördüm çok hoş,burda öyle yok,saçma sapan dev gibi şeyler var,ben de almadım ama yurt dışında mecburiymiş almak,bebeği dışarda uyutmak için,orda diğer ülkelere kargo oluyor mu,almanya bize 2 saat uzakta sadece,türkiyeden alamadık,kargo yok diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?