2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:26:
Ah canım çok önemli biley olsa yollsmzlardı zaten 37 olmuşsun hiç tehlikeye atmazlardı en kötü ihtimal 38 alalım derlerdi demekki dr böle uygun gördü canını sıkma bak elifçikte üxülür((( hareketlerine dikkat et kızların dediği gibi biliyorum üxülme demek saçma ama kötü düşünme sen yinede(

slm kızlar hiç keyfim yok ayaklarımda çok ağrı var sızlıyor ayrıca çatım genişliyor galiba genital bölgemdeki kemik kısmlarında da ağrı var oturup kalkarken çok zorlanıyorum ya benim gibi aynı sıkıntıyı çeken varmı.

Slmlar kızlar bugün eksiklerimizi tamamladık çok şükür bitti artık tam takım hazırız çok yoruldum artık yürüyüş bana göre degil kendimi sezeryana alıştırmayA çalışıyorum

ve kendime sinir oldum sizi takip edemiyorum aklım sizde arada telden bakıorum ama adapte olamıyorum dogum yapan varmı bugün

inş. her sey ıyı olur canım ınann içim şişti daralıyorummmartıkkk

İyi akşamlar kızlar,napıyosunuz?Ben de çok yoruldummmm,eşimle tadilat işlerini baya bitirdik sonra temizlik yaptık daha doğrusu eşim yaptı çoğunu ben de banyoyu temizledim ama pert Yarın öğleden sonra samimi bir arkadaşım gelecek pek hazırlık yapamadım artık olanla idare edicez..Bacaklarım çok ağrıyor ya..hiç halim kalmadı artık
Sezincim senin de tarihin belli olmuş,hayırlı olsun..İnş. herşey yolunda gidecek,sağlıklı güzel bir kızın olacak

kızlar nasılsınız 1 haftadır gıremedım özledım sızlerı benım azcık moralım bozuk 2 gun önce dr gıttım gelışımınde gerıleme var dedı dr ona agladım sızladım geldım henuz 1.960 gr çok kuçuk değilmi

yaptırmasam mı acaba çatı muayenesi dr. aslında güveniyorum ama yinede tedirginlik var tabi:26:

Valla bılemıyorumkı canım ıstersen doktoruna gıtdıgın zaman açık açık söyleyıver dogumu tetıklermı dıye içinde rahatlar. Yada 1 hafta geç gıt olmazmı?

inş. her sey ıyı olur canım ınann içim şişti daralıyorummmartıkkk

sezincim daralma sakin ol lutfen biliyorum belki kolay degil ama drun acillik bisey olsaydi seni birakmazdi emin ol icini ferah tut insallah bisey olmicak

sezinim canım inan herşey çok güzel olacak...
hangi tarihte gelio prenses

canım belli mecburı tarıh alındı işte her gıtmemdee bır tarih one cekıyor hayırlısı Allahtan

Sıkma canını annesi dogana kadar daha kılo alır sen beslenmene dıkkat et ben bol bol muz pekmez yıyorum

3 ekım canım 1 hafta erkene aldık ben 1 cının şokunu ywni atlatmışken 2 . yı gorunce napcamı şaşrdım ya 3 olursa

oyy Elifcik 3 ekimdemi geliyo hayirlisiyla gelsin insallah.. Annesi o kadar guzel oda yaptiki artik durmak istemiyo

sezincim daralma sakin ol lutfen biliyorum belki kolay degil ama drun acillik bisey olsaydi seni birakmazdi emin ol icini ferah tut insallah bisey olmicak

lorım zaten şuan bılmıyoruz bişey 2 kere dolanmış sıkıştırsa dıye korkuyorum ben cok hareketlı bır bebek ya dun gece cok hareket ettı sonra durdu anladım yarındı kontrolum sonrada hareketı azaldı galıba ordon kısalınc hareket edemıyooooooooooo ve ben cok korkuyorum sureklı aklım onda çok hareket etmsın ama etsınde işte karma karşıgım

slm kızlar nasılsınız çoktandır giremiyorum doğuran oldumu ? ben cok ağırlaştım artık dayanamıyorum zaman gecsın ve oğlumu kucağıma almak istiyorum. bugün sağ bacağımda bi kramp bütün gücümü aldı güya ütü yapacaktım mutfağı bıle toplayamadım öyle yatıyorum ağlıyorum. doktorum normal doğum dıyo karnım hala cok yukarda bebk kanala inmemiş ne zaman gelecegı belli değil artıkkk ben cokkk sıkıldımmmm yaaa.
sezinim yorumları yarıbucuk gördüm cnm hayırdır bi sorunmu var

Kuzum moral bozmak yok Elifcik sapasaglam dogucak insallah sen kendi hareketlerine dikkat et kalkarken donerken fln yavas yavas hareket etmeye calis ayetel kursi oku bol bol bende dua ediyorum sana ferahlat icini biraz

canim sabirli ve sakin olmamiz lazim hareket ediyomusun yuruyus fln :26: ben 3 gun once gittim inmis kanala inse bi dert inmese cok aci veriyo sizliyo asagim bicakla kesiliyo gibi insan gercekten son zamanlarda cok daraliyo insallah saglikla aliriz kucaklarimiza

Valla bılemıyorumkı canım ıstersen doktoruna gıtdıgın zaman açık açık söyleyıver dogumu tetıklermı dıye içinde rahatlar. Yada 1 hafta geç gıt olmazmı?

​En iyisi dr sormak hem dediğin gibi içim rahatlar canım haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…