2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende öyleyim hep yiyeyim istiyorum doymak bilmiyorum.. ama diyet programından da çıkMıyorum buna rağmen 1,5 kilo almışım bir haftada.. .
aman takmıyorum artık canım..doktor stres etme dedi 11 kilo çok normal dedi..kendini de bebeği de strese sokma dedi..

hoşgeldin canım bugün de bizim vardı randevumuz...bizim de verimli geçti...benimkinin de kilosu fazla çıktı...ve korkuttu bu kilosu beni...

didoşum doğurmadın mı kız sen daha...ben aynur abladan önce pırtlatırsın diye düşünmüştüm...doktorum da dedi her an hazırlıklı ol gelişimi 10 gün ileriden dedi...ama göbük bayağı ileri çıktı..kafama çok takıldı...bilmiyorum hormon tahlili neden istedi...kötü birşey diyecek diye soramadım da..sen tayin işini naptın canım ya...bir aksilik yok değil mi? göreve başladın herhalde...

eşim evlendiğimizden beri zeynep istiyordu kızım olursa adı zeynep olcak diye.eşimin ismine çok uygun o yüzden istiyor kızım 6 yıl sonra geldi adıyla geldi zeynebim
Zeynep güzel isim ama. Severim Zeynep ismini.
hadi ben çıkar kızlar namaz kılıp yemek hazırlamam lazım kendinize ve bebişlere iyi bakın
Allah kabul etsin. Kolay gele.
Sana da kolay gelsin canım.

Serapcim Dr'una ısınmana sevindin. Hormon tahlilini neden istemiş olabilir diye hic bir fikrim yok. Ama ölçümlere takılma bence bizim de hep kafası buyuk çıkıyor. Kilosu da yerinde maasallah. Kilo onden gidiyorsa o yüzden sormuştur seker var mı diye. Seker çıkarsa bebekler hep kilolu oluyor ya. Bundan sonra dinlen.
Zaten okulda bitiyor yarın insallah.
Memnun kaldın herhalde bu Dr ve hastaneden degil mı?

kız doğuramadım gitttii oğlan yerini sevdi çıkmam da çıkmam diyo D işin şakası sabah kahverengi lekem geldi hafifde sancılarım var artık gelir diye düşünüyorum.. Bir aksilik çıkmadı göreve başlamakta canım eşim giti halletti.. doğum öncesi 3 hafta izinliyim. doğumdan sonrada 8 hafta sonrada iş başı kısmetse...

hangi hormonla alakalıdır bilmiyom ama o göbeğin büyük çıkmasından dolayı istedi heralde hormon testini zaten haftalarını doldurdun sayılır canım korkma yarın ola hayrola bakalımm ne diyecek dr..

selam anneler bu gün doktora gittim bebeğim 34 hafta 4 günlük 2400 gr geldi nasıl sizce ? bana az gibi geldi :S ilk aylarda önde gidiyodu hep kilosu ama son zamanlarda fazla almıyor nedense...

evet doktoruma ısındım canım en azından aldı karşısına nazikçe herşeyi anlattı...hastaneden de memnun kaldım sancı odaları herkesin ayrıymış...o sesleri de duymak istemiyordum ebe ve hemşireyle konuştuk doğum hakkında...neler lazım neler gerekli diye...yarın çıkacak sonuç inşallah aksi bir durum yoktur...

Kızlar 37+ 0 olduk bugün :) 1 hafta önce 3100 kg dı kızım.burda doğum yapanları gördükçe su ve nişan bekliyorum :) sabırsızlık hadsafada .
Hepimiz için kolay doğumlar olur inş :)

kuzun kısmetiyle geldi annesi..hayırlı olsun görevinde artvin çıkmış..güzeldir oralar...lekelenmen olduysa bugün yarın paşa kollarında demektir..neyse bizleri de habersiz bırakma canım...

kızlar herkes normal doğur diyor bana ya.ben sezaryen istiyordum herkes normal doğur diyor bana.korkuyorumda..

doktorunu sevmene sevindim bebeişine de maşallah serapcım sezaryan da olsa hayırlısı canım yapacak bi sey yok sen cantanı hazırlamıştın değil mi valla 1 gün var aramızda ama sanki sen erken pırtlatıcaksın gibi içime doğuyor

kuzun kısmetiyle geldi annesi..hayırlı olsun görevinde artvin çıkmış..güzeldir oralar...lekelenmen olduysa bugün yarın paşa kollarında demektir..neyse bizleri de habersiz bırakma canım...

evet canım hem bana hem teyzesinee iyi oldu (ablam da atandı) çok şükür..

Bende tetikte bekliyorum canımm.. bizim topiğe uğramaz oldun sende oraya uğrada habersiz bırakma bizi ..

Dr geldim şimdi 2200 olmuş bizim kız :) nst sancı çıkmadı pzt okula gitcem bakalım inş tekrar etmez 34.haftamızdaymışız ve önceden tersti şimdi başı aşağı dönmüş normal doğum görünüyor şimdilik :18:benide korku sardı((

doktorda beni korkuttu canım bu saatten sonra her an hazırlıklı ol dedi..sancına suyuna dikkat et dedi kanaman olursa direkt geliyorsun dedi...

ilk tercihim Istanbul ( 2004-2005 yilinda yasadim) ikincisi kesinlikle Izmirrrr

pavlıcım o para ne kadar yıkansada sence temızlenırmı?ama madem adetmış ınsan bırsey dıyemıyor işte ama ben yapmamda yememdeherkezde farklı demekkı

evet canım hem bana hem teyzesinee iyi oldu (ablam da atandı) çok şükür..

Bende tetikte bekliyorum canımm.. bizim topiğe uğramaz oldun sende oraya uğrada habersiz bırakma bizi ..

sevindim canım...bereketiyle geldi senin minnak...topiğe uğruyorum aslında ama pek kimselere denk gelmiyoruz...bakıp çıkıyorum arada...şu son zamanlarda uğramadım ama...

gözun aydın.Allah yardımcınız olsun ınsallah........

pavlıcım o para ne kadar yıkansada sence temızlenırmı?ama madem adetmış ınsan bırsey dıyemıyor işte ama ben yapmamda yememdeherkezde farklı demekkı

eşim parça pinçik etti kurabiyeleri dedim ne yapıyosun on kuruş arıyorum diyo boğazına falan kaçar ben bakayım hangisinde var dedi parçaladı iyice 4 taneden 1 tanesinde çıktı ayarlamıştır o diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…