2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

hehehe senin elti işi ticarete dökmüş resmen

maşallah, Allah uzun ömürler versin miniğe.. hepimize de böyle kolay doğumlar nasip olsun inşallah :) bebek kaçıncı haftada ve kaç kilo doğdu?

Allah uzun sağlıklı ömüler versin.bnimde geçen pazar öyle gaz sancısı girior veçıkyor hast gittik nst ye girdim geçti kasılma ve ağrı olmuş meğer

ooo serin serin cok güzel yerdesinn...Bize de yaklasmissin, annemler de Antalya da benim...Ankara yi hic sevmedim hicde sevemicem sanirim. Ne kadar kuru ve soguk bir sehir:))
yok ablacım keşke serin olsa, ankara ile aynı.. bikaç gündür fark var serinlikte sadece.. antalyaya da ilk zamanlar çok gidip geldik eşim ve arkadaşlarla.. lunaparkı akvaryumu alışveriş merkezlerini turlayıp gelirdik.. eşimin kuzenide orada, havaalanından misafirleri almaya gittiğimizde erken çıkar onlarla vakit geçirirdik :) ben ankarayı seviyorum belkide orada doğup büyüdüğüm içindir.. Biçok güsel anım var :)

Ankarada dogup büyüyenler oraya asik canim .. Benim de cok arkadasim var Ankara li...Ben Antalya yida cok sevmem. Ama Istanbul a asigimm:))

geçmiş olsun canım korkma içini ferah tut dua edeceğim senin ve bebeğin için

çok sağolcanım...hepiniz sağolun..ALLAH ım hepinize mutlu doğumlar nasip etsin..sağlıkla hemencecik kavuşun yavrunuza..
dün spinal sez ile doğum yaptım...dua edin hepiniz kızım kuvezde..3260 gr.ve 52 cm doğdu ama daha sonradan sez doğumdan kaynaklandığını öğrendiğim bi sorun yaşıyorz...bebeğim çıkarken akciğer ıslaklığı olmuş yani solunum güçlüğü çekiyrz.bı yüzden küvezde yavrucağım...yapabiliosanız normal doğum yapın derim..ilk bebeğimde hiç böyle bi sorun yaşamamıştım..o da sez.dı...37 hafta 3 günde doğum yaptım..dr lar durumunun iyi gittiğini sölüyr.,ilkj gördüğümde hüngür hüngür ağladım emzirmeme bile izin vermediler..şimdi evdeyin kızım hastanede..eşim gitti görmeye rengi koyu morumsuydu..şimdi açılmış bembeyaz olmuş diyor..dr da iyiye gidiyor en geç bir hafta sora taburcu ederiz dedi..
dua edin şöyle içten kızlar..bana sütü sağ biz verelim diyorlar ama sütüm yok ki sağayım.bir iki damla anca geldi..
yarın öbür gün gidicem hergün vericem sütümü 1 damla da olsa..çok acıyo göğüslerim..acaba sağmakla yanlış mı yapıyorum başka bi şansım yok.çıkarmıolar kuvezden..bi görseniz hızlı hızlı soluk alıp veriodu en son gördüğümde yavrucağım..
en kötüsü de yan odalardan bebek sesleri gelio..odamdaki bebek kuvezini götürmeleri..
tutramadım kendimi boşaldı gözyaşlarım..şimdi olduğu gibi...

kızlar akıntıyla karışık az pembe leke geldi doktora gidemedim salı günü randevum var sizce tehlikeli bi durum var mıdır? bana yardımc olun zaten doğum stresi vardı birde bu korku.. psikolojim yerlerde..

Canım sen Dr'unu ara. Nisan da olabilir. İlişkiye girdikten sinra mı geldi? Sen Dr'una herseyi anlat. Gerekirse muayeneye çağırır.

hayırlı olsun canım umarım tez zamanda çıkar bebiş küvezden..sütünü de sağ canım ki sütün olsun şimdi sağmazsan sütün hiç gelmez bebiş çıkınca da doya doya emzirirsin tatlışını

Gözün aydın cnm inşallah atlaırsınız budurumu sağmakla bence iyi yapıyosun 2-3 satte 1 sağmaya devam et bence. gerçi hemşirelerin sana bilgi verir öyle öyle gelecektir çünkü sezeryanda hemen süt gelmiyor bebek emdikçe geliyor bebeğin küvezde olduğu ememediği için mecburen sağıp beyne o sinyali vermen lazım Allah kolaylık versin

Ankarada dogup büyüyenler oraya asik canim .. Benim de cok arkadasim var Ankara li...Ben Antalya yida cok sevmem. Ama Istanbul a asigimm:))
istanbul gezmek için çok güzel bi yer, ben üniv.deyken gitmiştim arkadaşlarla, çok güzel zaman geçirdik :) ama yaşamak için çok zor bi şehir.. geçen senenin sonunda da izmiri dolaştık biraz, çanakkaleye giderken.. ben şahsen orada yaşamak isterdim :))
canım allah size bağışlasın, hayırlısıyla bir an önce toparlanır çıkar inşallah, dualarımız sizinle..

canım benim gözün aydın korkma hiç sakın endişelenme eltiminde öyle oldu 1900 doğdu birde onunki, ama şimdi kocaman oldu 6 buçuk kilo 4. ayında. içini ferah tut herşey yoluna giricek kilosu çok iyi çünkü bebeğinin,sütünü sağmaya çalış damla damlada olsa sen sağdıkça o artıcak dualarım seninle Allah tez zamanda bebeğine kavuştursun sağlıcakla inşallah...

benmde bogazda kasınma terleme burun akıntım var sukur öksuruk yok bende yarın yAzdrym ılac azda kaldı ama ıyılesırım belkı
Allah hepimize acil şifalar versin insallah canım. Hele bu son haftalarda biran ince toparlanmamiz lazım.
Oh oh maasallah :) seker mı vardı arnde canım.
Dogum seklinde hangisi hayırlıysa o olsun.
Canım kadin doğumcularin oluyor maalesef öyle. Bizimde gecen randevumuz vardı ertesi güne aldılar. Ameliyata girmiş dr'um. Sonuçta olabilecek seyler bunlar. Sezeryan dogum vs biranda olabilen seyler. Bizim basımıza da gelebilir.
Senin tek dezavantajın dr'un uzakta. Bizimki beylikduzunde olunca sorun olmadı.
Esine de takılma. O da yollarda geldi diye hastaneye kızmıştır. Aranizdaki küslüğü de cok uzatmayın canım.

Zaten bizim Ekim annelerinin cogu lda eylul annesi oldu :)
Allah analı babalı büyütsün insallah. Hayırlı bir evlat olsun.

o zaman geçmiş olsun diyelim sana benim de başıma hep gelir bu olay ne zaman cam silsem en geç ertesi gün akşama yağmur yağar
bende diyorum hava yağışlı gösteriyo da niye buraya yağmıyo
demek şifresi buymuş, hemen camları silmeye başlayım en iyisi

çok ama çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden sakınsın meleklerimizi en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah yavrun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…