• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bak sen camları sil hemen başlar ya da benim şansım öyle dur ben gelip silim o zaman kesin yağar:1::1:
ben senin bütün işlerini hallederim hiç düşünme, sen bizim camları sil yeter ki:1::1:
zaten sıcak basıyo yeterince, bi de havanın sıcağıda ekleniyoo, sulu sulu geziyoruz ortalıkta :1:

Oh oh maasallah :) seker mı vardı arnde canım.
Dogum seklinde hangisi hayırlıysa o olsun.

evet canım şeker var, beklenen kilolar böyle oluyomuş şekeri olan annelerin bebeklerinde :( halbuki anacığı 9 kilocuk almıştı bugün itibari ile 10 kilo almış bulunuyorum:)
sen nasıl oldun ? biraz rahatsızdın

çamaşır asmaya eleman aranıyor ilgilenenler özel mesaj atabilirler :9:
dün renkliler bugün beyazlar.. kv çamaşırlarını çıkarır çıkarmaz ben atıyorum bizimkileri :9:

hehehe senin elti işi ticarete dökmüş resmen :D

evet canım öyle yaptı:1: paket yapmış getirdi 4 tane.eşime söledim anlatttım bozuldu biraz seni çağırmak yok komşu gibi getiriyor sana ama ablalarına ablasının komşularına özel adım kurabiyesi yapıyor dedi gitmek yok çağırsada dedi zaten çağırmadı davet etmedi tabağını verdi gitti:37:

10 eylül 2013 saat: 14:45 kızımla buluşma anım :)

gece başlayan gaz sancısına benzeyen ağrılarım 2 saatte bir gelmeye başladı. sonra saatte 1, sonra yarım saatte 1 derken sabah oldu. eşime kahvaltı hazırladım işe gönderdim ve hiçbirşey belli etmedim. hep acaba mı diyordum kendi kendime.
Sonra ishalim başladı ve ağrılar şiddetlendi. Sancıların süresi 20 dakikaya kadar inince kayınvalideme indim alt katımda oturuyor kendisi.
Hemen apar topar hastaneye gittik. ben daha durun belki değildir diyorum :) ağrılar halen çekilir gibi gülüp konuşabiliyorum..
acil muayeneye girdik ve doktor muayne etti vee açıklığım 4 cm olmuştu bile.
hemen yatış yaptı benim etekler tutuştu:) eşimi aradım apar topar işyerinden geldi. ebeler sürekli tuşe yapıyorlar açılma 5 cm..suyumu patlattılar,
o sırada rahim açıcı iğne ve suni sancı verildi. ve 15 dakikalık tarif edemeyeceğim sancılardan sonra açılmam 9 cm ve sancı aralıkları 2 dakikaya düştü ben halen odadayım.
doktorum geldi beni doğum odasına aldılar. çatala çıktım hemen kesi yapıldı. ilk ıkınmada bebişimin kafası, ikinci ıkınmada bebişim doktorun elindeydi. ya rabbim bir doğum bu kadar mı kolay olur sana binlerce şükürler olsun. 20 dakikada doğurdum hemde çatır çatır inanması o kadar güç ki.. herkese böyle doğumlar nasip olsun
Allah analı babalı büyütsün insallah. Ne guzel bir dogum olmus. Maasallah. Allah bizlere de bu kadar guzel ve kolay bir digum nasıl etsin.
çok sağolcanım...hepiniz sağolun..ALLAH ım hepinize mutlu doğumlar nasip etsin..sağlıkla hemencecik kavuşun yavrunuza..
dün spinal sez ile doğum yaptım...dua edin hepiniz kızım kuvezde..3260 gr.ve 52 cm doğdu ama daha sonradan sez doğumdan kaynaklandığını öğrendiğim bi sorun yaşıyorz...bebeğim çıkarken akciğer ıslaklığı olmuş yani solunum güçlüğü çekiyrz.bı yüzden küvezde yavrucağım...yapabiliosanız normal doğum yapın derim..ilk bebeğimde hiç böyle bi sorun yaşamamıştım..o da sez.dı...37 hafta 3 günde doğum yaptım..dr lar durumunun iyi gittiğini sölüyr.,ilkj gördüğümde hüngür hüngür ağladım emzirmeme bile izin vermediler..şimdi evdeyin kızım hastanede..eşim gitti görmeye rengi koyu morumsuydu..şimdi açılmış bembeyaz olmuş diyor..dr da iyiye gidiyor en geç bir hafta sora taburcu ederiz dedi..
dua edin şöyle içten kızlar..bana sütü sağ biz verelim diyorlar ama sütüm yok ki sağayım.bir iki damla anca geldi..
yarın öbür gün gidicem hergün vericem sütümü 1 damla da olsa..çok acıyo göğüslerim..acaba sağmakla yanlış mı yapıyorum başka bi şansım yok.çıkarmıolar kuvezden..bi görseniz hızlı hızlı soluk alıp veriodu en son gördüğümde yavrucağım..
en kötüsü de yan odalardan bebek sesleri gelio..odamdaki bebek kuvezini götürmeleri..
tutramadım kendimi boşaldı gözyaşlarım..şimdi olduğu gibi...
Canım insallah bebegin biran once kuvezden çıkar. Sütunu sağmakla iyi ediyorsun bence. İnsallAh daha da çoğalır sütun bebeğini beslersin.
sizde mi zeynep koyacaksınız ismini bizde zeynep koyucaz yastık çok güzelmiş nerden aldın çok beğendim rabbim kullanmayı nasip etsin

Yalnız farkettim de ne cok Zeynep ismini koyan var :)
Bizim bir akraba da iki idim koydu biri Zeynep :)
Bu arada o yastigi ben butikbebede de gördüm.

çamaşır asmaya eleman aranıyor ilgilenenler özel mesaj atabilirler :9:
dün renkliler bugün beyazlar.. kv çamaşırlarını çıkarır çıkarmaz ben atıyorum bizimkileri :9:

birazdan eşim gelir çorbayı bılenderden geçirmem lazım adam aç geliyor ama üşeniyoruuum çamaşırları kim asacak bu basit işi bile yapasım yok:31:

Son düzenleme:
çok sağolcanım...hepiniz sağolun..ALLAH ım hepinize mutlu doğumlar nasip etsin..sağlıkla hemencecik kavuşun yavrunuza..
dün spinal sez ile doğum yaptım...dua edin hepiniz kızım kuvezde..3260 gr.ve 52 cm doğdu ama daha sonradan sez doğumdan kaynaklandığını öğrendiğim bi sorun yaşıyorz...bebeğim çıkarken akciğer ıslaklığı olmuş yani solunum güçlüğü çekiyrz.bı yüzden küvezde yavrucağım...yapabiliosanız normal doğum yapın derim..ilk bebeğimde hiç böyle bi sorun yaşamamıştım..o da sez.dı...37 hafta 3 günde doğum yaptım..dr lar durumunun iyi gittiğini sölüyr.,ilkj gördüğümde hüngür hüngür ağladım emzirmeme bile izin vermediler..şimdi evdeyin kızım hastanede..eşim gitti görmeye rengi koyu morumsuydu..şimdi açılmış bembeyaz olmuş diyor..dr da iyiye gidiyor en geç bir hafta sora taburcu ederiz dedi..
dua edin şöyle içten kızlar..bana sütü sağ biz verelim diyorlar ama sütüm yok ki sağayım.bir iki damla anca geldi..
yarın öbür gün gidicem hergün vericem sütümü 1 damla da olsa..çok acıyo göğüslerim..acaba sağmakla yanlış mı yapıyorum başka bi şansım yok.çıkarmıolar kuvezden..bi görseniz hızlı hızlı soluk alıp veriodu en son gördüğümde yavrucağım..
en kötüsü de yan odalardan bebek sesleri gelio..odamdaki bebek kuvezini götürmeleri..
tutramadım kendimi boşaldı gözyaşlarım..şimdi olduğu gibi...

ayyyyy canımmmmm gözün aydın dualarımız seninle kısa sürede sağlıcakla bebişini kucağına al insallah ekim anneleri oldu eylül anneleri:9::9::9:

evet canım şeker var, beklenen kilolar böyle oluyomuş şekeri olan annelerin bebeklerinde :( halbuki anacığı 9 kilocuk almıştı bugün itibari ile 10 kilo almış bulunuyorum:)
sen nasıl oldun ? biraz rahatsızdın

Dünden beri antibiyotik iciyorum. Daha iyim cok sukur. Bakalım biraz daha iceyim iyilesirsem belki bırakırım ilacı. İNsan yine de tedirgin oluyor ilac icince.

Allah analı babalı büyütsün insallah. Ne guzel bir dogum olmus. Maasallah. Allah bizlere de bu kadar guzel ve kolay bir digum nasıl etsin.

Canım insallah bebegin biran once kuvezden çıkar. Sütunu sağmakla iyi ediyorsun bence. İnsallAh daha da çoğalır sütun bebeğini beslersin.

Yalnız farkettim de ne cok Zeynep ismini koyan var :)
Bizim bir akraba da iki idim koydu biri Zeynep :)
Bu arada o yastigi ben butikbebede de gördüm.

eşim evlendiğimizden beri zeynep istiyordu kızım olursa adı zeynep olcak diye.eşimin ismine çok uygun o yüzden istiyor kızım 6 yıl sonra geldi adıyla geldi zeynebim

hadi ben çıkar kızlar namaz kılıp yemek hazırlamam lazım kendinize ve bebişlere iyi bakın:16::16:

maşallah, Allah uzun ömürler versin miniğe.. hepimize de böyle kolay doğumlar nasip olsun inşallah :) bebek kaçıncı haftada ve kaç kilo doğdu?

amin canım. 39+2 de 3 kilo doğdu kızım.

kızlar bende kaçıyorum, dünkü çamaşırlarımı katlayıp yerleştiricem, sonra yemeğe geçicem. eğer gözüm keserse ardından pratik bi tatlı yapim diye düşünüyorum.. tabi genelde düşünmekle kaldığım için emin olamıyorum :1::1:
hepinize hayırlı akşamlar, kendinize ve bebişlere çok iyi bakın :54::54:

kız ılk yıl ben bı baktım heryerde trbzo bayrakları maç oldugu gunlaer öğrencılerım formalı hepsiii gol atınca sıraların tepesinde sevınıyolar sonra bı baktım ben trabzonsporlu olmusum koyu evde eşimle ızlıyom falan buyulu bır seheır gercektn yaşamak lazım burayı:1::1: a dedım ben nodlum daalga gecerdım konuşmalarıyla mudurumun falan ssonra bende aqynı konuşmuyayım mı bana gulduler ya sen mıydın bızle dalga gecen mesela şey dıyolr -yürüme yürüdüm- ya yurudum dıyın sadece derdım bıgun bn dersten cıkınc sey demişim -bu çoccuklada anlama anlamıyolar - öğrretmenler odasın da herkes guldu nden guluyosunuz dıyorum dün farkında değilim:1::1::1::1::1:olmuşum bnde laz

:)) çok iyiymiş hocam ya.. anladığım kadarıyla meslek öğretmenlik

bu arada bu gün doktora gittim, çok şükür içimi biraz ferahlattı. kilo alımı güzelmiş yani biraz toparladı en azından :) kordon dolanması için de şu an için bir risk teşkil etmiyor rahat ol dedi. hareketlerini takibe devam. pazartesi tekrar çağırdı. hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim.

sizde mi zeynep koyacaksınız ismini bizde zeynep koyucaz yastık çok güzelmiş nerden aldın çok beğendim rabbim kullanmayı nasip etsin

evet canım eşim çok istedi zeynep olmasını benimde hoşuma gitti..butikbebeden aldım ama dün son günüydü markası orenda sık sık indirime giriyor alışveriş sitelerinde.

Allah uzun sağlıklı ömüler versin.bnimde geçen pazar öyle gaz sancısı girior veçıkyor hast gittik nst ye girdim geçti kasılma ve ağrı olmuş meğer

sağol canım Allah razı olsun. yalancı sancı dedikleri arada bir giren düzensiz sancılar çok oldu bende de. sonuncusunuda öyle zannettim ana öyle bir düzenliydi ki sorma gitsin:)

19 dakika- 18 dakika- 17 dakikada bir bir inmeye başlayınca eyvah dedim bebek geliyor:) ben daha evdeyim :)
çok düzenli bir şekilde aralıklar iniyor. Normal doğum yapacak annişlerin aklında bulunsun.

Biz geldik teyzelerimiz...doktor randevumuz vardı biliyorsunuz...gittik acayip yoğundu...muayenemizi olduk..sıcak geldi doktorun davranması...baş ve boy gelişimine göre 35+5 çıktı ama göbek yani karın çevresine göre 39+0 çıktı...:18::18:doktorumuz göbüklü bir bebek dedi. tekrar tekrar ölçtü beni de korku sardı...kilosu 3360 gram çıktı...şekerin çıkmış mıydı dedi..hayır dedim....kan ve idrar tahlili istedi...kan tahlili içinde hormon tahlili de varmış...sizce neden istemiş olabilir hormon tahlilini..ilk defa verdim hormon tahlilini...korkumdan da doktora soramadım...yarın çıkarmış...yarın tekrra gideceğiz doktorumuza...pazartesi raporumuzu alıp okuldan ayrılıyoruz...30 eylüle randevu verdi...ve her an hazırlıklı oldu..çantanı hazırla dedi..nst istedi..nst.ye çıktık..kalp atışları minnakımın çok güzelmiş...sancım çıktı ama ciddiye alınacak sancı değil adet sancısına benzer sancılar dedi...artık dikkat etme vaktiymiş...ağır iş yapma çantanı hazırla arabanın arkasında tut dedi...doğumhaneye nst için çıktık ebe ve hemşire oradaydı..neler lazım diye konuştuk..bir takım istediler bana bir pijama takımı bir gecelik dediler...birde terlik..battaniye gerisini hastane veriyormuş...dışarıdan ebe getirttirebiliyormuşuz..istersek doktor istersek ebe giriyormuş doğuma...tabi normal doğum olursa...sezeryan olursa tabi ki doktorumuz yapcak...bizden bu kadar kızlar...ama içime doğan bana sezeryan yolu görünüyo...

tartıya bakarsan ben iştahsız olduğum günde öyle çıkmıştım. tartıldım herşey iyi güsel halen 66dayım, ertesi gün bi tartıldım 8 gösteriyo şok oldum ya :53: :9:sırf kilo olarak bakmamak gerekiyomuş serabım, elde kolda oluşan ödem ve artan vücut yağları da var ki bunlarında büyük kısmı doğumda gidiyo. son aylardaki kilo oynamaları ondan olsa gerek..

ya bende yemeyi abartmadım ama kilolar löpür löpür geliyor ben anlamadım...

Biz geldik teyzelerimiz...doktor randevumuz vardı biliyorsunuz...gittik acayip yoğundu...muayenemizi olduk..sıcak geldi doktorun davranması...baş ve boy gelişimine göre 35+5 çıktı ama göbek yani karın çevresine göre 39+0 çıktı...:18::18:doktorumuz göbüklü bir bebek dedi. tekrar tekrar ölçtü beni de korku sardı...kilosu 3360 gram çıktı...şekerin çıkmış mıydı dedi..hayır dedim....kan ve idrar tahlili istedi...kan tahlili içinde hormon tahlili de varmış...sizce neden istemiş olabilir hormon tahlilini..ilk defa verdim hormon tahlilini...korkumdan da doktora soramadım...yarın çıkarmış...yarın tekrra gideceğiz doktorumuza...pazartesi raporumuzu alıp okuldan ayrılıyoruz...30 eylüle randevu verdi...ve her an hazırlıklı oldu..çantanı hazırla dedi..nst istedi..nst.ye çıktık..kalp atışları minnakımın çok güzelmiş...sancım çıktı ama ciddiye alınacak sancı değil adet sancısına benzer sancılar dedi...artık dikkat etme vaktiymiş...ağır iş yapma çantanı hazırla arabanın arkasında tut dedi...doğumhaneye nst için çıktık ebe ve hemşire oradaydı..neler lazım diye konuştuk..bir takım istediler bana bir pijama takımı bir gecelik dediler...birde terlik..battaniye gerisini hastane veriyormuş...dışarıdan ebe getirttirebiliyormuşuz..istersek doktor istersek ebe giriyormuş doğuma...tabi normal doğum olursa...sezeryan olursa tabi ki doktorumuz yapcak...bizden bu kadar kızlar...ama içime doğan bana sezeryan yolu görünüyo...

Serapcımmm senin paşa da kocaman olmuş maşallah... Hormon tahlilini bilmiyorum ama inşallah sıkıntılı bir durum çıkmaz.. Bu arada dikkat et kendine herkes patır patır doğuruyo :1::1: benim günüm doldu geçti hala doğuramadım gittii:1::1: İnşallah sağlıklı sıhhatli ve vaktinde bir doğum olur canım

Back