2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
37 ve 38.haftadan sonra her an tetikte olmamız gerekiyor kızlar o zaman....her an ben geliyorum diyebiliyormuş karnımızda ki minnaklar...

günaydınlar herkese
günaydınnn kuzummm
Günaydın kızlar. Büşra'yla dun bizim sancımız yok bebeklerin keyfi yerinde herhalde hic gelmeye niyetleri yok dıyorduk, sabah suyu gelmis.
Ay bende heyecanlandim simdi.
günaydın jasminimmm, bende girer girmez onu gördüm hem heyecan hem tuhaf bi duygu..

günaydınn bugün çook erken uyandık bel ağrım uyutmadı sonrada kızımın hareketleri uyutmadı ben de kalktım kahvaltı yaptım birz tv izleyip geldim 2 gündür giremedim nete doğuran var mı?

37 ve 38.haftadan sonra her an tetikte olmamız gerekiyor kızlar o zaman....her an ben geliyorum diyebiliyormuş karnımızda ki minnaklar...
normal doğum 37. haftanın içindeyken başlayabiliyomuş, bende öyle biliyorum serabım. 37ye kadar olanlar sadece erken olarak adlandırılıyormuş. sonrası normal doğummuş.

günaydınn bugün çook erken uyandık bel ağrım uyutmadı sonrada kızımın hareketleri uyutmadı ben de kalktım kahvaltı yaptım birz tv izleyip geldim 2 gündür giremedim nete doğuran var mı?
günaydın cnm geçmiş olsun.. sertkaya07 var, diğeri de mexx di sanırım. bi tanesini bende okuyamadım geçmişte. bugünde büşranın suyu gelmiş, ondan haber bekliyoruz :)

günaydınnn kuzummm

günaydın jasminimmm, bende girer girmez onu gördüm hem heyecan hem tuhaf bi duygu..
Günaydın canım. Evet heyecan ve değişik bir duygu dediğin gibi :)
Aynen öyle canım her sn gelebilirler.

Büşra'njn suyu gelmis sabah.

günaydın kızlar geçmiş baktım biraz bi erken gelen bebeişimiz var sanırım sağlıcakla büyüsün sezinnnnn kızının cicilerine bayıldım yaza giymesi için bile şimdiden mı aldın kızzzzz sabırsız anne Büşra nın da suyu gelmiş sanırım haberi olan var mı:26:

günaydın cnm geçmiş olsun.. sertkaya07 var, diğeri de mexx di sanırım. bi tanesini bende okuyamadım geçmişte. bugünde büşranın suyu gelmiş, ondan haber bekliyoruz :)

geçmişe şöyle bir baktım da sertkaya07yi okudum diğerlerini bilmiyordum çok sevindim darısı bizlere inşallah sağlıklı bir şekilde büşrayı da okudum canım ve heyecanlandım inşallah sağ salim alır yavrucuğunu kucağına

çok uykum geldi kızlar 5ten beri ayaktayım gidip biraz yatayım bari sonra yine gelirm

hadı yaaaawerkekler rahatına düşkündur ya ondan kız nasıldı olcumlerın kafa bacak farkın bılıyon ben taıpteyım
Biraz koca kafa olucaz sanırım canım tam ölçümlerini almadım anormal bi durum yok çok şükür kiloyu duyunca zaten kaldım öylece
Kizlaaar suyum mu geldi ne bi tuhaf sicacik bisey akti gitti uyuyodum inanin o sicaklik yüzünden uyandim simdi ne yapacagimi bilmiyorum ayyyy heycanlandim herhalde en iyisi hastaneye gitmek demi

Hayırlısıyla gelsin bebiş inşallah bende olmazsa haftaya sezeryan isticem bakalım

Merhaba tekrar herkese...az kaldi hepimiz icin, cok heyecanli bir surece girdik artik...umarim sag salim dunyaya getiririz minik ogullarimizi, kizlarimizi...benim bir sorum var: yorumlarinizdaki birbirinden sirin figurleri nasil ekliyorsunuz? Gulen suratlar vs.'leri?

Günaydın kızlaaaaaar...

Hava beni de çarptı,tüm camlar açık yatıyoruz dün de soğuk olmuş biraz hava... Burnum boğazım başladı yine Limon+ılık su ya devam...

Arkadaşım, ben uzunca süredir aynı kuaföre gidiyorum ağda için, bayağı samimiyiz kuaförle. Ben de zararlı olur mu diye konuştum da bişi olmaz dedi, binlerce kişiye doğum ağdası yaptım şimdiye kadar hiç birşey olmadı dedi. Birşey olacak olsa seni tehlikeye atar mıyım ben dedi. Doktorlar enfeksiyon riskinden sebep izin vermiyorlar ama benim ağdam herkesten ayrı, eldivenleri spatulası, sedye örtüsü tek seferlik kullan at. Zaten çok da azaldı 10dk da bitiyo. Yalnız oradaki yağı kullanmıyorum. Evde zeytinyağı ile temizliyorum, gönlüm rahat. Sen rahat durunca kasılma vs. olmuyor.

Bu arada hani şişkinlik olursa enfeksiyon geçmemiş olabiliyor demiştin ya... Şişti benimki fitil bitti, travazolü hala kullanıyorum. Tuvaletten sonra yanma hissi çıktı, cumartesini edemiyorum bir türlü doktora gideceğim...

ay heyecan başlıyor..bugün benim diğer doktorda randevumda var....:18:
inşallah bugünkü doktoruna ısınırsın cnm ya, güsel haberlerini bekliyoruz, bakalım senin paşa ne durumda :)
günaydın cnm, büşradan haber gelmedi daha, inşallah herşey yolundadır, sağlıcakla kavusur :)

amin inşallah cnm

gunaydın kızlar..
Ayy vakit azaldıkca benı hem heyecan basıyo hemde dogum korkusu sarıyo. Yarın kontrolum var bakalım doktorum ne dıyecek bebişim ve benim hakkımda..
.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…