Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun bunları aldımcatybaby
Kizlaaar suyum mu geldi ne bi tuhaf sicacik bisey akti gitti uyuyodum inanin o sicaklik yüzünden uyandim simdi ne yapacagimi bilmiyorum ayyyy heycanlandim herhalde en iyisi hastaneye gitmek demi
Amiin amin. Zuluum insaallah..ayy ne biliyim bi kalktim daha cok bosaldi su onu bekledim bitmek bilmediki bacaklardan akti gitti simdi abdest aldim namaz kilip cikcam insaallah
evet bende hep diyodum ucarim diye ama donup kaldim canimm heycan cok fena durumda insaallah cok iyi gecer de güzel haberlerle gelirim size
Merhaba hanımlar bugün yüksek tansiyon nedenyle öğlen 13:30 da acil sezeryanla doğum yaptım bebeğim 2 hafta geriden geliydu cğer geliştirici iğneler etkisini göstermiş 1850 gr doğdu şuan küvezde ama gayet sağlıklı inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız sizde
Ayyyy annesi yesin onu :)cok heycanliyim gidip abdest bile alamiyorum sadece dondum kaldim size yaziyorum
günaydın cnm, şükür iyiyiz, fazlasıyla hareketliyiz biz bugün, ayaktayken bile kıpır kıpır bebikim.. hareket etmese korkuyorum, çok hareket edince yine korkuyorum çıkcak gibi oluyogünaydın kızlar ve bebişleri nasılsınız![]()
günaydın cnm, şükür iyiyiz, fazlasıyla hareketliyiz biz bugün, ayaktayken bile kıpır kıpır bebikim.. hareket etmese korkuyorum, çok hareket edince yine korkuyorum çıkcak gibi oluyo
siz nasılsınız analı kızlı =)
Günaydın kızlar :)) artık doğum yaklaştı , bir bir hepimiz doğuma gidiyoruz. Rabbim hepimize yardım etsin . Ben şu ağda olayını nasıl ayarlıcam bilemedim strese grdm , yarın kontrolum var şimdi kuaföre gidiiim diyorum ama sonra haftaya yine kontrol var ese haftaya kadar doğum olmazsanız sefer tam temiz olamıcak , nasıl ayarlıcaz bu işi ??
günaydın cnmm, çatı muayenesinin acıtmıyor, kendi arkadaşlarımdan da öğrenmiştim..Kızlar hepimize günaydınlar çok güzel bir gün geçirelim inş..Yarın çatal muayenem var korkuyorum ben tek tesellim yarın işe gelmiycek olmam..Umarım çok acımaz....
günaydın cnm, ben oturduğum yerde bile halsizleşiyorum :)Günaydın kızlar birimiz daha doğuma gidiyormuş büşracım sağsalim kucağına alırsın inşallah canım bende gün sayıyorum geçmiyor günler hergeçen gün daha da ağırlaşıyorum son günler nasıl geçcek bilmiyorum dün gece yataktan sor kalktım karnıma sancı girdi kramp gibi ama geçti sonra oturup kalkmaya bile korkuyorum artık son 23 gün![]()
günaydın tatlım, evet hepimiz dökülüyoruz yavaş yavaş :) Allah yardımcımız olsun.. Bende kuaför işlerine ara verdim, boya felan yaptırmıyorum ama en azından ağda saç baş vs için gidiyordum şimdi onuda yapmıyorum, ağda da kasılırım felan diye de korkuyorum zaten..Günaydın kızlar :)) artık doğum yaklaştı , bir bir hepimiz doğuma gidiyoruz. Rabbim hepimize yardım etsin . Ben şu ağda olayını nasıl ayarlıcam bilemedim strese grdm , yarın kontrolum var şimdi kuaföre gidiiim diyorum ama sonra haftaya yine kontrol var ese haftaya kadar doğum olmazsanız sefer tam temiz olamıcak , nasıl ayarlıcaz bu işi ??
bnmde aynı cnm =) hareket etmediği zamanlarda korkuyorum elimi karnıma koyup konusuyorum bebisimle, sükür ki hemen ufacık bi hareket dahi olsa tepki veriyo akıllı bıdıkımkızım daha uykusunu açamadı galiba hareket etmiyor dünden beri çok az hareket ediyor uyuşukluk yapıyor minnakım ama hareket ettiğinde de fazla hareket ediyor ah bu minnaklar ah..![]()
günaydın cnmm, çatı muayenesinin acıtmıyor, kendi arkadaşlarımdan da öğrenmiştim..
günaydın cnm, ben oturduğum yerde bile halsizleşiyorum :)
günaydın tatlım, evet hepimiz dökülüyoruz yavaş yavaş :) Allah yardımcımız olsun.. Bende kuaför işlerine ara verdim, boya felan yaptırmıyorum ama en azından ağda saç baş vs için gidiyordum şimdi onuda yapmıyorum, ağda da kasılırım felan diye de korkuyorum zaten..
bnmde aynı cnm =) hareket etmediği zamanlarda korkuyorum elimi karnıma koyup konusuyorum bebisimle, sükür ki hemen ufacık bi hareket dahi olsa tepki veriyo akıllı bıdıkım![]()
bi de hareket edince tamam şimdi istediğin kadar uyu oğluşum diyorum yaaaynen bende öyle hemen karnımı elliyorum hareket etsin diye uğraşıp duruyorum uyandırıyorum sanırım kıızmı sırf içim rahat etsin diye![]()
Kizlaaar suyum mu geldi ne bi tuhaf sicacik bisey akti gitti uyuyodum inanin o sicaklik yüzünden uyandim simdi ne yapacagimi bilmiyorum ayyyy heycanlandim herhalde en iyisi hastaneye gitmek demi