2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
büşracım yazdıklarını okuyunca çok heyecanlandım.Allahım hayrlı haberlerle dönmeni nasip etsin inşallah. senin yerinde kendimi hayal ettim de gözlerim doldu

bugun bunları aldım catybaby

bayılıyorum bu kız analarına :) ne şanslısınız, ben de bi mağazanın bebek reyonuna girince önce kızların kıyafetlerine bi bakıyoruuumm peşinden oğlanlarınki bi sönük geliyo anlatamam hepsi çok güzel, güzel günlerde giysinler inşallah

Kizlaaar suyum mu geldi ne bi tuhaf sicacik bisey akti gitti uyuyodum inanin o sicaklik yüzünden uyandim simdi ne yapacagimi bilmiyorum ayyyy heycanlandim herhalde en iyisi hastaneye gitmek demi

ayyyy büşra da mı doğuruyo.. kızlar ivme çok hızlandı artık günde 3e çıktı doğumlar anneciğiiimmm :18:
Allah sağsalim kurtarsın inşallah.. bende bu su olayını merak ederdim, demekki anlaşılıyomuş farklı olduğu..

büşracım güzel haberlerini bekliyoruz..bi avzada kurtul kolaycacık inşallah..

günaydınnnn annelerimmmmmmmm
geçmişe şöyle bi göz ucuyla baktım bi bebişimiz daha gelmiş sanırım hayırlı olsun allah analı babalı büyütmek nasib etsin inşallah

anammmmmmmmm son mesajlara baktımda büşşş doğuma mı gitttiiiiiiiiiiiiii

cnm benim gözün aydın.Dilerim güle güle büyütürsün bebeğini..Rabbim tez zamanda miniğinin küvezden çıkmasını büyümesini nasip etsin inş.

Kızlar hepimize günaydınlar çok güzel bir gün geçirelim inş..Yarın çatal muayenem var korkuyorum ben tek tesellim yarın işe gelmiycek olmam..Umarım çok acımaz....

hepimiz büşranın yerinde olduğumuzu hayal ediyoruz, ay allahımmm şükürler olsun sana ki nasıl bir güzellik bi mucizee verdin bizlereee

Günaydın kızlar birimiz daha doğuma gidiyormuş büşracım sağsalim kucağına alırsın inşallah canım bende gün sayıyorum geçmiyor günler hergeçen gün daha da ağırlaşıyorum son günler nasıl geçcek bilmiyorum dün gece yataktan sor kalktım karnıma sancı girdi kramp gibi ama geçti sonra oturup kalkmaya bile korkuyorum artık son 23 gün

Günaydın kızlar :)) artık doğum yaklaştı , bir bir hepimiz doğuma gidiyoruz. Rabbim hepimize yardım etsin . Ben şu ağda olayını nasıl ayarlıcam bilemedim strese grdm , yarın kontrolum var şimdi kuaföre gidiiim diyorum ama sonra haftaya yine kontrol var ese haftaya kadar doğum olmazsanız sefer tam temiz olamıcak , nasıl ayarlıcaz bu işi ??

günaydın kızlar ve bebişleri nasılsınız
günaydın cnm, şükür iyiyiz, fazlasıyla hareketliyiz biz bugün, ayaktayken bile kıpır kıpır bebikim.. hareket etmese korkuyorum, çok hareket edince yine korkuyorum çıkcak gibi oluyo
siz nasılsınız analı kızlı =)

kızım daha uykusunu açamadı galiba hareket etmiyor dünden beri çok az hareket ediyor uyuşukluk yapıyor minnakım ama hareket ettiğinde de fazla hareket ediyor ah bu minnaklar ah..

Canım bende sordum doktoruma bu ağda işini önermiyorum dedi saçımıda bitkisel boyayla boyayım dedi onada hayır dedi beyazlarla dolaşmaktan sıkıldım doğuma 2 hafta kala boyayım dedim onada hayır dedi ama çocuğum beni güzel görsün istiyorum deyince tamam o zaman dedi bari ona izin aldım zorlana sevindim beyazlardan kurtulcam

Kızlar hepimize günaydınlar çok güzel bir gün geçirelim inş..Yarın çatal muayenem var korkuyorum ben tek tesellim yarın işe gelmiycek olmam..Umarım çok acımaz....
günaydın cnmm, çatı muayenesinin acıtmıyor, kendi arkadaşlarımdan da öğrenmiştim..
günaydın cnm, ben oturduğum yerde bile halsizleşiyorum :)

günaydın tatlım, evet hepimiz dökülüyoruz yavaş yavaş :) Allah yardımcımız olsun.. Bende kuaför işlerine ara verdim, boya felan yaptırmıyorum ama en azından ağda saç baş vs için gidiyordum şimdi onuda yapmıyorum, ağda da kasılırım felan diye de korkuyorum zaten..

kızım daha uykusunu açamadı galiba hareket etmiyor dünden beri çok az hareket ediyor uyuşukluk yapıyor minnakım ama hareket ettiğinde de fazla hareket ediyor ah bu minnaklar ah..
bnmde aynı cnm =) hareket etmediği zamanlarda korkuyorum elimi karnıma koyup konusuyorum bebisimle, sükür ki hemen ufacık bi hareket dahi olsa tepki veriyo akıllı bıdıkım

aynen bende öyle hemen karnımı elliyorum hareket etsin diye uğraşıp duruyorum uyandırıyorum sanırım kıızmı sırf içim rahat etsin diye

aynen bende öyle hemen karnımı elliyorum hareket etsin diye uğraşıp duruyorum uyandırıyorum sanırım kıızmı sırf içim rahat etsin diye
bi de hareket edince tamam şimdi istediğin kadar uyu oğluşum diyorum yaa şimdiden paranoyak oldum sanırım

Günaydın kızlar. Büşra'yla dun bizim sancımız yok bebeklerin keyfi yerinde herhalde hic gelmeye niyetleri yok dıyorduk, sabah suyu gelmis.
Ay bende heyecanlandim simdi.
Kizlaaar suyum mu geldi ne bi tuhaf sicacik bisey akti gitti uyuyodum inanin o sicaklik yüzünden uyandim simdi ne yapacagimi bilmiyorum ayyyy heycanlandim herhalde en iyisi hastaneye gitmek demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…