2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
dikkat et kuzu sıra sende olabilir...
Kız öyle deyince bir garip oldum :)
Heyecanlandim bak.
Günaydın kızlaaaaaar...

Hava beni de çarptı,tüm camlar açık yatıyoruz dün de soğuk olmuş biraz hava... Burnum boğazım başladı yine Limon+ılık su ya devam...
.
Aman arkadaslar cok dikkat edelim. Ben kaptım şifayı simdi antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Cam kapı acmayın. Yada tek taraflı acın. Soğuk seyler icmeyin. Surda bir kac haftamız kaldı.

Canım ben dun Dr'a gittim beni dahiliyeye yönlendirdi. 3 haftan var diyoruz ama erken gelebilir hic belli olmaz, bu yüzden saglikli olman onemli dedi. Narkoz falan vermek gerekse hasta hasta iyi olmaz dedi.
Bende dun antibiyotiğe başladım. Bence sende danış Dr'una.
Bu arada maasallah bebeğine.

slm kızlar şimdi hastaneden geldim canım çok sıkıldı oğlum hep iki hafta önden gidiyodu şimdi tam haftasına göre dedi dr ama 3 haftada sadece 300 gr almış yavrum neden böyle bir kereden durdu anlamadım

Canim dun aynı şey benim basima geldi( hep onde çıkardı bu sefer bir hafta geriye düşmüş doktor hersey yolunda saglıgı iyi dedi bebekler rutin büyümezler 36+3 te 2500 cikti( iki hafta sonra dogum var 3 kilo olur mu bilmiyorum(

slm kızlar şimdi hastaneden geldim canım çok sıkıldı oğlum hep iki hafta önden gidiyodu şimdi tam haftasına göre dedi dr ama 3 haftada sadece 300 gr almış yavrum neden böyle bir kereden durdu anlamadım

Canım takma kafana. Hepimizin bu haftalarda geri kaldı. Normal demek ki. Benimde iki hafta öyle gitti bu hafta tekrar toparladık. Ya Drlar ölçüm yaparken mm oynasa da farklı çıkıyor, ya öyle birsey var. Yada arada gelişimleri yavaşlayip sonra tekrar hızlanıyor.
O yüzden üzülme. Bende gecen iki hafta öyleydim.

Son düzenleme:
kızlar merhabalar ben geldım:)kasıntılarım tam gaz devam edıyor aksam annecım bızdeydı sabaha kadar baısmda bekledı her kasıdıgımda bacaklarımı soguk suyla sıldı bu aksambıraz olsun uyumusum sabahda saglık ocagına gıttım kako yagı ile excipial hydro losyonu onerdi aglıyorum artık dayanamıyorum dua edın kızlar bana cok kotuyum

günaydın kızlar ohh işyerimde son 2 günn çok mutluyum:)) ancak 3 gndr bugün de dahil midem çok fena yanıo ya midemden ziyade gırtlağıma kadar ya yanıo hatta bayağıda midemi bulandırıo perişan edio beni ya bana bu konuda yardımcı olursanız doğal yöntemlerden sevinirim ya. pazartesi gnü zaten doktora gidecem onada söleyecem durumu ama felaket bişeymiş ya

Canım doktor 39.haftada alıyormuş böyle durumlar da bende öyle oluyorum ışte ne yapalım senin de hayirlisi olsun .ayrıca bu hafta gelecek diye çok bekledim ama olmadı
Normal normal olur belki diye umut etmistim

ben artık normalden korkuyorum. gözüm korkuyor artık. sana hangi günü verdi sezeryana?

inşallah böyle gitmez kilo alımı düzelir canım. nst ye girdim sancı çıkmadı doğum için de 38 den önce bişey demek doğru olmaz dedi bakalım nasıl olcak
sıkma canını...her hafta aynı şekilde ilerleyecek diye birşey yok...hem kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil ki...
tabi öyle canım ama insanın canı ister istemez sıkılıyo senin kontrolün kaçta inşallah iyidir bebişin
inşallah canım sağolasın

ohh ne mutlu sana son 2 gün sonrası tatil ve bebeğine kavuşmaca inş..benimde haftaya cuma son iş günüm ben raporumu biraz geç almışım sanırım :)

mide yanması için bence direk dr unu ara ve sana ilaç önersin tahminim gaviscon verecektir.doğal yolla geçsede eğer aşırı bir yanman vaRSA emin ol max. 1-2 saat sonra yine tekrarlayacaktır.
çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer zaten bu halde ağrılara dayanılmıyo bide kaşıntı filan zor umarım düzelir

saol canm içime su serptn ne bılıym ya ben herseyı böyle ince düşünym üzüym kendımı aynen kısın öyle doguruyolar

ben artık normalden korkuyorum. gözüm korkuyor artık. sana hangi günü verdi sezeryana?

sezaryan yada normal hakkımızda hayırlısı olsun canım bende sezaryan ıstydm ama dok hersey normal normal gözüküyo dıyo ılk dogumda normal o yuzden hıc ceszaretımyok ama allah yardım edıyo o yolda olana

bayağı fazla yanmam canım ya.. tatlım ben 4 haftayı attım 1 haftayı atmayacam çıkaacam izne çnkü bayağı yordular canım ondan

inşallah canım son haftalarda alır kilo da zayıf doğmaz kendime çok kızdım ama pis annesi oğluşunu besleyememiş dedim eşim kızdı çok takıyosun sıkma canını stres de etkiliyomuş kilo alımını

bayağı fazla yanmam canım ya.. tatlım ben 4 haftayı attım 1 haftayı atmayacam çıkaacam izne çnkü bayağı yordular canım ondan

ah be cnm her iş yeri aynı yoruyolar ve bizde çalışmaya mecburiz malesef..umarım başbakan şu 2 hafta uzatma olayınıda onaylar inş.
bence sen vakit kaybetme dr unu ara...benimde hamileliğim 6. ayında falana inanılmaz yanmam olurdu bi mide ilacım vardı panpass diye o bana çok iyi gelirdi.sende hemen ara dr unu.
Rabbim hemen şifa versin sana inş. cnm.

ayyyy ne güzel senın son 2 benım de 2 ve koca bi hafta dahaaaaa bitsin artıkkkkk sabahları uyanması sıkıntı oluyo ya canım aksam deliksiz uyuyamadığımız için yok suya kalk yok çişe kalk olmadı sancı üstüne kramp mide yanması..... yazık kızlar bize Allahım bu kadar sıkıntının sonunda cennetten bi hediye vermeyecek olsa hiç çekilmez yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…