Kız öyle deyince bir garip oldum :)dikkat et kuzu sıra sende olabilir...
Aman arkadaslar cok dikkat edelim. Ben kaptım şifayı simdi antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Cam kapı acmayın. Yada tek taraflı acın. Soğuk seyler icmeyin. Surda bir kac haftamız kaldı.Günaydın kızlaaaaaar...
Hava beni de çarptı,tüm camlar açık yatıyoruz dün de soğuk olmuş biraz hava... Burnum boğazım başladı yineLimon+ılık su ya devam...
.
kızceler bende geldm dun dok gıttm 2850 gr oglusm nst cektrdı sancı cıktı yavas yavas baslamıs sancılarn dedı heran her sey olabılır dedı ama ayakta fazla kalma gununde dogsun dedı ya arkadaslar grıbm bıde ya burnum akıyo ates cıkıyo vucudumdan bugunde bbaşım agrıyo cok terlıym napcm ıhlamur falan ıcıym ama dok sormaya unutmusm bırazdan arayıp sorcm dok gununde dogarsa 3200 falan dogar dedı bısey olurmu ya grıplı doguma gırsek korkuym
slm kızlar şimdi hastaneden geldim canım çok sıkıldı oğlum hep iki hafta önden gidiyodu şimdi tam haftasına göre dedi dr ama 3 haftada sadece 300 gr almış yavrum neden böyle bir kereden durdu anlamadım
slm kızlar şimdi hastaneden geldim canım çok sıkıldı oğlum hep iki hafta önden gidiyodu şimdi tam haftasına göre dedi dr ama 3 haftada sadece 300 gr almış yavrum neden böyle bir kereden durdu anlamadım
Canım doktor 39.haftada alıyormuş böyle durumlar da bende öyle oluyorum ışte ne yapalım senin de hayirlisi olsun .ayrıca bu hafta gelecek diye çok bekledim ama olmadı
Normal normal olur belki diye umut etmistim
inşallah böyle gitmez kilo alımı düzelir canım. nst ye girdim sancı çıkmadı doğum için de 38 den önce bişey demek doğru olmaz dedi bakalım nasıl olcaksebimmm niye üzüyosun kendiniii, haftasıyla uyumlu gayet güzel bi durum. geçende kimdi hatırlamıyorum ama bi arkadasa daha yazmıstım, biz son haftalarda kilo almak bi kenara 1 2 kiloya kadar verebiliyomusuz, aynı sekilde bebislerde kendini doğuma hazırlar ve aldıkları kilo düşebilir ya da sabit kalabilirmiş. endişe etmene hiç gerek yok. bir de doktorum 34den itibaren et süt yoğurt ve balık tükemtimini arttırman lazım. balığı haftada 1 mutlaka yemelisin, eti de aynı şekilde dedi. son ayda özellikle normal doğum da bebişlerin kemik gelişiminin ve gücünün fazla olması gerektiği için kilodan çok bu gibi şeylere dikkat ediliyo. 0 yüzden içini ferah tut. üzülmen için hiçbir sebep yok, sağlığı yerinde şükür :) bu arada nst ye felan girdinmi ? doğum konusunda birşeyler söledimi ?
ye kuzu yebenimde iştah açıldı yine bi yiyesim qeliyo, bi süre sonra kesiliyo, saçma sapan oldum
tabi öyle canım ama insanın canı ister istemez sıkılıyo senin kontrolün kaçta inşallah iyidir bebişinsıkma canını...her hafta aynı şekilde ilerleyecek diye birşey yok...hem kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil ki...
inşallah canım sağolasınDoktorun dediği canım bu haylazların napcagı belli olmuyo bi kontrolde bakıyosun kıloları cok ıyı bırınde bakıyosun bıraz dusus var. Bebişlerde sıkıldı napsınlar kucucuk yerde aylardır duruyorlar. İnş. doppler sonucun ıyı cıkar canını sıkma sen...
iyi dersler canım kolay gelsinKızlarrrr ben derse kaçar....kuzularınıza ve kendinize iyi bakın....
günaydın kızlar ohh işyerimde son 2 günn çok mutluyum:)) ancak 3 gndr bugün de dahil midem çok fena yanıo ya midemden ziyade gırtlağıma kadar ya yanıo hatta bayağıda midemi bulandırıo perişan edio beni ya bana bu konuda yardımcı olursanız doğal yöntemlerden sevinirim ya. pazartesi gnü zaten doktora gidecem onada söleyecem durumu ama felaket bişeymiş ya
çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer zaten bu halde ağrılara dayanılmıyo bide kaşıntı filan zor umarım düzelirkızlar merhabalar ben geldım:)kasıntılarım tam gaz devam edıyor aksam annecım bızdeydı sabaha kadar baısmda bekledı her kasıdıgımda bacaklarımı soguk suyla sıldı bu aksambıraz olsun uyumusum sabahda saglık ocagına gıttım kako yagı ile excipial hydro losyonu onerdi aglıyorum artık dayanamıyorumdua edın kızlar bana cok kotuyum
günaydın cnm, heyecan ki ne heyecannn... hepimiz diken üstündeyiz yakontrolden güsel haberlerle dönersin inşallah, rabbim gönlüne göre nasib etsin :)
maallah cnm kilosu gayet güselmeyve ye bol bol, nane limon iç, ılık bi duş al.. ateş basması sadece gripten değil son haftaların da getirisi.. ben geceleri cam açıkken halen yanıyorum kociş donuyo çoğu insan kış günü o halde giriyo doğuma, sen en güseli önce doktoruna sor kuzum sonrada gerekeni yaparsın :) hadi bakalım Allah yardımcın olsun..
ben artık normalden korkuyorum. gözüm korkuyor artık. sana hangi günü verdi sezeryana?
ben 39. haftaya girdim, hala sancı falan yokkk..heycanla bekliyoruzzz..
ohh ne mutlu sana son 2 gün sonrası tatil ve bebeğine kavuşmaca inş..benimde haftaya cuma son iş günüm ben raporumu biraz geç almışım sanırım :)
mide yanması için bence direk dr unu ara ve sana ilaç önersin tahminim gaviscon verecektir.doğal yolla geçsede eğer aşırı bir yanman vaRSA emin ol max. 1-2 saat sonra yine tekrarlayacaktır.
çok geçmiş olsun.
inşallah canım son haftalarda alır kilo da zayıf doğmaz kendime çok kızdım ama pis annesi oğluşunu besleyememiş dedim eşim kızdı çok takıyosun sıkma canını stres de etkiliyomuş kilo alımınıCanım takma kafana. Hepimizin bu haftalarda geri kaldı. Normal demek ki. Benimde iki hafta öyle gitti bu hafta tekrar toparladık. Ya Drlar ölçüm yaparken mm oynasa da farklı çıkıyor, ya öyle birsey var. Yada arada gelişimleri yavaşlayip sonra tekrar hızlanıyor.
O yüzden üzülme. Bende gecen iki hafta öyleydim.
yiyeyim de kuzu...gerçi yiyorum da....3 günde 2 kilo almışım
bayağı fazla yanmam canım ya.. tatlım ben 4 haftayı attım 1 haftayı atmayacam çıkaacam izne çnkü bayağı yordular canım ondan
günaydın kızlar ohh işyerimde son 2 günn çok mutluyum:)) ancak 3 gndr bugün de dahil midem çok fena yanıo ya midemden ziyade gırtlağıma kadar ya yanıo hatta bayağıda midemi bulandırıo perişan edio beni ya bana bu konuda yardımcı olursanız doğal yöntemlerden sevinirim ya. pazartesi gnü zaten doktora gidecem onada söleyecem durumu ama felaket bişeymiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?