he he bıde yazılmıyoda ben bişey yazıyom o başka şey cıkartıyo sinir oluyom pc acıyom onunda başında rahat olmuyo kız fırtına oncesı sessızlık var evde şuan 20 gun sonra nasıl olur bılemem
Ben bayramdan sonra dönerim evime sanırım ne zaman dogum yaparsam yapayım tek kişi çıktım iki kişi dönücez ALLAHIN İZNİYLE sen ondan sonra gör anom gelsinler artık ölesine sabırsızlanıyorumki bugün ultrasonda öle bi tepiklediki sıpam doktor ölçümlerini yapamadı rahatsız oldu beyim :)
Yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar oldual benden de o kadar
maşallahhhhh tosunumaarabbim hayırlısıyla kavustursun kuzum, plasenta yaşlanması bi noktadan sonra görülebilen bişeymiş, erken dönemlerde olmadığı sürece korkulcak bişey olmadığını duymuştum.
hb zullummm nerelerdesin kıss denk gelemiyoruz hiç.. bebişin maşallah aldı başını gidiyo, onca çektiklerine değdi fazlasıyla
benden uyku hali, ağrı ve yanmalar hiç geçmiyo ama yatamıyorumda bunlar yüzünden.. bebişte iyi şükür haftaya kontrolümüz var bakalım ne olcak :)
sirkeli suyu denicektin denedin mi cnm ? elmaçok fayda ediyodu önceden ama şuan ne yaparsam yapıyım nafile.. sabah kan ilacımı içiyorum bu saatlerde yanmaya başlıyo, gece olanı içiyorum o da 3 te kesin başlıyo uff..
heh işte aynennn benimde öyle. gece 3te mutlaka uyanıp bi süre evin içinde dönüp duruyorum. bulantı desen yanma oldukça zaten geçicek bişey değil. kaburga ağrısı 6.aydan beri malesefki geçmiyo. alt taraftaki ağrı konusunda da aynıyız =)) daha sayabilceğim bi dünya sorunum var anlıcağın :) sen bir de çalışıyosun, rabbim dayanma gücü versin.. hepimizin yardımcısı olsun insallah..
Benimde migrwn var CNm arada hissettiriyor kendiniKızlar içinizde migren rahatsızlığı olan var mı ?
Nasıl geçiriyosunuz hamileliğinizde ? Ya da hangi belirtilerini yaşıyosunuz ?
Ohh uyu canim uyu tadini cikarbende iyiyim iste ugrasiyoz kuzu iyce agirlastim yaklasti yaklaati ama ne sanci var ne bisey ne olacak bakalim bu isler hic belli olmuyor zulucum bebekler hazir olunca geliyolar olmayinca gününü bile geciriyolar hayirlisi cuma benimde kontrolüm var bakalim yavrularimiz ne kadar olmus sezininde o gün insaallah hepimiz hayirli haberler aliriz
Desene senin minik haftasını tam dolduracak
Ama az kaldı CNm inşallah güzel nir dogum
Gecmiş olsun CNm maşallah bebişeSelam kızlar, bizde Dr'a gittik. Bebegim iyi cok sukur. 2900 olmus. Demek tahin pekmez gercekten ise yarıyormuş :) gecen hafta 2500 dü. Gerçi drlarin dogru ölçtügu bile ne malum. Çünkü ondan öndeki hafta 2400du. Bir hafta 100 gr sonraki hafta 400 gr almış. Kafası buyuk bebeğimin. O yüzden normal dogum icin bakacağız.
Bir de dahiliye ye gittim. Faranjit olmuşum. İlac verdi Dr.
Büyüdüler artık bir de gelseler
İyidir 1 saattir karnım ağrıyor sezinim doguracam mı nezuluuuuuuuuuu nbr kız
Kizlaaar suyum mu geldi ne bi tuhaf sicacik bisey akti gitti uyuyodum inanin o sicaklik yüzünden uyandim simdi ne yapacagimi bilmiyorum ayyyy heycanlandim herhalde en iyisi hastaneye gitmek demi
hadi hayirlisi olsun canim, iyi haberlerini bekliyoruz.. Sancin var mi ?
Yok canim hic bisey yok..annemleri uyandirdim diyo sanci varmi yok dedim namazi kilip cikariz dedi bende bacaklarim titreyerek bekliyorum
Ayy hadi Allah kurtarsin , belkide vardir sanci sen hissetmiyorsundur .. Ayyy cok heyecanli bir melek daha yolda :))
Ben inanamiyorum desemcanim ya bi tuhaf oldum soktayim bu su mu diye hala düsünüyorum ama baska ne olacak okadar sicak aktiki uyandim mis gibi uykumdan cin gibi oldum iyki sen burdasin suan inanirmisin ne yapacagimi bilmiyorum biraz heycan korku endise sevinc hepsi karma karisik bakalim hastanede ne dicekler ya ama bnm pasam hala hareketli normal mi ki bu canim
Büşracıgım hakkında hayırlısı olsun CNm
Bizleri haberdar et.cok heyecanlandım şimgi
Canim cok haklisin valla ben bile boyle haberlerinizi okuyunca ayni duygular karisiyor ki kendimi dusunmiyorum.. Ne guzel bebiste aktif, annne hadi kalk ben geliyorum diyor :))
Bana da günler geçmiyor benim kız
Ne zaman gelecek acaba şuraya
Doğurdum yazmayı çok istiyorum
Ben şimdi çok istiyorum ya kesin
Benim kız 40 haftayı doldurur yine
Doğmaz
Ederim zuluummm ederim bende heycanlandim dua edin ama daha gitmiyom hemen hastaneye namazimi kilip cikayim insaallah hayirli güzel haberlerle gelirim ama hemende gitmek istemiyorum cünkü sanci fln yok ben hep evde sanci cekip gitmek istemisimdir ama bakalim hayirlisi
Ederim zuluummm ederim bende heycanlandim dua edin ama daha gitmiyom hemen hastaneye namazimi kilip cikayim insaallah hayirli güzel haberlerle gelirim ama hemende gitmek istemiyorum cünkü sanci fln yok ben hep evde sanci cekip gitmek istemisimdir ama bakalim hayirlisi
Dualarımız seninle büşracıgım sen yine de erken git CNm
Su gelince hemen gitmek gerek...ayy su an senin heyecanını
Düşünemiyorum inşallah güzel ve sağlıklı bir dogum yaparsın
CNm
Canim olsun ne olur ne olmaz sen git yine hastaneye bakalim ne dicekler, valla ben coktan ucmustum evde beklemekle zaman gecmez cok heyecanli ama yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?