2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Yas ve sezincim hepsi harika,güle güle kullanın
Ben de keçiboynuzumu yiyip yatıyorum şimdi,hepinize iyi geceler.Öpüyorum

Ayyyy bunlar bir harika :) kizi olacaklara imreniyorum vallahi... allahim bana da ikinciyi kiz nasip etsin insallah :) cok cok ciciler allah nazarlardan saklasin...

Âmin canım 2 .kız olur bakarsın fazla ara verme ben hep oğlum olucak dıye hissettım annesıne asık bir oğlum olur dıyodum papyon takarım askı pantolonuna gömlek falan kız olduğunu öğrendım ınanamadım ilk

Ayyyy çok güzeller yaaaa:)))))

Hah bak simdi bunu görebildim :)

Yas ve sezincim hepsi harika,güle güle kullanın
Ben de keçiboynuzumu yiyip yatıyorum şimdi,hepinize iyi geceler.Öpüyorum

Ayyy ben bunlari yerim bide üstünde görsek off off issir issir öp insaallah o günleride görürüz sezinimm güle güle giysin elifcik

Teşekkürler kızlar toplu yazıyom nasıl beceredin bilmemedim ama şimdi telden gırıyom

Slmlar hatunlar annemde oldugum için pek bakamadım 2 bebiş gelmiş annelerin adlarını yazarsanız listeyi düzenliyim

haftaya nstden sonra benimde daha netleşir normal yada sezerysn bakalım kısmetimizde ne var Allahım mutlu huzurlu saglıklı stressiz versin inşallah kucaklarımıza

bırı orlicti diğerı kımdı acaba :44::44:

Yok yavrimu valla yatak degişikliği oldu sanırım bende zaten soluma hapsoldum dönerken canım acıo artık

bi face ye giriyom bu buraya bı hıkaye topiğine pööf canım sıkıldı kacam erkenden yatıyo adam yoruluyo akşama kadar kız az kaldı hayatımıza renk gelıcekte zaten yatsak sankı hemen uyunuyomu sol tarafım çürüdü benım gari dun 5 e dogru uyuyabıldım sanırım 12 de kalktım şimdı ınan cansıkıntısından patlıcam

Ben faceyede giremiom kocam uyudum sanıo o evde uyumamıştır daha uyunmuoki anacım nerde uykun bile olsa. Yorgunum uykum var ama rahat yok anam nasıl uyuyum bende aynı canım 4 ü kesin görüyorum teldende yavaş oluyo sinir basıo bişe yazarken

he he bıde yazılmıyoda ben bişey yazıyom o başka şey cıkartıyo sinir oluyom pc acıyom onunda başında rahat olmuyo kız fırtına oncesı sessızlık var evde şuan 20 gun sonra nasıl olur bılemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…