- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnn kuzummmgünaydınlar herkese![]()
günaydın jasminimmm, bende girer girmez onu gördüm hem heyecan hem tuhaf bi duygu..Günaydın kızlar. Büşra'yla dun bizim sancımız yok bebeklerin keyfi yerinde herhalde hic gelmeye niyetleri yok dıyorduk, sabah suyu gelmis.
Ay bende heyecanlandim simdi.
cnm benim gözün aydın.Dilerim güle güle büyütürsün bebeğini..Rabbim tez zamanda miniğinin küvezden çıkmasını büyümesini nasip etsin inş.
normal doğum 37. haftanın içindeyken başlayabiliyomuş, bende öyle biliyorum serabım. 37ye kadar olanlar sadece erken olarak adlandırılıyormuş. sonrası normal doğummuş.37 ve 38.haftadan sonra her an tetikte olmamız gerekiyor kızlar o zaman....her an ben geliyorum diyebiliyormuş karnımızda ki minnaklar...
normal doğum 37. haftanın içindeyken başlayabiliyomuş, bende öyle biliyorum serabım. 37ye kadar olanlar sadece erken olarak adlandırılıyormuş. sonrası normal doğummuş.
günaydın cnm geçmiş olsun.. sertkaya07 var, diğeri de mexx di sanırım. bi tanesini bende okuyamadım geçmişte. bugünde büşranın suyu gelmiş, ondan haber bekliyoruz :)günaydınn bugün çook erken uyandık bel ağrım uyutmadı sonrada kızımın hareketleri uyutmadı ben de kalktım kahvaltı yaptım birz tv izleyip geldim 2 gündür giremedim nete doğuran var mı?![]()
aynen benimde. yarın 35+0 oluyoruz, 36ya ilk adımbenim bir haftam kaldı o zaman...:18::18::18:
Günaydın canım. Evet heyecan ve değişik bir duygu dediğin gibi :)günaydınnn kuzummm
günaydın jasminimmm, bende girer girmez onu gördüm hem heyecan hem tuhaf bi duygu..![]()
Aynen öyle canım her sn gelebilirler.37 ve 38.haftadan sonra her an tetikte olmamız gerekiyor kızlar o zaman....her an ben geliyorum diyebiliyormuş karnımızda ki minnaklar...
günaydınn bugün çook erken uyandık bel ağrım uyutmadı sonrada kızımın hareketleri uyutmadı ben de kalktım kahvaltı yaptım birz tv izleyip geldim 2 gündür giremedim nete doğuran var mı?![]()
aynen benimde. yarın 35+0 oluyoruz, 36ya ilk adımrabbim sağlıcakla kavustursun hepimizi :)
Aynen öyle canım her sn gelebilirler.
günaydın cnm geçmiş olsun.. sertkaya07 var, diğeri de mexx di sanırım. bi tanesini bende okuyamadım geçmişte. bugünde büşranın suyu gelmiş, ondan haber bekliyoruz :)
Biraz koca kafa olucaz sanırım canım tam ölçümlerini almadım anormal bi durum yok çok şükür kiloyu duyunca zaten kaldım öylecehadı yaaaawerkekler rahatına düşkündur yaondan kız nasıldı olcumlerın kafa bacak farkın bılıyon ben taıpteyım
Kizlaaar suyum mu geldi ne bi tuhaf sicacik bisey akti gitti uyuyodum inanin o sicaklik yüzünden uyandim simdi ne yapacagimi bilmiyorum ayyyy heycanlandim herhalde en iyisi hastaneye gitmek demi
günaydın tatlım, evet hepimiz dökülüyoruz yavaş yavaş :) Allah yardımcımız olsun.. Bende kuaför işlerine ara verdim, boya felan yaptırmıyorum ama en azından ağda saç baş vs için gidiyordum şimdi onuda yapmıyorum, ağda da kasılırım felan diye de korkuyorum zaten..
inşallah bugünkü doktoruna ısınırsın cnm ya, güsel haberlerini bekliyoruz, bakalım senin paşa ne durumda :)
ay heyecan başlıyor..bugün benim diğer doktorda randevumda var....:18:
günaydın cnm, büşradan haber gelmedi daha, inşallah herşey yolundadır, sağlıcakla kavusur :)günaydın kızlar geçmiş baktım biraz bi erken gelen bebeişimiz var sanırım sağlıcakla büyüsünsezinnnnn kızının cicilerine bayıldım yaza giymesi için bile şimdiden mı aldın kızzzzz sabırsız anne
Büşra nın da suyu gelmiş sanırım haberi olan var mı:26:
amin inşallah cnmgeçmişe şöyle bir baktım da sertkaya07yi okudum diğerlerini bilmiyordum çok sevindim darısı bizlere inşallah sağlıklı bir şekilde büşrayı da okudum canım ve heyecanlandım inşallah sağ salim alır yavrucuğunu kucağına![]()