• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
he he bıde yazılmıyoda ben bişey yazıyom o başka şey cıkartıyo sinir oluyom pc acıyom onunda başında rahat olmuyo kız fırtına oncesı sessızlık var evde şuan 20 gun sonra nasıl olur bılemem :1::1:

Ben bayramdan sonra dönerim evime sanırım ne zaman dogum yaparsam yapayım tek kişi çıktım iki kişi dönücez ALLAHIN İZNİYLE sen ondan sonra gör anom gelsinler artık ölesine sabırsızlanıyorumki bugün ultrasonda öle bi tepiklediki sıpam doktor ölçümlerini yapamadı rahatsız oldu beyim :)

Ben bayramdan sonra dönerim evime sanırım ne zaman dogum yaparsam yapayım tek kişi çıktım iki kişi dönücez ALLAHIN İZNİYLE sen ondan sonra gör anom gelsinler artık ölesine sabırsızlanıyorumki bugün ultrasonda öle bi tepiklediki sıpam doktor ölçümlerini yapamadı rahatsız oldu beyim :)

hadı yaaaawerkekler rahatına düşkündur ya:1::1::1: ondan kız nasıldı olcumlerın kafa bacak farkın bılıyon ben taıpteyım

al benden de o kadar :25:

maşallahhhhh tosunumaa :nazar: rabbim hayırlısıyla kavustursun kuzum, plasenta yaşlanması bi noktadan sonra görülebilen bişeymiş, erken dönemlerde olmadığı sürece korkulcak bişey olmadığını duymuştum.

hb zullummm nerelerdesin kıss denk gelemiyoruz hiç.. bebişin maşallah aldı başını gidiyo, onca çektiklerine değdi fazlasıyla:nazar:
benden uyku hali, ağrı ve yanmalar hiç geçmiyo ama yatamıyorumda bunlar yüzünden.. bebişte iyi şükür haftaya kontrolümüz var bakalım ne olcak :)

sirkeli suyu denicektin denedin mi cnm ? elmaçok fayda ediyodu önceden ama şuan ne yaparsam yapıyım nafile.. sabah kan ilacımı içiyorum bu saatlerde yanmaya başlıyo, gece olanı içiyorum o da 3 te kesin başlıyo uff..

heh işte aynennn benimde öyle. gece 3te mutlaka uyanıp bi süre evin içinde dönüp duruyorum. bulantı desen yanma oldukça zaten geçicek bişey değil. kaburga ağrısı 6.aydan beri malesefki geçmiyo. alt taraftaki ağrı konusunda da aynıyız =)) daha sayabilceğim bi dünya sorunum var anlıcağın :) sen bir de çalışıyosun, rabbim dayanma gücü versin.. hepimizin yardımcısı olsun insallah..
Yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar oldu
3 olmuştur inşallah uykusuzluk cok zor CNm su
Bir haftadır uyuyorum:40:
Kızlar içinizde migren rahatsızlığı olan var mı ?
Nasıl geçiriyosunuz hamileliğinizde ? Ya da hangi belirtilerini yaşıyosunuz ?
Benimde migrwn var CNm arada hissettiriyor kendini

Ohh uyu canim uyu tadini cikar ;) bende iyiyim iste ugrasiyoz kuzu iyce agirlastim yaklasti yaklaati ama ne sanci var ne bisey ne olacak bakalim bu isler hic belli olmuyor zulucum bebekler hazir olunca geliyolar olmayinca gününü bile geciriyolar hayirlisi cuma benimde kontrolüm var bakalim yavrularimiz ne kadar olmus sezininde o gün insaallah hepimiz hayirli haberler aliriz
Desene senin minik haftasını tam dolduracak
Ama az kaldı CNm inşallah güzel nir dogum

Selam kızlar, bizde Dr'a gittik. Bebegim iyi cok sukur. 2900 olmus. Demek tahin pekmez gercekten ise yarıyormuş :) gecen hafta 2500 dü. Gerçi drlarin dogru ölçtügu bile ne malum. Çünkü ondan öndeki hafta 2400du. Bir hafta 100 gr sonraki hafta 400 gr almış. Kafası buyuk bebeğimin. O yüzden normal dogum icin bakacağız.
Bir de dahiliye ye gittim. Faranjit olmuşum. İlac verdi Dr.
Gecmiş olsun CNm maşallah bebişe
Büyüdüler artık bir de gelseler:21:

zuluuuuuuuuuu nbr kız
İyidir 1 saattir karnım ağrıyor sezinim doguracam mı ne:1:

bende bugun oyle hısstım bılıomusun şimdı uyudu herhalde sakınleşti kızım bugun dogurcam sandım

Kizlar bu saatte kimse olmaz saniyodum benim gibi uykusuzlar var demek.Bi kaşıntı tuttu beni sinir oldum.Oglum da sagolsun kipir kipir delip cikacak karnimi sanki
.Sola yat diyo doktor hiç sevmiyom sola yatmayi
:37:

Kizlaaar suyum mu geldi ne bi tuhaf sicacik bisey akti gitti uyuyodum inanin o sicaklik yüzünden uyandim simdi ne yapacagimi bilmiyorum ayyyy heycanlandim herhalde en iyisi hastaneye gitmek demi

Ayy hadi Allah kurtarsin , belkide vardir sanci sen hissetmiyorsundur .. Ayyy cok heyecanli bir melek daha yolda :))

Ben inanamiyorum desem :1: canim ya bi tuhaf oldum soktayim bu su mu diye hala düsünüyorum ama baska ne olacak okadar sicak aktiki uyandim mis gibi uykumdan cin gibi oldum iyki sen burdasin suan inanirmisin ne yapacagimi bilmiyorum biraz heycan korku endise sevinc hepsi karma karisik bakalim hastanede ne dicekler ya ama bnm pasam hala hareketli normal mi ki bu canim

Ben inanamiyorum desem :1: canim ya bi tuhaf oldum soktayim bu su mu diye hala düsünüyorum ama baska ne olacak okadar sicak aktiki uyandim mis gibi uykumdan cin gibi oldum iyki sen burdasin suan inanirmisin ne yapacagimi bilmiyorum biraz heycan korku endise sevinc hepsi karma karisik bakalim hastanede ne dicekler ya ama bnm pasam hala hareketli normal mi ki bu canim

Canim cok haklisin valla ben bile boyle haberlerinizi okuyunca ayni duygular karisiyor ki kendimi dusunmiyorum.. Ne guzel bebiste aktif, annne hadi kalk ben geliyorum diyor :))

Bana da günler geçmiyor benim kız
Ne zaman gelecek acaba şuraya
Doğurdum yazmayı çok istiyorum
Ben şimdi çok istiyorum ya kesin
Benim kız 40 haftayı doldurur yine
Doğmaz :1::1:

Büşracıgım hakkında hayırlısı olsun CNm
Bizleri haberdar et.cok heyecanlandım şimgi:17:

Ederim zuluummm ederim bende heycanlandim dua edin ama daha gitmiyom hemen hastaneye namazimi kilip cikayim insaallah hayirli güzel haberlerle gelirim ama hemende gitmek istemiyorum cünkü sanci fln yok ben hep evde sanci cekip gitmek istemisimdir ama bakalim hayirlisi

Canim cok haklisin valla ben bile boyle haberlerinizi okuyunca ayni duygular karisiyor ki kendimi dusunmiyorum.. Ne guzel bebiste aktif, annne hadi kalk ben geliyorum diyor :))

Ayyyy annesi yesin onu :) :16: cok heycanliyim gidip abdest bile alamiyorum sadece dondum kaldim size yaziyorum

Ederim zuluummm ederim bende heycanlandim dua edin ama daha gitmiyom hemen hastaneye namazimi kilip cikayim insaallah hayirli güzel haberlerle gelirim ama hemende gitmek istemiyorum cünkü sanci fln yok ben hep evde sanci cekip gitmek istemisimdir ama bakalim hayirlisi

Dualarımız seninle büşracıgım sen yine de erken git CNm
Su gelince hemen gitmek gerek...ayy su an senin heyecanını
Düşünemiyorum inşallah güzel ve sağlıklı bir dogum yaparsın
CNm

Canim olsun ne olur ne olmaz sen git yine hastaneye bakalim ne dicekler, valla ben coktan ucmustum evde beklemekle zaman gecmez cok heyecanli ama yaa.. :49::emir_bebek::nazar:

Dualarımız seninle büşracıgım sen yine de erken git CNm
Su gelince hemen gitmek gerek...ayy su an senin heyecanını
Düşünemiyorum inşallah güzel ve sağlıklı bir dogum yaparsın
CNm

Amiin amin. Zuluum insaallah..ayy ne biliyim bi kalktim daha cok bosaldi su onu bekledim bitmek bilmediki bacaklardan akti gitti simdi abdest aldim namaz kilip cikcam insaallah
Canim olsun ne olur ne olmaz sen git yine hastaneye bakalim ne dicekler, valla ben coktan ucmustum evde beklemekle zaman gecmez cok heyecanli ama yaa.. :49::emir_bebek::nazar:

evet bende hep diyodum ucarim diye ama donup kaldim canimm heycan cok fena durumda insaallah cok iyi gecer de güzel haberlerle gelirim size

Back