2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Benimkinin de badi büyük. 2 hafta onden gidiyor. Ama zaten normal birsey bu sonuçta bas diğer uzuvlara gore daha buyuk olurmuş. Ama bizim de belli degil henüz. Hayırlısı olsun.
bugün dk gittim oğlum 5 gün geriden geliyo ben çok üzülüyorum onu nasıl beslerim şu saatten sonra yardım lütfen
Canım takma kafana. Benim de gecen hafta bebegim 100gr almıştı bu hafta 400 gr almış maasallah. Bende bol tahin pekmez yedim. Muzlu sut ictim. Arada aklıma geldikçe ceviz attım ağzıma. Sende aklına geldikçe birşeyler ye.
oh masallah 8.nci bebegimızde gelmiş hosgelmıs darısı bıze
Orly de dogum yapmış. Ancak bugun yazabilmiş. Onu da gormusmuydun canım.
Ah canim bizim miniklerin yeri rahat galiba..gelmeye niyetleri yok vallahi okadarda yürüyorum hareket ediyorum yok hic bisey yok
Gerçi bugun nst de 40larin oralarda cikti sanki sancı. Ama cok öksürdüğüm icin tam anlaşılmıyor sanırım. Dr'um sen hissetmedikce sancı çıkmaz dedi. Ama burda arkaslarin sancıları çıkıyor hissetmedikleri halde. Anlamadım ben.
değiştirdım şekerım kı çok yoruldum ınan bu gece dogurmazsam ıyı
Aman kuzum dursun elifcik biraz daha :) bundan sonra yorma kendini sakın canım.
Canım benim de gecen hafta geriye düşmüştü. Ama bu hafta iyi cikti. Bazen tam da olcemeyebiliyorlar o yüzden takma. Ama sen bol bol pekmez muz sut ceviz tüket.
Bu arada benim dr'um da bugun kafası buyuk eğer çatın dar olursa vakunla kullanmak zorunda kalırız dedi. Ben de onu hic istemiyorum. Allah korusun tanıdıklarından bir kac kişide kullanılmış ve bebekte sorun olmus. Allah korusun hepimizin bebeklerini insallah. Saglikli sihhatli doğuralım insallah hepimiz.
Benimki ücret alıyor ekstradan canım.

Güle güle kullansın canım.
Ben lihusa tacı aldım. Bir tane krem rengi gebe Mağazası'ndan bir tane de kirmizi aldım sonradan pazardan, cok da süslü birsey degil.

Aynen canım,baya süslüyüm ve bu süslülüğümü sonuna kadar kızıma yansıtacağım sanırım Sen de öylesin di mi?
akşam bebeğime kazak örmüştüm onu diktim pantolonunuda yarın dikecem güzel oldu brde şapka başlayacam....sonrada muhteşem yüzyıl günümüzonu izledikk :)
Ellerine sağlık,bebeğin güle güle giysin eskitsin inş..Benim de Merhamet izleme günümdüAma doğumdan sonra tüm diziler bize erken final yapacak bence

kız kaç para alıylar nst den neden alıyolarkı benım hastande özel a belgelıymış hemde almıyo ya

akşam bebeğime kazak örmüştüm onu diktim pantolonunuda yarın dikecem güzel oldu brde şapka başlayacam....sonrada muhteşem yüzyıl günümüzonu izledikk :)

bende izledim muhteşem yüzyılı.. bi yavanlık vardı ya, hürremsiz olmamış sanki.. bi tatsız geldi bana( iyiki hürrem karakterinin yükünü baya hafifletmişler, nurbanu geliyo artık.. :)

bana dıyolarkı o kızı ne hale sokucan elbiselerıyle ayakkabıları takım

bugun bunları aldım catybaby

Eklentiler

• $IMG_0328.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_0329.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 44
Banada diyolar aynısını tüğlü tüğlü taçlar aldım görem bunu mu takacaksın diyor ama ben çok seviyorum ve kokoş yapcam kızımı:))) yakışır kıxlarımıza kokoşluk:))

kız bugun her yerde leoporla takım aradım bulamadım
tv de gordum alt beyaz leoparlı ust pembe leoparlı bayıldımmmmm bıttımm küçük kokoşlar heeeheee beneım kocam taksıyı sarıya boyayıp gece taksıcılık yapacakmış ıkımıze yetısemezmiş

kız kaç para alıylar nst den neden alıyolarkı benım hastande özel a belgelıymış hemde almıyo ya
Bilmiyorum ki canım bizimki alıyor. 7tl veriyorum ben.
Eki Görüntüle 807199 Eki Görüntüle 807200
Bunlarda kızımka benim taçlarımız ikiside takım:))
Cok güzeller.
bugun bunları aldım catybaby

Sezin senin fotoları cepten göremiyorum. Eklenmiş resimin önizlemesi yazıyor. Sadece pcden görebiliyorum resimleri. Belki yarın görürüm unutmazsam.

Son düzenleme:
hmm evet şekerim bende suan pc deyım oyle goruyorum zaten kızlarınkınıde

Be n aldım leoparlı tulumbizimkininde değişik düşünceleti var bakalım çünkü oda sunısını düşünüyor heheeee:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…