• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar ben epidural normal doğum düşünüyorum Allah kısmet ederse ama geçen kontrolde drum bebeğin başıı büyük sorun teşkil etmiyor normal dedi ama doğmda zorluk çekermişim ama henüz sezeryan kararı vermedi yarın dr la da konuşucam tam olarak sizin düşünceniz nedir kara verdiniz mi doğum şekline?
Benimkinin de badi büyük. 2 hafta onden gidiyor. Ama zaten normal birsey bu sonuçta bas diğer uzuvlara gore daha buyuk olurmuş. Ama bizim de belli degil henüz. Hayırlısı olsun.
bugün dk gittim oğlum 5 gün geriden geliyo ben çok üzülüyorum onu nasıl beslerim şu saatten sonra yardım :43:lütfen
Canım takma kafana. Benim de gecen hafta bebegim 100gr almıştı bu hafta 400 gr almış maasallah. Bende bol tahin pekmez yedim. Muzlu sut ictim. Arada aklıma geldikçe ceviz attım ağzıma. Sende aklına geldikçe birşeyler ye.
oh masallah 8.nci bebegimızde gelmiş hosgelmıs darısı bıze
Orly de dogum yapmış. Ancak bugun yazabilmiş. Onu da gormusmuydun canım.
Ah canim bizim miniklerin yeri rahat galiba..gelmeye niyetleri yok vallahi okadarda yürüyorum hareket ediyorum yok hic bisey yok
Gerçi bugun nst de 40larin oralarda cikti sanki sancı. Ama cok öksürdüğüm icin tam anlaşılmıyor sanırım. Dr'um sen hissetmedikce sancı çıkmaz dedi. Ama burda arkaslarin sancıları çıkıyor hissetmedikleri halde. Anlamadım ben.
değiştirdım şekerım:52::52: kı çok yoruldum ınan bu gece dogurmazsam ıyı
Aman kuzum dursun elifcik biraz daha :) bundan sonra yorma kendini sakın canım.
Kizlar mrb..kontrolden geldim,nst ye girdim hersey yolunda sonra ultrasona aldı saglıgı yerinde, suyu, kan akisi hersey normal cikti cok sukur.ama kilosu az geldi 2500 olmus ve bir hafta geriye düşmüşuz 36+3 tuk 35+2 cikti.doktorum normal sorun yok, bebekler rutin büyümezler dedi ama hep bir hafta , 10 gun onde giderken son zamanlarda boyle olması biraz canımı sıktı:(( kac kilo civari dogar dedim 3 kilo dedi insallah olur kafam cok takildi kilosuna:(((sonra beklenen an geldi çatı muayenesini yaptı biraz canim yandı beni normal icin uygun görmedi çatım darmis kafası çıkarken vakum kullanılabilirmiş bu durumlarda ve tercih ettikleri bir yöntem değilmiş zaten ben de onu hic istemiyorum çevremde var oyle Allah korusun.en azından icimde kalmamış oldu yarin öbür gun keske normal yapsaydım demem zaten uygun degilmisim.30 unda tekrar cagirdi ekimin ilk haftasına gun verecek artık hakkımda hayırlısı dualarinizi esirgemeyin ne olur.
Canım benim de gecen hafta geriye düşmüştü. Ama bu hafta iyi cikti. Bazen tam da olcemeyebiliyorlar o yüzden takma. Ama sen bol bol pekmez muz sut ceviz tüket.
Bu arada benim dr'um da bugun kafası buyuk eğer çatın dar olursa vakunla kullanmak zorunda kalırız dedi. Ben de onu hic istemiyorum. Allah korusun tanıdıklarından bir kac kişide kullanılmış ve bebekte sorun olmus. Allah korusun hepimizin bebeklerini insallah. Saglikli sihhatli doğuralım insallah hepimiz.
kızlar, kontro için özel hastanelere gidenlerden NST için ektra ücret alınıyomu ya? ben hem devlette hem de özel hastanede iki doktoru takip ediyorum.. devletteki doktorum her hafta çağırdı nst için, ücret falan vermiyorum tabiki.. yarın da özeldeki doktorda randevum var büyük ihtimalle o da NST isteyecek, özel sigortam yok.. extra ücret alınırsa saçma gelir çünkü bu da ultrason gibi bişey, doppler değil ya, ayrı bi doktorun falan baktığı yok sonuçta.. siz extra bi ödeme yapıyomusuuz bunun için merak ettim?
Benimki ücret alıyor ekstradan canım.
Kızlar miniğime bunları aldım güzel mi?Allah izin verirse hello kity i mevlüdünce takıcam,lohuca taçlarını aldınız mı bu arada? Ben süslü bişey aldım ama annem abartı buldu,sade bişey alıcam galiba..
Eki Görüntüle 807187 Eki Görüntüle 807188

Güle güle kullansın canım.
Ben lihusa tacı aldım. Bir tane krem rengi gebe Mağazası'ndan bir tane de kirmizi aldım sonradan pazardan, cok da süslü birsey degil.

anladıgım kadarıyla sede suslu kokoş bı annesın bı kaç bant gostermiştin bende o sıtede daha guzellerı var demiştim sana bebek işi mıydı showdakı dızının adı ordakı bebegıkılerde ordan çok güzeller ya gecen hatta butıkbebedeydı
Aynen canım,baya süslüyüm ve bu süslülüğümü sonuna kadar kızıma yansıtacağım sanırım:1: Sen de öylesin di mi?:23:
akşam bebeğime kazak örmüştüm onu diktim pantolonunuda yarın dikecem güzel oldu brde şapka başlayacam....sonrada muhteşem yüzyıl günümüzonu izledikk :)
Ellerine sağlık,bebeğin güle güle giysin eskitsin inş..Benim de Merhamet izleme günümdü:1:Ama doğumdan sonra tüm diziler bize erken final yapacak bence:9:

Benimkinin de badi büyük. 2 hafta onden gidiyor. Ama zaten normal birsey bu sonuçta bas diğer uzuvlara gore daha buyuk olurmuş. Ama bizim de belli degil henüz. Hayırlısı olsun.

Canım takma kafana. Benim de gecen hafta bebegim 100gr almıştı bu hafta 400 gr almış maasallah. Bende bol tahin pekmez yedim. Muzlu sut ictim. Arada aklıma geldikçe ceviz attım ağzıma. Sende aklına geldikçe birşeyler ye.

Orly de dogum yapmış. Ancak bugun yazabilmiş. Onu da gormusmuydun canım.

Gerçi bugun nst de 40larin oralarda cikti sanki sancı. Ama cok öksürdüğüm icin tam anlaşılmıyor sanırım. Dr'um sen hissetmedikce sancı çıkmaz dedi. Ama burda arkaslarin sancıları çıkıyor hissetmedikleri halde. Anlamadım ben.

Aman kuzum dursun elifcik biraz daha :) bundan sonra yorma kendini sakın canım.

Canım benim de gecen hafta geriye düşmüştü. Ama bu hafta iyi cikti. Bazen tam da olcemeyebiliyorlar o yüzden takma. Ama sen bol bol pekmez muz sut ceviz tüket.
Bu arada benim dr'um da bugun kafası buyuk eğer çatın dar olursa vakunla kullanmak zorunda kalırız dedi. Ben de onu hic istemiyorum. Allah korusun tanıdıklarından bir kac kişide kullanılmış ve bebekte sorun olmus. Allah korusun hepimizin bebeklerini insallah. Saglikli sihhatli doğuralım insallah hepimiz.

Benimki ücret alıyor ekstradan canım.

Güle güle kullansın canım.
Ben lihusa tacı aldım. Bir tane krem rengi gebe Mağazası'ndan bir tane de kirmizi aldım sonradan pazardan, cok da süslü birsey degil.
kız kaç para alıylar nst den neden alıyolarkı benım hastande özel a belgelıymış hemde almıyo ya

akşam bebeğime kazak örmüştüm onu diktim pantolonunuda yarın dikecem güzel oldu brde şapka başlayacam....sonrada muhteşem yüzyıl günümüzonu izledikk :)

bende izledim muhteşem yüzyılı.. bi yavanlık vardı ya, hürremsiz olmamış sanki.. bi tatsız geldi bana:(( iyiki hürrem karakterinin yükünü baya hafifletmişler, nurbanu geliyo artık.. :)

Aynen canım,baya süslüyüm ve bu süslülüğümü sonuna kadar kızıma yansıtacağım sanırım:1: Sen de öylesin di mi?:23:

Ellerine sağlık,bebeğin güle güle giysin eskitsin inş..Benim de Merhamet izleme günümdü:1:Ama doğumdan sonra tüm diziler bize erken final yapacak bence:9:

bana dıyolarkı o kızı ne hale sokucan elbiselerıyle ayakkabıları takım:1:

$image.webp$image.webp
Bunlarda kızımka benim taçlarımız ikiside takım:))

bugun bunları aldım :16::16: catybaby

Eklentiler

• $IMG_0328.webp
    $IMG_0328.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_0329.webp
    $IMG_0329.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 44
Banada diyolar aynısını tüğlü tüğlü taçlar aldım görem bunu mu takacaksın diyor ama ben çok seviyorum ve kokoş yapcam kızımı:))) yakışır kıxlarımıza kokoşluk:))

kız bugun her yerde leoporla takım aradım bulamadım:19:
tv de gordum alt beyaz leoparlı ust pembe leoparlı bayıldımmmmm bıttımm küçük kokoşlar heeeheee beneım kocam taksıyı sarıya boyayıp gece taksıcılık yapacakmış ıkımıze yetısemezmiş:1:

kız kaç para alıylar nst den neden alıyolarkı benım hastande özel a belgelıymış hemde almıyo ya
Bilmiyorum ki canım bizimki alıyor. 7tl veriyorum ben.
Eki Görüntüle 807199 Eki Görüntüle 807200
Bunlarda kızımka benim taçlarımız ikiside takım:))
Cok güzeller.
bugun bunları aldım :16::16: catybaby

Sezin senin fotoları cepten göremiyorum. Eklenmiş resimin önizlemesi yazıyor. Sadece pcden görebiliyorum resimleri. Belki yarın görürüm unutmazsam.

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki canım bizimki alıyor. 7tl veriyorum ben.

Cok güzeller.

Sezin senin fotoları cepten göremiyorum. Eklenmiş resim önizleme yazıyor. Sadece pcden görebiliyorum resimleri. Belki yarın görürüm unutmazsam.
hmm evet şekerim bende suan pc deyım oyle goruyorum zaten kızlarınkınıde

kız bugun her yerde leoporla takım aradım bulamadım:19:
tv de gordum alt beyaz leoparlı ust pembe leoparlı bayıldımmmmm bıttımm küçük kokoşlar heeeheee beneım kocam taksıyı sarıya boyayıp gece taksıcılık yapacakmış ıkımıze yetısemezmiş:1:

Be n aldım leoparlı tulum:16:bizimkininde değişik düşünceleti var bakalım çünkü oda sunısını düşünüyor heheeee:))))

Back