Geçen hafta gitmiştim en son,haftaya bugün de gidicem bakalım ne diyecek,37+2 olmuş olucam..Bebeği aşağıda hissetmiyorum henüz ama ufak sancılar başladı gibi,ya da bana öyle geliyor..Bugün çarşıda da fazla ayakta kaldım biraz da ondan oldu gerçievet canm bi aksilik olmazsa 23 eylülde biz de sabah yatıcaz inş. :18:
çok tatlıydı Kaan Bey bizim eve çok yakın hastane çok merak ettim gördüm yakışıklıyı ikisi de gayet sağlıklılar maşallah
senin ne zmn canım bişey dedi mi doktor?
ben penguen gibi yürümeye başladım artık çünkü kasıklarım çok ağrıyo hatta acıyoooGeçen hafta gitmiştim en son,haftaya bugün de gidicem bakalım ne diyecek,37+2 olmuş olucam..Bebeği aşağıda hissetmiyorum henüz ama ufak sancılar başladı gibi,ya da bana öyle geliyor..Bugün çarşıda da fazla ayakta kaldım biraz da ondan oldu gerçiBir iki haftam kaldı gibi geliyor bana ama hayırlsı..
geçmiş olsun cnmcım.. neden olmuş peki ? :26:
Doğrudur canım,hemen hemen aynı durumdayız..Napalım birazcık daha sabır minnaklarımız içinben penguen gibi yürümeye başladım artık çünkü kasıklarım çok ağrıyo hatta acıyooo
ellerim kollarım hep uyuşukkk hayırlısıyla atlatırız inş.
Geçmiş olsun canım,eşinin yanında olması iyi olmuş.İnşallah en kısa zamanda atlatırsın,inşallah bu yaramazlar ilerde kıymetlerimizi bilirlermikrop kapmışım ..enfeksiyon varmış idrar yollarımda zaten daha öncede konuşmuştuk olabilir die amabaya varmış...valla hala kendime gelemedim mde ekşimesi bir yaandan bulantım geçti eşim pazartesiye kadar izin aldı yanlız kalamıyorum korkumdan bebişlerimiz doğsa şu sıkıntılar bitecek ama
geçmiş olsun cnm, enfeksiyon bende de var, ayrıyetten bir de kum döküyorum.. dediğin gibi midenin yanması ve bulantısıyla birleşince insanı mahvediyo.. Eşinin yanında olması çok iyi senin için..mikrop kapmışım ..enfeksiyon varmış idrar yollarımda zaten daha öncede konuşmuştuk olabilir die amabaya varmış...valla hala kendime gelemedim mde ekşimesi bir yaandan bulantım geçti eşim pazartesiye kadar izin aldı yanlız kalamıyorum korkumdan bebişlerimiz doğsa şu sıkıntılar bitecek ama
Hayırlısı olsun insallsh canım. Kac haftaliksin simdi? Bebeğinin kilosu falan yerinde miydi?
Canım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün insallah.son mesajımdan sonra saat 13:30'da doğumhaneye girdim. açılmam 8 cm'e ulaşmıştı. suni sancı verip biraz sonrasında su kesesini açtı doktorum ve 14:15 te normal doğum ile bebeğim dünyaya geldi çok şükür. Allah sizlerin de yardımcısı olsun. yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
nete pek giremicem büyük ihtimalle. dualarınız için şimdiden teşekkür ediyorum herkese..
sevgiler..
37 art 2 günlük hamileyim canım..bebeğimin kg u iyi 3,5 civarı dedi drum.hepimiz için hayırlısı olsun..
son mesajımdan sonra saat 13:30'da doğumhaneye girdim. açılmam 8 cm'e ulaşmıştı. suni sancı verip biraz sonrasında su kesesini açtı doktorum ve 14:15 te normal doğum ile bebeğim dünyaya geldi çok şükür. Allah sizlerin de yardımcısı olsun. yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
nete pek giremicem büyük ihtimalle. dualarınız için şimdiden teşekkür ediyorum herkese..
sevgiler..
kızlar siz siz olun sakın yormayın kendinizi..
ben kendimi yordum kanamam başladı.sızıntı şeklinde..lavabodan sora peçetede ve çamaşırımda..acile gittik.açılma yok.usg iyi..nst de sancı yok.dr bi şey yk dedi.ama kanama dinmio..en kötü ihtimal ben sabaha kadar burdaym.gece bi şey olursa ameliyat yaparz dedi.korkuyrm çok...
son mesajımdan sonra saat 13:30'da doğumhaneye girdim. açılmam 8 cm'e ulaşmıştı. suni sancı verip biraz sonrasında su kesesini açtı doktorum ve 14:15 te normal doğum ile bebeğim dünyaya geldi çok şükür. Allah sizlerin de yardımcısı olsun. yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
sevgiler..
sevgiler..
sevgiler..
uff uyumaya çalışıyorum, ama olmuyor. Cok fena oldu boğazlarım. Yutkunurken bile acimaya basladi. Burnum da tıkalı nefes almakta güçlük çekiyorum. Allah'tan yarın dr'da randevum var. üst solunum yolu enfeksiyonu oldum galiba. Insallah biran once geçer. Hamilelikte tehlikeli sanırsam bu tur enfeksiyonlar. Ciğerlere inmez insallah. Ilac da kullanılmıyor.
Selam canlar neslihakan da bugün kavuştu oğlunA aZ önce geldim yanlarından çok tatlı bi bebis darısı bizlere inşallah :)
Neslihakan ve mexx gözünüz aydin canlarim rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin insaallah..hikayelerinizi bekliyoruz toparlanincacok öpüyorum sizi ve o mis kokulu meleklerinizi darisi bizlerin basina insaallah
Cok cok gecmis olsun canim insaallah hayirlica alirsin bebisini kucagina korkmamaya calis doktor bisey yok dediyse yoktursabah insaallah hersey daha güzel olur belkide kavusursun yavruna herseyin hayirlisi dikkat et kendine
basim coookkk agriyor....parol ictim.kolonyali bezle sardim gecmiyor...onerisi olannnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?