• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sağolun canım hepiniz..inşallah öyleddr.ben de yapmıcam..evdeyim üstelik ben.evi bi şey götrsn yine de yapmmıca yarın annem gelio zaten..ah bugünü atlatsaydm..

sıkma canım sen kendini...sen kuzuna sıkı sarıl ki kuzun da sana sıkı tutunsun..aklına da kötü şeyler getirme...

He he erkeklerin hamileliği de hiiiic cekilmezdi :)

Canım cok yorma kendini. Oldugu kadar.

Canım ne kadar kaldı daha. Allah yardım etsin.

Canım cok gecmis olsun. Kanama dinmezse sezeryan mı yapacaklar?

zaten ben sezeryan olucam canım.ilki sezeryandı..mecburlar sezeryan yapmaya.eğer gece bi şey olursa acile gidicez...ALLAH ım hayırlısını versin

normalde 28inde ayrılmam gerekiyordu canım...ama boşu boşuna bir hafta çalışmış olacaktım..çünkü o bir haftam 15 tatilin içinde olacaktı...eee sonradan devredemediğime göre zaten 15 tatilde de resmi olarak izinde olduğumuza göre boşuna kendimi yormayayım dedim...

normalde 28inde ayrılmam gerekiyordu canım...ama boşu boşuna bir hafta çalışmış olacaktım..çünkü o bir haftam 15 tatilin içinde olacaktı...eee sonradan devredemediğime göre zaten 15 tatilde de resmi olarak izinde olduğumuza göre boşuna kendimi yormayayım dedim...

Neyse az kalmış insallah. Yorma kendini cok.

inşallah öyledir canım belki 5 kere çamaşır değiştirdim sızıntı dinmedi.çok tedirginim.aslında ben kaşındım.çok yoruyorum kendimi..ağır da kaldırıdm..ev işi yemek falan..diyorum yaa sakın yormayın kendinizi.aman evi bi şey götürsün...:)
kanama dinmeden huzur bulamıcam..

ya bende öyleyim :((( bişey yaparken bi dalıyorum ne yorgunluk ne bişey aklıma gelmio :( afedersin çişe gitmiom bitirene kadar işi :( annemde kaldığımdan temizlik yemek olayı yok bende, kendi evimde olsam aynını yapardım, ne kadar yanlış halbuki :(((
renginde koyulaşma kahverengiye dönme olursa zaten hiç korkma artık.. 4 ay kanama geçirmiş biri olarak kanama uzmanlık alanım:)

kızlar siz siz olun sakın yormayın kendinizi..
ben kendimi yordum kanamam başladı.sızıntı şeklinde..lavabodan sora peçetede ve çamaşırımda..acile gittik.açılma yok.usg iyi..nst de sancı yok.dr bi şey yk dedi.ama kanama dinmio..en kötü ihtimal ben sabaha kadar burdaym.gece bi şey olursa ameliyat yaparz dedi.korkuyrm çok...

​çok geçiş olsun canım allah şifalar versin geçer inşallah kötübirşey olmaz.

son mesajımdan sonra saat 13:30'da doğumhaneye girdim. açılmam 8 cm'e ulaşmıştı. suni sancı verip biraz sonrasında su kesesini açtı doktorum ve 14:15 te normal doğum ile bebeğim dünyaya geldi çok şükür. Allah sizlerin de yardımcısı olsun. yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
nete pek giremicem büyük ihtimalle. dualarınız için şimdiden teşekkür ediyorum herkese..
sevgiler..

hoşbulduk canım... 3 günüm kaldı..pazartesi raporumu alıp izne ayrılıyorum...şubat 10 a kadar minnakımla zaman geçireceğim inşallah...
oh az kalmış sonra keyfine bak bebişle
He he erkeklerin hamileliği de hiiiic cekilmezdi :)

Canım cok yorma kendini. Oldugu kadar.

Canım cok gecmis olsun. Kanama dinmezse sezeryan mı yapacaklar?

aynen canım oldugu kadar

son mesajımdan sonra saat 13:30'da doğumhaneye girdim. açılmam 8 cm'e ulaşmıştı. suni sancı verip biraz sonrasında su kesesini açtı doktorum ve 14:15 te normal doğum ile bebeğim dünyaya geldi çok şükür. Allah sizlerin de yardımcısı olsun. yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
nete pek giremicem büyük ihtimalle. dualarınız için şimdiden teşekkür ediyorum herkese..
sevgiler..

6. bebegımızde gelmıs gozun aydınn allah analı babalı buyutsunn:nazar:

sevgiler..

Ayyy bir bebis daha dogmus Allah saglikla huzur icinde buyutmek nasip etsin .. Bol bol vakit gecirin bebisinle kavustunuz sorunsuz ne guzel, darisi basimiza.. :nazar::16:

sevgiler..

hayırlı olsun, Allah bağışlasın canım :)

Mexx hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün sizlere bağışlasın inşallah:16:
Bu arada 6. doğum bu sabah olmuştu zaten,Neslihakan da doğum yaptı:52:Epidural ile normal doğum yaptı,hadi darısı bizim başımıza:23:

Selam canlar neslihakan da bugün kavuştu oğlunA aZ önce geldim yanlarından çok tatlı bi bebis darısı bizlere inşallah :)

sevgiler..

hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere olsun inşallah

Bu arada 6. doğum bu sabah olmuştu zaten,Neslihakan da doğum yaptı:52:Epidural ile normal doğum yaptı,hadi darısı bizim başımıza:23:

Caty aynı şeyi yazmisiz :)

Selam canlar neslihakan da bugün kavuştu oğlunA aZ önce geldim yanlarından çok tatlı bi bebis darısı bizlere inşallah :)

ewet yaaa, darısı bizim başımıza.. onunda doğum hikayesini duyar, tecrübelerininden faydalanırız inşallah.. hayırlı olsun mutluluklar getirsin ailesine minik :)

Aynen ,biz de whatsapp dan haberleşiyoruz sürekli..Adına çok sevindim kurtuldu,senin de haftaya sezeryan değil mi canım?Öyle hatırlıyorum..
evet canm bi aksilik olmazsa 23 eylülde biz de sabah yatıcaz inş. :18:
çok tatlıydı Kaan Bey bizim eve çok yakın hastane çok merak ettim gördüm yakışıklıyı ikisi de gayet sağlıklılar maşallah :nazar:
senin ne zmn canım bişey dedi mi doktor?

Back
X