2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
basim coookkk agriyor....parol ictim.kolonyali bezle sardim gecmiyor...onerisi olannnn....

öncelikle geçmiş olsun canım. Benim başım ağrıdığı zaman sol elimi gergin açıyorum ve baş parmağım ile işaret parmağımın arasını bastırıyorum acıyana dek orda beyne giden damarlar var onları bastırarak ovuyorum ve geçiyor bunu bana dr göstrmişti ben pek ilaç vs ağrı kesici falan kullanmayı pek sevmiyorum o yüzden dene istersen sana da iyi gelir inşallah.

iyi geceler kızlar bugün kontrolümüz vardı oğluşum 3 kg olmuş ama suyu azalmış cuma günü yine gel dedi doktor.ben hep normal doğumun hayalini kurdum ama olmicak galibaama yinede hayırlısı olsun.doğum yapmış arkadaşların gözü aydın.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

basim coookkk agriyor....parol ictim.kolonyali bezle sardim gecmiyor...onerisi olannnn....

canm ben başım ağrıdığında önce şakaklarıma sonra başımın arkasındaki çukura en sonda sağ elimle sırtımda dokunabildiğim ilk yere yavaşça masaj yapıyorum.tv de yoga programında izlemiştm.çok geçmiş olsun

nne guzel 3 u gordun sen su azalınca normal yapılmıyor mu

hayırlısı nasılsa öyle olsun canım kafanı yorma yeterki bebişinle sağlıklı olun önemli olan o.
peki suyun neden azalmış.

hayırlısı nasılsa öyle olsun canım kafanı yorma yeterki bebişinle sağlıklı olun önemli olan o.
peki suyun neden azalmış.

net bi şey söylemediki doktor.bol sıvı tüket çok yorma kendini dedi.benim akıntım iki gündür biraz suluydu zaten.hayırlısı olsun artık bebişime bi şey olmasında.stres yaptım yaaa

net bi şey söylemediki doktor.bol sıvı tüket çok yorma kendini dedi.benim akıntım iki gündür biraz suluydu zaten.hayırlısı olsun artık bebişime bi şey olmasında.stres yaptım yaaa

üzülme canım ama sıvı tüket çok önemli allah yardımcınız olsun. aklına kötü birşey getirme.

Günün ilk günaydını benden olsun...

Günaydın. 2.side benden olsun.okulu bıraktım ama erkenden kalkıyorum yine:))))

günaydınlar keyfimiz yok

sizlere de günaydın hatunlar. benm de hiç keyfim yok. gece uyuyamıyorum.bir sağa dön bir sola dön sabah ediyorum.kaç gündür sırtım ağrıyor. ühüüü ağlamak istiyorum. çalışan annelere bir haber vardı bugn.sizinle de paylaşayım Doğum yapan memura 69 ay yarım mesai müjdesi - Memurlar.Net

Günün ilk günaydını benden olsun...

herkese günaydıınn bende keyifsizim, eskiden doyduğum kahvaltımla artık doymuyorum :))) fazlasınıda diyet yüzünden yiyemiyorum, kedinin ciğere bakması gibi reçellere peynirlere zeytinlere bakıyoruuuummmm ama en çok da reçellere bakıyorum.. :)

bende okuldan yazıyom sizlere...

günaydınlar keyfimiz yok
keyifler gıcır canım bende sabah sabah müdür yardımcımızdan güzel bir haber aldım...

alıştık artık canım o sıkıntılara..bana batmıyor bu sıkıntılar artık..haberden haberim vardı...teşekkürler...

bende bir haftada 2 kilo alarak rekorumu kırdım...

günaydın tosunlarrrr

kurban bayramına hazırlık...

ne haberiymiş kız,benm söylediğim haber mı yoksa

sofraya hiç reçel çıkarmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…