basim coookkk agriyor....parol ictim.kolonyali bezle sardim gecmiyor...onerisi olannnn....
basim coookkk agriyor....parol ictim.kolonyali bezle sardim gecmiyor...onerisi olannnn....
iyi geceler kızlar bugün kontrolümüz vardı oğluşum 3 kg olmuş ama suyu azalmış cuma günü yine gel dedi doktor.ben hep normal doğumun hayalini kurdum ama olmicak galibaama yinede hayırlısı olsun.doğum yapmış arkadaşların gözü aydın.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
iyi geceler kızlar bugün kontrolümüz vardı oğluşum 3 kg olmuş ama suyu azalmış cuma günü yine gel dedi doktor.ben hep normal doğumun hayalini kurdum ama olmicak galibaama yinede hayırlısı olsun.doğum yapmış arkadaşların gözü aydın.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
nne guzel 3 u gordun sen su azalınca normal yapılmıyor mu
hayırlısı nasılsa öyle olsun canım kafanı yorma yeterki bebişinle sağlıklı olun önemli olan o.
peki suyun neden azalmış.
net bi şey söylemediki doktor.bol sıvı tüket çok yorma kendini dedi.benim akıntım iki gündür biraz suluydu zaten.hayırlısı olsun artık bebişime bi şey olmasında.stres yaptım yaaa
Günün ilk günaydını benden olsun...
Günaydın. 2.side benden olsun.okulu bıraktım ama erkenden kalkıyorum yine:))))
günaydınlarkeyfimiz yok
bende okuldan yazıyom sizlere...Günaydın. 2.side benden olsun.okulu bıraktım ama erkenden kalkıyorum yine:))))
keyifler gıcır canım bende sabah sabah müdür yardımcımızdan güzel bir haber aldım...günaydınlarkeyfimiz yok
sizlere de günaydın hatunlar. benm de hiç keyfim yok. gece uyuyamıyorum.bir sağa dön bir sola dön sabah ediyorum.kaç gündür sırtım ağrıyor. ühüüü ağlamak istiyorum. çalışan annelere bir haber vardı bugn.sizinle de paylaşayım Doğum yapan memura 69 ay yarım mesai müjdesi - Memurlar.Net
herkese günaydıınnbende keyifsizim, eskiden doyduğum kahvaltımla artık doymuyorum :))) fazlasınıda diyet yüzünden yiyemiyorum, kedinin ciğere bakması gibi reçellere peynirlere zeytinlere bakıyoruuuummmm ama en çok da reçellere bakıyorum.. :)
günaydın tosunlarrrr
bende okuldan yazıyom sizlere...
keyifler gıcır canım bende sabah sabah müdür yardımcımızdan güzel bir haber aldım...
alıştık artık canım o sıkıntılara..bana batmıyor bu sıkıntılar artık..haberden haberim vardı...teşekkürler...
günaydın tosunlarrrr
günaydıın zizag teyzeeee ( tam bu sırada bir tekme gelir tosundan)
bende bir haftada 2 kilo alarak rekorumu kırdım...
kurban bayramına hazırlık...
herkese günaydıınnbende keyifsizim, eskiden doyduğum kahvaltımla artık doymuyorum :))) fazlasınıda diyet yüzünden yiyemiyorum, kedinin ciğere bakması gibi reçellere peynirlere zeytinlere bakıyoruuuummmm ama en çok da reçellere bakıyorum.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?