- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
sağolun canım hepiniz..inşallah öyleddr.ben de yapmıcam..evdeyim üstelik ben.evi bi şey götrsn yine de yapmmıca yarın annem gelio zaten..ah bugünü atlatsaydm..
He he erkeklerin hamileliği de hiiiic cekilmezdi :)
Canım cok yorma kendini. Oldugu kadar.
Canım ne kadar kaldı daha. Allah yardım etsin.
Canım cok gecmis olsun. Kanama dinmezse sezeryan mı yapacaklar?
zaten ben sezeryan olucam canım.ilki sezeryandı..mecburlar sezeryan yapmaya.eğer gece bi şey olursa acile gidicez...ALLAH ım hayırlısını versin
normalde 28inde ayrılmam gerekiyordu canım...ama boşu boşuna bir hafta çalışmış olacaktım..çünkü o bir haftam 15 tatilin içinde olacaktı...eee sonradan devredemediğime göre zaten 15 tatilde de resmi olarak izinde olduğumuza göre boşuna kendimi yormayayım dedim...
Neyse az kalmış insallah. Yorma kendini cok.
inşallah öyledir canım belki 5 kere çamaşır değiştirdim sızıntı dinmedi.çok tedirginim.aslında ben kaşındım.çok yoruyorum kendimi..ağır da kaldırıdm..ev işi yemek falan..diyorum yaa sakın yormayın kendinizi.aman evi bi şey götürsün...:)
kanama dinmeden huzur bulamıcam..
kızlar siz siz olun sakın yormayın kendinizi..
ben kendimi yordum kanamam başladı.sızıntı şeklinde..lavabodan sora peçetede ve çamaşırımda..acile gittik.açılma yok.usg iyi..nst de sancı yok.dr bi şey yk dedi.ama kanama dinmio..en kötü ihtimal ben sabaha kadar burdaym.gece bi şey olursa ameliyat yaparz dedi.korkuyrm çok...
oh az kalmış sonra keyfine bak bebişle
hoşbulduk canım... 3 günüm kaldı..pazartesi raporumu alıp izne ayrılıyorum...şubat 10 a kadar minnakımla zaman geçireceğim inşallah...
He he erkeklerin hamileliği de hiiiic cekilmezdi :)
Canım cok yorma kendini. Oldugu kadar.
Canım cok gecmis olsun. Kanama dinmezse sezeryan mı yapacaklar?
son mesajımdan sonra saat 13:30'da doğumhaneye girdim. açılmam 8 cm'e ulaşmıştı. suni sancı verip biraz sonrasında su kesesini açtı doktorum ve 14:15 te normal doğum ile bebeğim dünyaya geldi çok şükür. Allah sizlerin de yardımcısı olsun. yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
nete pek giremicem büyük ihtimalle. dualarınız için şimdiden teşekkür ediyorum herkese..
sevgiler..
son mesajımdan sonra saat 13:30'da doğumhaneye girdim. açılmam 8 cm'e ulaşmıştı. suni sancı verip biraz sonrasında su kesesini açtı doktorum ve 14:15 te normal doğum ile bebeğim dünyaya geldi çok şükür. Allah sizlerin de yardımcısı olsun. yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
nete pek giremicem büyük ihtimalle. dualarınız için şimdiden teşekkür ediyorum herkese..
sevgiler..
sevgiler..
sevgiler..
Mexx hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün sizlere bağışlasın inşallah
Bu arada 6. doğum bu sabah olmuştu zaten,Neslihakan da doğum yaptıEpidural ile normal doğum yaptı,hadi darısı bizim başımıza
Mexx hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün sizlere bağışlasın inşallah
Bu arada 6. doğum bu sabah olmuştu zaten,Neslihakan da doğum yaptıEpidural ile normal doğum yaptı,hadi darısı bizim başımıza
Selam canlar neslihakan da bugün kavuştu oğlunA aZ önce geldim yanlarından çok tatlı bi bebis darısı bizlere inşallah :)
Aynen ,biz de whatsapp dan haberleşiyoruz sürekli..Adına çok sevindim kurtuldu,senin de haftaya sezeryan değil mi canım?Öyle hatırlıyorum..Caty aynı şeyi yazmisiz :)
evet canm bi aksilik olmazsa 23 eylülde biz de sabah yatıcaz inş. :18:Aynen ,biz de whatsapp dan haberleşiyoruz sürekli..Adına çok sevindim kurtuldu,senin de haftaya sezeryan değil mi canım?Öyle hatırlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?