merhabalar kızlar.. herkese rahat son haftalar diliyorum kendime de
of yarın evimden ayrılıcam işim çok ama sancı girio hem alt tarafıma hem belime eşimde geceye gitti aksi gibi ya daha mutfak toplanıp ütü yapılacak bi kaç parça
kızlar bugün doğum yapan arkadaşla görüştük benim doktoruma gitti devamlı ve 35 kilo almış..eşim dedi sana bişeyd emedi mi çok kilo aldın falan yoo dedi boyun uzun verirsin dedi dedi..benden 6 7 cm falan uzundur..eşim çok ama çok kızdı..benim toplamda şimdi 12 kilo oldu aldığım daha önce bana nasıl hakaret etmişti biliyosunuz yuvarlana yuvarlana gelirsin doğuma diye..çok üzülmüştüm..salata kepek ekmeği yemiştim 3 hafta ve 3 kilo vermiştim tabi bebeğimde fazla kilo almamıştı o haftalarda..eşimde çok kızdı niye insan ayrımı çifte standart yapıyor birdaha az yiyeyim dediğini görmicem ne canın isterse yiceksin asla ayırmıcaksın dedi başlarım onun kilo ayrımına dedi çok sinir oldu doktora..artık bıraktım bende rejimi kepek ekmeği salatayı..
Bu doktorları anlamak gercekten güç.Boşver son haftalarında istediğini ye iç. Ne kadar alabilirsin ki? Ülkemizde +18 yada +20 ile tamamlanıyor gebelikler. Arkdaşım gecen ay +30 ile doğurdu. Ama öyle bir şeyi kimseye onermem. Her acıdan zor gecirdi. Fakat bence 20 ye kadar yolu var. Normali 7-12 kilo alın diyorlardı artık 7-15 kilo almak normal diye düzeltilmiş haberin olsun.
Bu durumda zaten normal sınırlar içindesin hatta eksiğin bile var..
ee dr tercıhı demkkı cunku cok yakınım normalı bekledı olmayınca sezeryan oldu aynı gun 40. haftada mesela bebegın kakasını yemesı de 41 haftalarda goruluyor genellıkle ama bebegın kılosu coksa 38 de alınır ama benım dr da ne kadar karnında durdu okadar ıyı dıyor aslında normal olucaktım kordon doan dolayı sezeryan olucam aslında dr boyle gıderse normal bıle olabılır dıyor ısrarlı bekleyıs değilki zamanını beklıyosun ısrarlı bekleyıs 40 da bebek gelmez 41 ı beklersın o dur bence
sadece doktorları değil çevrendeki insanları anlamakta güç hatta tanıdık olsun olmasın insanları anlamak çok güç. bi kilo takıntısıdır almış başını gidiyor hepimizde.. heleki hamileyken kilo alsan suç almasan suç. ben az kiloda gidiyorum..8-9 kilo civarı aldım.. senin bebeğin el kadar çıkar diyenler bile oluyo göbeğim fazla yok bide .. neyseki kontrollerde bebeğimin kilosu gayet iyi çıkıyo.. çok takılmamak lazım herkese.. sağlıklı olsun anne ve bebek önemli olan o bence..
evet herkezde bir kilo takıntısı var bende hamileliğim boyunca on iki kilo aldım ama karnım top gibi ilerliyor bende karın hariç fazla bir değişiklik yok allaha şükür hiç şişlikte olmadı ama beni gören herkez çok şişmişsin diyor dr herşeyin normal gittitiğini söylüyor zellikle kilonda normal diyor benim arkadaşım 25 kilo almıştı hamileliği boyunca ama ben diyorum ki bana çok kilo alışsın diyenler bence beni çekemeyenler
kızlar siz siz olun sakın yormayın kendinizi..
ben kendimi yordum kanamam başladı.sızıntı şeklinde..lavabodan sora peçetede ve çamaşırımda..acile gittik.açılma yok.usg iyi..nst de sancı yok.dr bi şey yk dedi.ama kanama dinmio..en kötü ihtimal ben sabaha kadar burdaym.gece bi şey olursa ameliyat yaparz dedi.korkuyrm çok...
ewet canım anneme gidicem ordan dogumu beklicem malum burası çok uzak hastaneyedıkkatlı yap son zamanlar artık annene mı gıdıcen cnm
Kimler var kimler yok...sohbet etmeyi özledim...ya çok yoruluyorum okulda...
ben kendimi yordum kanamam başladı.sızıntı şeklinde..lavabodan sora peçetede ve çamaşırımda..acile gittik.açılma yok.usg iyi..nst de sancı yok.dr bi şey yk dedi.ama kanama dinmio..en kötü ihtimal ben sabaha kadar burdaym.gece bi şey olursa ameliyat yaparz dedi.korkuyrm çok...
Kimler var kimler yok...sohbet etmeyi özledim...ya çok yoruluyorum okulda...
haydaaaaa.. canım çok çok geçmiş olsun.. neyseki bebişde bişey yokmuş.. bakarsın küçük bi damar falan çatlamıştır, durur inşallah.. haklısın aslında dikkat etmek lazım.. aman kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. bişey olmasın bebişlere
hoşgeldin canım izine ayrılmana ne kadar kaldı
korkma canım Allah yardımcın olsun cesur anneler değil miyiz bz
canım neden fazla yüklendin ki...gerçi hepimiz aynıyız işi yaparken ağrı sızı olmuyo ama iş bittikten sonra pertimiz çıkıyo...bugün eşim tamamen yasakladı bulaşık makinesini bile boşaltmayacaksın dedi...damar falan çatlamıştır kızlarında dediği gibi hemen aklına kötü birşey getirme canım...
hoşgeldin canım, sınıf öğretmeni miydin sen ? aman çok yorulma bak kötü bi örneği var, Allah korusun..
He he erkeklerin hamileliği de hiiiic cekilmezdi :)ya bende anlamıyorum ben mi hamileyim o mu lohusayken de aynı o hamile olsa kesin çekilmez biri olurdu :)
Canım cok yorma kendini. Oldugu kadar.of yarın evimden ayrılıcam işim çok ama sancı girio hem alt tarafıma hem belime eşimde geceye gitti aksi gibi ya daha mutfak toplanıp ütü yapılacak bi kaç parça
Canım ne kadar kaldı daha. Allah yardım etsin.Kimler var kimler yok...sohbet etmeyi özledim...ya çok yoruluyorum okulda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?