sofraya hiç reçel çıkarmıyorum
Kizlar merhaba biz 34 haftalik olduk dun camasirimda yogun su vardi hastaneye geldik aletle bakildi alttan mantarla birlikte su geliyo denildi dun ciger gelistirici igne yapildi bugun tekrar yapilacak 2500 ml serumum var ins suyum degildir mantarla birlikte suda geliyomus odur ins yoksa yrn kizimi alicaklar daha 34 haftadayiz ve kilosu 2077 gr cikti tedirginim rabbimin izniyle yasar tabi ama daha cok minik hepinizden dua istiyorum kizlar
ya bende çkarmıyım diyorum ama anneciğimle kahvaltı yapıoruz, zaten kadının tüm yemek alışkanlığı değişti benim yüzümden, kahvaltı keyfini de etkilemiyim dedimazcık minicik ekmeğimin ucunu batırdım bende reçele napıyım
Gecmis olsun.Kizlar merhaba biz 34 haftalik olduk dun camasirimda yogun su vardi hastaneye geldik aletle bakildi alttan mantarla birlikte su geliyo denildi dun ciger gelistirici igne yapildi bugun tekrar yapilacak 2500 ml serumum var ins suyum degildir mantarla birlikte suda geliyomus odur ins yoksa yrn kizimi alicaklar daha 34 haftadayiz ve kilosu 2077 gr cikti tedirginim rabbimin izniyle yasar tabi ama daha cok minik hepinizden dua istiyorum kizlar
Kizlar merhaba biz 34 haftalik olduk dun camasirimda yogun su vardi hastaneye geldik aletle bakildi alttan mantarla birlikte su geliyo denildi dun ciger gelistirici igne yapildi bugun tekrar yapilacak 2500 ml serumum var ins suyum degildir mantarla birlikte suda geliyomus odur ins yoksa yrn kizimi alicaklar daha 34 haftadayiz ve kilosu 2077 gr cikti tedirginim rabbimin izniyle yasar tabi ama daha cok minik hepinizden dua istiyorum kizlar
ya bende çkarmıyım diyorum ama anneciğimle kahvaltı yapıoruz, zaten kadının tüm yemek alışkanlığı değişti benim yüzümden, kahvaltı keyfini de etkilemiyim dedimazcık minicik ekmeğimin ucunu batırdım bende reçele napıyım
Günün ilk günaydını benden olsun...
Günaydın. 2.side benden olsun.okulu bıraktım ama erkenden kalkıyorum yine:))))
günaydınlarkeyfimiz yok
sizlere de günaydın hatunlar. benm de hiç keyfim yok. gece uyuyamıyorum.bir sağa dön bir sola dön sabah ediyorum.kaç gündür sırtım ağrıyor. ühüüü ağlamak istiyorum. çalışan annelere bir haber vardı bugn.sizinle de paylaşayım Doğum yapan memura 69 ay yarım mesai müjdesi - Memurlar.Net
herkese günaydıınnbende keyifsizim, eskiden doyduğum kahvaltımla artık doymuyorum :))) fazlasınıda diyet yüzünden yiyemiyorum, kedinin ciğere bakması gibi reçellere peynirlere zeytinlere bakıyoruuuummmm ama en çok da reçellere bakıyorum.. :)
günaydın tosunlarrrr
Günaydınnnnn iki canlılarrrrrrrrrGünaydın herkese, bizde Dr'a gideceğiz. İnsallah su boğazım geçer biran once. Sesim de gitti bugun.
canım sıkılıyooooooooo :95::95::95:
bende 24 saat evde olmaktan çok sıkıldım kuzum ya, kendimce yapabilceğim hiçbişey yok, saatte geçmiyoben de iş yerinde çok sıkılıyorum,evime gitmek istiyorum
bende 24 saat evde olmaktan çok sıkıldım kuzum ya, kendimce yapabilceğim hiçbişey yok, saatte geçmiyo
merhaba kızlar yeni doğan bebeklere hayırlı olsun doğacaklarda sağlıkla doğsunlar inşallah.35.haftamın içindeyim şu doğum iznini merak ediyorum artık saçmaladılar bir ara çocuk iki yaşına gelene kadar yarım gün işe gidecek dendi şimdide farklı şeyler söyleniyor ne bu ya artık düzgün bir karara bağlasınlar.neyse benimki sezeryan olacağı için bayram haftasına denk gelecek doktorum şehir dışına çıkıyor.seni zorda bırakmayız dedi ama bilmiyorum ne olacak
büşüm senın yiğitten tık yok mu daha
Günaydın herkese, bizde Dr'a gideceğiz. İnsallah su boğazım geçer biran once. Sesim de gitti bugun.
Gecmis olsun.
Hayırlısı olsun insallah canım.
hem iş hem ev çok zor cnm ya, elinden geldiğince yavaş yavaş acil lazım olanlardan bir iki bişey yapsan en azından çantalar aradan çıkar. gerisini doğumdan sonrada hallederdin. bizim bebişlerin ne zaman gelicekleri hiç belli olmuyo :)ben artık evde olmak istiyorum yapılacak o kadar çok iş varki.kış hazırlığım yarım kaldı,artık bu haftasonu onu btirmem lazım.kendi çantam bebeğin çantası hazır değil. ütülenecek yerleşecekler var onları söylemiyorum bile
günaydın annişler şuanda kahvaltı yapıyoruz uyuyamadım hiç gece ben de kalkıp kahvaltı yapayım dedim sağolsun bebiş midemi kazındırıyo ama hiç yiyesim yok ufff. Bugün dr kontrolü var heyecanlıyım bakalım ne diyecek bi tarih verecek mi bugün 37.haftam bitiyo,bakalım bebiş kaç kg olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?