• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet canm bi aksilik olmazsa 23 eylülde biz de sabah yatıcaz inş. :18:
çok tatlıydı Kaan Bey bizim eve çok yakın hastane çok merak ettim gördüm yakışıklıyı ikisi de gayet sağlıklılar maşallah :nazar:
senin ne zmn canım bişey dedi mi doktor?
Geçen hafta gitmiştim en son,haftaya bugün de gidicem bakalım ne diyecek,37+2 olmuş olucam..Bebeği aşağıda hissetmiyorum henüz ama ufak sancılar başladı gibi,ya da bana öyle geliyor..Bugün çarşıda da fazla ayakta kaldım biraz da ondan oldu gerçi:27: Bir iki haftam kaldı gibi geliyor bana ama hayırlsı..

Geçen hafta gitmiştim en son,haftaya bugün de gidicem bakalım ne diyecek,37+2 olmuş olucam..Bebeği aşağıda hissetmiyorum henüz ama ufak sancılar başladı gibi,ya da bana öyle geliyor..Bugün çarşıda da fazla ayakta kaldım biraz da ondan oldu gerçi:27: Bir iki haftam kaldı gibi geliyor bana ama hayırlsı..
ben penguen gibi yürümeye başladım artık çünkü kasıklarım çok ağrıyo hatta acıyooo :43:
ellerim kollarım hep uyuşukkk hayırlısıyla atlatırız inş.

geçmiş olsun cnmcım.. neden olmuş peki ? :26:

mikrop kapmışım ..enfeksiyon varmış idrar yollarımda zaten daha öncede konuşmuştuk olabilir die amabaya varmış...valla hala kendime gelemedim mde ekşimesi bir yaandan bulantım geçti eşim pazartesiye kadar izin aldı yanlız kalamıyorum korkumdan bebişlerimiz doğsa şu sıkıntılar bitecek ama

ben penguen gibi yürümeye başladım artık çünkü kasıklarım çok ağrıyo hatta acıyooo :43:
ellerim kollarım hep uyuşukkk hayırlısıyla atlatırız inş.
Doğrudur canım,hemen hemen aynı durumdayız..Napalım birazcık daha sabır minnaklarımız için:nazar::23:Senin tarih belli hiç olmazsa :49:Bakalım benim kızım açılınn ben geliyorum diyecek:16::emir_bebek:

mikrop kapmışım ..enfeksiyon varmış idrar yollarımda zaten daha öncede konuşmuştuk olabilir die amabaya varmış...valla hala kendime gelemedim mde ekşimesi bir yaandan bulantım geçti eşim pazartesiye kadar izin aldı yanlız kalamıyorum korkumdan bebişlerimiz doğsa şu sıkıntılar bitecek ama
Geçmiş olsun canım,eşinin yanında olması iyi olmuş.İnşallah en kısa zamanda atlatırsın,inşallah bu yaramazlar ilerde kıymetlerimizi bilirler:16:

Selamlar.. iyi akşamlar annişlerim.. Netten bişi araştırmak için qirdim (burun tıkanıklığı) sizede bir bakim dedim..
Yeni doğum yapanlar olmuş sanırım.. :32:
Allah analı babalı büyütmek nasib etsin, hayırlı ömürlü olsun inşallah :nazar::nazar::nazar:
Artıkın bebişlerimiz çoğaldı, darısı sağlıcakla ve hayırlısıyla bizlerin de başına inşallah.. :emir_bebek:

geçmiş olsun cnm, enfeksiyon bende de var, ayrıyetten bir de kum döküyorum.. dediğin gibi midenin yanması ve bulantısıyla birleşince insanı mahvediyo.. Eşinin yanında olması çok iyi senin için..

son mesajımdan sonra saat 13:30'da doğumhaneye girdim. açılmam 8 cm'e ulaşmıştı. suni sancı verip biraz sonrasında su kesesini açtı doktorum ve 14:15 te normal doğum ile bebeğim dünyaya geldi çok şükür. Allah sizlerin de yardımcısı olsun. yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
nete pek giremicem büyük ihtimalle. dualarınız için şimdiden teşekkür ediyorum herkese..
sevgiler..
Canım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün insallah.
Bebeklerimiz günden güne artıyor :)
37 art 2 günlük hamileyim canım..bebeğimin kg u iyi 3,5 civarı dedi drum.hepimiz için hayırlısı olsun..

Maasallah kilosu falan iyi. Hayırlısı olsun insallah.

Slm kızlar herkese iyi akşamlar şu penguen yürüyüşü bendede var bacak aralarım et kırılmış gibi acıyo doktora sorcaktım ama sizdede aynı sorun varmış normal o zaman benimki biraz erken başladı galiba daha 34+3 bugün:49:

son mesajımdan sonra saat 13:30'da doğumhaneye girdim. açılmam 8 cm'e ulaşmıştı. suni sancı verip biraz sonrasında su kesesini açtı doktorum ve 14:15 te normal doğum ile bebeğim dünyaya geldi çok şükür. Allah sizlerin de yardımcısı olsun. yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
nete pek giremicem büyük ihtimalle. dualarınız için şimdiden teşekkür ediyorum herkese..
sevgiler..

çok güzel bir doğum ya allah bizede böylesini nasip etsin bende normal istiyorum inşallah Allah sağlık sıhhat uzun ömürler nasip etsin bebişine böyle güzel haberler insanı mutlu ediyor umutlandırıyor.....

Neslihakan ve mexx gözünüz aydin canlarim rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin insaallah..hikayelerinizi bekliyoruz toparlaninca ;) cok öpüyorum sizi ve o mis kokulu meleklerinizi :16: darisi bizlerin basina insaallah

kızlar siz siz olun sakın yormayın kendinizi..
ben kendimi yordum kanamam başladı.sızıntı şeklinde..lavabodan sora peçetede ve çamaşırımda..acile gittik.açılma yok.usg iyi..nst de sancı yok.dr bi şey yk dedi.ama kanama dinmio..en kötü ihtimal ben sabaha kadar burdaym.gece bi şey olursa ameliyat yaparz dedi.korkuyrm çok...

Cok cok gecmis olsun canim insaallah hayirlica alirsin bebisini kucagina korkmamaya calis doktor bisey yok dediyse yoktur ;) sabah insaallah hersey daha güzel olur belkide kavusursun yavruna :16: herseyin hayirlisi dikkat et kendine ;)

sevgiler..

sevgiler..

Hayırlısı olsun canım sen atlatmışsın allah bize de öyle kolay doğum nasip etsin inşallah
Allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.
:nazar:

sevgiler..

gözun aydın canıım sağ salım kucagına aldın Allah analı babalı buyutsun

Uff uyumaya çalışıyorum, ama olmuyor. Cok fena oldu boğazlarım. Yutkunurken bile acimaya basladi. Burnum da tıkalı nefes almakta güçlük çekiyorum. Allah'tan yarın Dr'da randevum var. Üst solunum yolu enfeksiyonu oldum galiba. İnsallah biran once geçer. Hamilelikte tehlikeli sanırsam bu tur enfeksiyonlar. Ciğerlere inmez insallah. İlac da kullanılmıyor.

uff uyumaya çalışıyorum, ama olmuyor. Cok fena oldu boğazlarım. Yutkunurken bile acimaya basladi. Burnum da tıkalı nefes almakta güçlük çekiyorum. Allah'tan yarın dr'da randevum var. üst solunum yolu enfeksiyonu oldum galiba. Insallah biran once geçer. Hamilelikte tehlikeli sanırsam bu tur enfeksiyonlar. Ciğerlere inmez insallah. Ilac da kullanılmıyor.

az once soguk ssuyu kaçırdım sankı benımde boğazım tuhaf oldu:19::20:

Neslihakan ve mexx gözünüz aydin canlarim rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin insaallah..hikayelerinizi bekliyoruz toparlaninca ;) cok öpüyorum sizi ve o mis kokulu meleklerinizi :16: darisi bizlerin basina insaallah

Cok cok gecmis olsun canim insaallah hayirlica alirsin bebisini kucagina korkmamaya calis doktor bisey yok dediyse yoktur ;) sabah insaallah hersey daha güzel olur belkide kavusursun yavruna :16: herseyin hayirlisi dikkat et kendine ;)

büşüm senın yiğitten tık yok mu daha

Back
X