2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar biz geldik yine zeynebim hık hık gene hıçkırıyor

bu son haftalarda benim bebişiminde en çok yaptığı şey hıçkırmak,bir de kafası aşağıda ya ıyyyy içimi gıcıklıyor o hıçkırdıkça,ama doğmaya yaklaştıkları için emme refleksi gelişiyormuş ondan hıçkırıyorlarmış

benim kızımda hep hıçkırıyor bazen üzülüyorum çok uzun süürnce kıyamıyorum..:26:

Ayy.. pavli ben de kara kara düşünüyorum.:18: Hiç de söyleyemem. içim içimi de yer. Walla kendi yeğenlerimi bile öyle düşüncesiz hapşıran aksıran tipleriden uzak tutmaya gayret ettim. Gecen şubatda küçüğümüzün 40 mevlidine gripiliyim diye gitmedim. Üstelik halayım düşün yani. Kıyamam ben onlara.. Şimdi kendimin olacak. Bilmiyorum. İnsanlara bunu kırmadan nasıl anlatmak lazım? Hayır o kadar da pişkinler cıkıyor ki.. A gripmsin? diyorsun. Yok yok.. gecti diyor. Bal gibi de salyalı sümüklü grip yani.
Gecen hafta bebek mevlidine bir kadın hapşıran çocuğunu yanında getirmiş, bebek görsün diye. Yuh dedim. E kadın senin de evladın var. Hiç mi düşünmessin?

ben herkese göstemeyi bile düşünmüyorum..gelen misafirleri başka odada ağırlıcam bebeğim başka oda da olcak uyuyor dicem yada annem ilgilencek misafirlerle ben bebeği emzirmeye diye gidicem yanına..asla elletmem asla!kızan kızsın gücenen gücensin hiçte umrum değil hasta oldumu konu komşu değil ben perişan olcam..

kızlar bugün doğum yapan arkadaşla görüştük benim doktoruma gitti devamlı ve 35 kilo almış..eşim dedi sana bişeyd emedi mi çok kilo aldın falan yoo dedi boyun uzun verirsin dedi dedi..benden 6 7 cm falan uzundur..eşim çok ama çok kızdı..benim toplamda şimdi 12 kilo oldu aldığım daha önce bana nasıl hakaret etmişti biliyosunuz yuvarlana yuvarlana gelirsin doğuma diye..çok üzülmüştüm..salata kepek ekmeği yemiştim 3 hafta ve 3 kilo vermiştim tabi bebeğimde fazla kilo almamıştı o haftalarda..eşimde çok kızdı niye insan ayrımı çifte standart yapıyor birdaha az yiyeyim dediğini görmicem ne canın isterse yiceksin asla ayırmıcaksın dedi başlarım onun kilo ayrımına dedi çok sinir oldu doktora..artık bıraktım bende rejimi kepek ekmeği salatayı..

bilmiyorum ki... her yerim yırtılacağına sezeryan olmayı tercih ederim gerçi.. ben de şok oldum. bu zamana kadar hep oranlı ilerledi kilosu.. birden ne oldu içerde anlamadım .
maşallah kız ne yedin ne içtin nasıl büyüttün o kadar :) benimde 35+6 da 3.200 gr dı doktorum normal zor olur dedi banada mantıklı geldi alttan dikişim olacağına karnımda olsun en azından daha rahat gerçi benim bebiş zayıfta olsa sezeryana mecburum

bende sürekli terliyorum üstümü değiştiriyorum ateşlenmemişindir gece merak etme üşüttüğümüz için ter atıyoruz sürekli

ay geçmiş olsun canım ya mevsim değişimi fena çarptı bizleri ıhlamur iç boğazın içinde pekmez zeytinyağı ısıt içine karabiber at onu iç bide ballı zencefilli süt çok dikkat et kendine[/QUOTE]

ne biliiiim valla.. :) ben 11 kilo aldım 4 kilosu onun.. ama karnım bi acayip oldu bu hafta.. o kadar büyüdü ki.. annem ben anlamıştım kilolu olduğunu diyor..

Malesef bazı insanlar çok düşüncesiz oluyorlar ama anneleri olarak bizlerin biraz kollamaları lazım gripli bir yakınınız geldiğinde açıkça söyleyin çünkü bebeklerimiz daha küçüçük mikroplara karşı başetmeyi bilemeyecek kadar zayıf ve küçük olacaklar bunun için darılacak olan bencil olur zaten uzak olsun yani çünkü yeni doğan bebekten bahsediyoruz büyük bir çocuktan değil.

Kızlar ütümü yaptım yemek yedim geldim

baktı canım butun degerler normal hamılelıkten kaynaklı bıseymıs bakalım bıde sırkelı suyu denıcem Allahyardımcın olsun senınde cok zor gercekten
valla bazen delirecek gibi oluyorum kaşıntıdan
ben biberon ve emzik almıycam yanıma zaten emzik pek tavsiye etmiyor doktorlar damak ve diş yapısını bozduğu için nevresim takımı değilde şöyle süslü bir örtüm var yanıma almayı düşünüyorum
al benden de o kadar ben de daha yıkamadım öbürgünkü ko trolden o ra başlıycam kısmet
offf kaç gündür feci midem yanıyo ağzımdan acı su gelıyo sankı uyuyamıyorummmm
cnm benim çoktandır öyle kaç gaviscon bitirdim bilmem benim midem ve boğazım arasınd içten yanma oluyor

ya bende anlamıyorum ben mi hamileyim o mu lohusayken de aynı o hamile olsa kesin çekilmez biri olurdu :)

benimkinin geçti ama çok sık hıçkırıyor hatta sabahları onun hıçkırıyla uyandığımda oluyor diyorum sabah sabah noluyo kızım sana

kıyamam ya :) napsın annesi yanınıza gelmeye hazırlıyor kendini allah hepimizin yardımcısı olsun sağsalim alalım bebişlerimizi inşallah.

of yarın evimden ayrılıcam işim çok ama sancı girio hem alt tarafıma hem belime eşimde geceye gitti aksi gibi ya daha mutfak toplanıp ütü yapılacak bi kaç parça

amin canım amin..annesi deyince bir hoş oldum valla

sanırım seninde benim gibi ilk mürvet olacak canım bazen karnımı okşayıp seviyorum annem diyorum dolu dolu bir hoşuma gidiyor sonra da inanamıyorum anne olacağıma ama çok güzel bir duygu ya şükür diyorum rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah diyorum ama çok güzel bir duygu anne olmak..

neden 2 hafta onceden aldırıyorsun benm sezeryanım gunumden 5 gun once olacak dr ılk gebelerde olabıldıgınce anne karnında dursun beselensın falan dedı 39 un sonunda alıcam dedı bana

Gebelikte 38+3 olgunlaşmış gebelik olarak kabul ediyorlarmış. Sezeryan olacaklar bu günleri tercih ediyorlar. Normal düşünenler de bebek ne zaman isterse o zamana kadar bekliyolar. Genellikle 40 hafta olyor. Ama ısrarlı bekleyiş de tehlilkeli. Cünkü bu sürecte bebğin kaka yapması riski var. Benim doktorum benim durumum için 39 ve 40. haftanın risklerini almayalım dedi. Ama bu benim için. Herkesin durumu farklı tabi.

ee dr tercıhı demkkı cunku cok yakınım normalı bekledı olmayınca sezeryan oldu aynı gun 40. haftada mesela bebegın kakasını yemesı de 41 haftalarda goruluyor genellıkle ama bebegın kılosu coksa 38 de alınır ama benım dr da ne kadar karnında durdu okadar ıyı dıyor aslında normal olucaktım kordon doan dolayı sezeryan olucam aslında dr boyle gıderse normal bıle olabılır dıyor ısrarlı bekleyıs değilki zamanını beklıyosun ısrarlı bekleyıs 40 da bebek gelmez 41 ı beklersın o dur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…