kızlar biz geldik yinezeynebim hık hık gene hıçkırıyor
kız geçmiş olsun ıyı bak kendıcazına
bu son haftalarda benim bebişiminde en çok yaptığı şey hıçkırmak,bir de kafası aşağıda ya ıyyyy içimi gıcıklıyor o hıçkırdıkça,ama doğmaya yaklaştıkları için emme refleksi gelişiyormuş ondan hıçkırıyorlarmış
kızlar bişey sorucam bizim bebişler tam sonbaharda doğuyor malum grip mevsimi eve gelip gidenlerimiz çok olucak bebek görmeye insanlar kucağına falan almak isticek hatta öpen bile olucak belki :18::18: nasıl tepki vericeksiniz ben bu konuda çok endişeliyim kendi annem benim evhamlı olduğumu biliyoor öpmiceğine eminim ama kv konusunda hiç emin değilim eltimin bebeği var 2 aylık kv ve kp o kadar çok öpüyor ki ben şakayla karışık anne ben bu kadar öptürmem valla dedim kv bozuldu çok bizi uyarırsan evine ayak basmayız bidaha dedi of yaaa
benim kızımda hep hıçkırıyor bazen üzülüyorum çok uzun süürnce kıyamıyorum..:26:
Ayy.. pavli ben de kara kara düşünüyorum.:18: Hiç de söyleyemem. içim içimi de yer. Walla kendi yeğenlerimi bile öyle düşüncesiz hapşıran aksıran tipleriden uzak tutmaya gayret ettim. Gecen şubatda küçüğümüzün 40 mevlidine gripiliyim diye gitmedim. Üstelik halayım düşün yani. Kıyamam ben onlara.. Şimdi kendimin olacak. Bilmiyorum. İnsanlara bunu kırmadan nasıl anlatmak lazım? Hayır o kadar da pişkinler cıkıyor ki.. A gripmsin? diyorsun. Yok yok.. gecti diyor. Bal gibi de salyalı sümüklü grip yani.
Gecen hafta bebek mevlidine bir kadın hapşıran çocuğunu yanında getirmiş, bebek görsün diye. Yuh dedim. E kadın senin de evladın var. Hiç mi düşünmessin?
Aynen ya benim oğluşumda bu aralar baya hıçkırıyor hatta şunda da hıçkırıyor
çok mu kılosu bebegının canım
maşallah kız ne yedin ne içtin nasıl büyüttün o kadar :) benimde 35+6 da 3.200 gr dı doktorum normal zor olur dedi banada mantıklı geldi alttan dikişim olacağına karnımda olsun en azından daha rahat gerçi benim bebiş zayıfta olsa sezeryana mecburumbilmiyorum ki... her yerim yırtılacağına sezeryan olmayı tercih ederim gerçi.. ben de şok oldum. bu zamana kadar hep oranlı ilerledi kilosu.. birden ne oldu içerde anlamadım .
Ayy.. pavli ben de kara kara düşünüyorum.:18: Hiç de söyleyemem. içim içimi de yer. Walla kendi yeğenlerimi bile öyle düşüncesiz hapşıran aksıran tipleriden uzak tutmaya gayret ettim. Gecen şubatda küçüğümüzün 40 mevlidine gripiliyim diye gitmedim. Üstelik halayım düşün yani. Kıyamam ben onlara.. Şimdi kendimin olacak. Bilmiyorum. İnsanlara bunu kırmadan nasıl anlatmak lazım? Hayır o kadar da pişkinler cıkıyor ki.. A gripmsin? diyorsun. Yok yok.. gecti diyor. Bal gibi de salyalı sümüklü grip yani.
Gecen hafta bebek mevlidine bir kadın hapşıran çocuğunu yanında getirmiş, bebek görsün diye. Yuh dedim. E kadın senin de evladın var. Hiç mi düşünmessin?
valla bazen delirecek gibi oluyorum kaşıntıdanbaktı canım butun degerler normal hamılelıkten kaynaklı bıseymıs bakalım bıde sırkelı suyu denıcem Allahyardımcın olsun senınde cok zor gercekten
ben biberon ve emzik almıycam yanıma zaten emzik pek tavsiye etmiyor doktorlar damak ve diş yapısını bozduğu için nevresim takımı değilde şöyle süslü bir örtüm var yanıma almayı düşünüyorumkızlar 2 gundur bebişimin kıyafetlerini yıkamıstım bugunde saatlerdır utu yapıp dolabına yerlestırdım. şimdi sırada hastane cantamı hazırlamak kaldı. biberon ve emzigi kaynatıp koyucam sizler nasıl yaptınız ? bide hastane için kendinize nevresim takımı aldınız mı yoksa hastanedekılerımı kullanmayı dusunuyorsunuz ?
al benden de o kadar ben de daha yıkamadım öbürgünkü ko trolden o ra başlıycam kısmetYalniz degilsin, birak utuyu canta hazirlamayi ben daha yikamadim bile. Besigin icinde oylece duruyor esyalar... Onlar bana bakiyor ben onlara.... cumartesi doktora gidicem sonrasinda baslarim ufak ufak....
canim cok saol onu da deneyeyim ben :)
arkadasimmmmm az sabret coook az kaldi. Sen hayallere devam et boyle daraldikca yuzunde guller acar o zaman :)
Valla ben anneme de soyledim kv ye de. Annem- babam zaten bilincli opmez de biraz bozuldular yine. Kv sap sup oper ama cok net bir sekilde ilk 6 ay kimsenin opmemesi gerektigini open olursa 6 aylik olana kadar torun yuzu goremeyecegini soyledim. Bizde bir de 2 buyuk babanne ve buyuk dede var asil tehlike onlarbizim agzimizda yuzumuzde bir suru bakteri var opup el kadar bebege bulastirmak olmaz falan bayagi anlattim. Bu arada mevlutte oyle yastik ustunde bebek gezdirme bilmem ne oyle seyler yapmayacagim. Cok gormek isteyen yatagina kadar gelir bakar gider. Oyle didimin didisi kucaklamasin...
Bu arada eczaneye gittim. Eczaci sordu kac hafta kaldi diye. Takvime gore 5 hafta kaldi dedim. Ne dese begenirsiniz? "Aaaa heran cikacakmis gibi sanki" kadina ucmamak icin zor tuttum bir de kendi de hamile... Zaten asagi indi bayagi. Sancim vs yok ama karnimin tas kesilmesi artti. Bugun de yemege misafirim var supur sil topla yemek yap. İyice tirstim anlayacaginiz
cnm benim çoktandır öyle kaç gaviscon bitirdim bilmem benim midem ve boğazım arasınd içten yanma oluyorofff kaç gündür feci midem yanıyo ağzımdan acı su gelıyo sankı uyuyamıyorummmm
Evet ya bende ateşten korkuyorum. Yok galiba. Ben daga ateş ölçer almamıştım. Ateşe hamileliğimin ilk dönemlerinde cok dikkat etmiştim. Son haftalarda da onemli degil mı?
Esler de bu hamilelik sürecinde değişiyorlar canım. Az kaldı insallah. Biraz daha sabır.
Dr'unla bir dahaki randevunda mutlaka konus canım.
benimkinin geçtiama çok sık hıçkırıyor hatta sabahları onun hıçkırıyla uyandığımda oluyor diyorum sabah sabah noluyo kızım sana
kıyamam ya :) napsın annesi yanınıza gelmeye hazırlıyor kendini allah hepimizin yardımcısı olsun sağsalim alalım bebişlerimizi inşallah.
amin canım amin..annesi deyince bir hoş oldum valla
neden 2 hafta onceden aldırıyorsun benm sezeryanım gunumden 5 gun once olacak dr ılk gebelerde olabıldıgınce anne karnında dursun beselensın falan dedı 39 un sonunda alıcam dedı bana
Gebelikte 38+3 olgunlaşmış gebelik olarak kabul ediyorlarmış. Sezeryan olacaklar bu günleri tercih ediyorlar. Normal düşünenler de bebek ne zaman isterse o zamana kadar bekliyolar. Genellikle 40 hafta olyor. Ama ısrarlı bekleyiş de tehlilkeli. Cünkü bu sürecte bebğin kaka yapması riski var. Benim doktorum benim durumum için 39 ve 40. haftanın risklerini almayalım dedi. Ama bu benim için. Herkesin durumu farklı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?