2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bilmiyorum ki... her yerim yırtılacağına sezeryan olmayı tercih ederim gerçi.. ben de şok oldum. bu zamana kadar hep oranlı ilerledi kilosu.. birden ne oldu içerde anlamadım .[/QUOTE]
maşallah kız ne yedin ne içtin nasıl büyüttün o kadar :) benimde 35+6 da 3.200 gr dı doktorum normal zor olur dedi banada mantıklı geldi alttan dikişim olacağına karnımda olsun en azından daha rahat gerçi benim bebiş zayıfta olsa sezeryana mecburum
Çok şükür ateşim yok, ama gece hep terledim üstümü değiştirdim. O zaman ateş oldu mu bilemiyorum. Bebegim hareket editir cok sukur. Yarın benim muayenen var diye aramadım Dr'umu. İnsallah birsey olmaz.
bende sürekli terliyorum üstümü değiştiriyorum ateşlenmemişindir gece merak etme üşüttüğümüz için ter atıyoruz sürekli
bende aynıym canm ses falan degıstı napcm bılmem yarn kontrol var belkı verr ılac benmde az kaldı ya her gecen gun heyecanlanıyrm korkyrm ama sanırm hepımız öyleyz allahım yardım etsın ins

ay geçmiş olsun canım ya mevsim değişimi fena çarptı bizleri ıhlamur iç boğazın içinde pekmez zeytinyağı ısıt içine karabiber at onu iç bide ballı zencefilli süt çok dikkat et kendine

Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah saglikli sihhatli alırsın bebeğini kucağına.
allaha emenet anım bebişlerımz benmde bogazım agrıyı ates basıyo vücudumu burnum akıyo cok sukur bas agrısı öksürük yok havalardan herhalde ya dıkkat edelım kendımıze

Benim de ara ara öksürük geliyor. Havalardan sanırım. İnsallah doguma kadar atlatiriz.

benim doktorumda almakla alakalı bişey söylemedi zaten. sadece hareketlerini takip etmemi söyledi. 15 günde bir gidiyordum kontrollere hafada bir çağırdı. gerçi henüz ilk haftam :) daha fazla dolanmaz umarım hatta dolandığı gibide açılır :) hepimiz sağ sağlim alırız bebişlerimizi kucaklarımıza. bilgilendirdiğin çok teşekkürler. inan içim rahatladı biraz.

zaten 36 dan sonra kontroller haftada 1 oluyo canım ondan gıdıyoz haftada 1 bebegın kordonundan değil ha gıdıncede bakıverır ılk ınsan yadıırgıyoda Allahım başka dert vermesın kucagımıza alıcaz inş. bak bugun bı arkadaşımın ablasıda anlattı onunda oyle olmuş hatta acıklıgı olsa normal dogum yapacakmışda 6 saat sancı cekeıp sezeryan olmuş 2 kere dolandıgı halde

nettede baktım tek dolanmayla normal doğum yapanlar çok varmış o da doktorun tercihine kaldık heralde :) bazen düşünüyorum acaba sezeryan olsun diye demiş olabilirmi. ama kilo alımı az bebeğimin sanıyorum o da kordondan. hayırlısı olsun hakkımızda. haklısın Rabbim başka dert vermesin buna hamd olsun. az kaldı hepimizin Allah bir nefeste kurtarsın inş.

Çık sağol canım :)))) ay ben çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum diğer kutlayan herkese de çok teşekkür ediyorum

doğum gününüzmüş yeni farkettim siz olduğunuzu, sabahtan beri bir doğum günü kutlama durumu vardı da kimin anlayamamıştım :) acemiliğime verin.

sağlıkla huzurla nice yıllara inşaallah. doğum gününüz kutlu olsun :)

Çok şükür ateşim yok, ama gece hep terledim üstümü değiştirdim. O zaman ateş oldu mu bilemiyorum. Bebegim hareket editir cok sukur. Yarın benim muayenen var diye aramadım Dr'umu. İnsallah birsey olmaz.

​allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun.

yok bu arkadşımın ablası 33 de falan dolanmış sanırım yada 35 de 3650 doğmuş kılo onla alakalı değilmiş

yok bu arkadşımın ablası 33 de falan dolanmış sanırım yada 35 de 3650 doğmuş kılo onla alakalı değilmiş

aa öylemi ay inşaallah dediğin gibidir. valla hemşerim ağzından bal damlıyor ne diyim :) içimi çok ferahlattın ya Allah da seni ferahlatsın

bilmiyorum ki... her yerim yırtılacağına sezeryan olmayı tercih ederim gerçi.. ben de şok oldum. bu zamana kadar hep oranlı ilerledi kilosu.. birden ne oldu içerde anlamadım .
maşallah kız ne yedin ne içtin nasıl büyüttün o kadar :) benimde 35+6 da 3.200 gr dı doktorum normal zor olur dedi banada mantıklı geldi alttan dikişim olacağına karnımda olsun en azından daha rahat gerçi benim bebiş zayıfta olsa sezeryana mecburum

bende sürekli terliyorum üstümü değiştiriyorum ateşlenmemişindir gece merak etme üşüttüğümüz için ter atıyoruz sürekli

ay geçmiş olsun canım ya mevsim değişimi fena çarptı bizleri ıhlamur iç boğazın içinde pekmez zeytinyağı ısıt içine karabiber at onu iç bide ballı zencefilli süt çok dikkat et kendine[/QUOTE]
İnsallah biran ince atlatiriz.
e benım çektı ya balıksır dıyınce ulusoy tesıslerınde kalkın tost yapalım ekmegın içine koy peynırı neysekı ulaşılması zor bır yıyecek değil
Buluruz buluruz. Her yerden siparis verilir
Benimkinde kordon dolanmasi yok sma 34 te 2400 dü 35 de 2500 oldu. Haftada 100 gr almış sadece. Kordonla ilgili degil yani.
bende bılmıyom ya bırı ogrtsın bızede

Cepten biliyorum bende. Bir kac mesajı beğenirsen sonra cevap verirsen o beğendiğin mesajlar alıntı olarak çıkıyor mesajında.

Son düzenleme:
aa öylemi ay inşaallah dediğin gibidir. valla hemşerim ağzından bal damlıyor ne diyim :) içimi çok ferahlattın ya Allah da seni ferahlatsın

oyuzden sen yemene dıkkat et habıre ye her gun 1 muz ve pekmez son ayda ok kız tam karadenızlı oldum da ben aslen egelıyımde kociş trabzonlu gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…